Változás!
Változtattam megint a mod letöltésén kicsit. Az exe kiterjesztésű, önkicsomagoló fájlt, pluszban be kellett csomagolnom, mert az exe mivolta miatt nem tetszik a doogle drive-nak. Csak 3-5 nap után hajlandó a letöltést engedni (miután átvizsgálta) . Így nem kell pár napot várni, hogy átmenjen a "visszaélési ellenőrzésen".
Már az Avast is leengedi tölteni (tesztelve). Ugyan még így is előfordulhat, hogy figyelmeztet a"Win32:EVO-gen[Susp]" -ra, de ez az önkicsomagoló fájl automatizációja miatt van.
Tehát mostantól aki a telepíthető verzát szokta használni, eltöltés után ki kell csomagolnia, majd a megszokott módon telepíthető már.
Továbbra is letölthető lesz a sima rar forma is.
Illetve a megosztott mappában továbbra is fent lesz a session napi stat is.
Azért kezdem el csinálni az önkicsomagolós változatot, mert egyszerűbbek tartottam ezt, mint mindig leírogatni a telepítés pontos menetét, vagy éppen TeamViewer-en keresztül segíteni a buherálásban(volt erre is példa).Meg így ki is tudja takarítani automatikusan a mods és res_mods mappák tartalmát (nem akad össze semmivel). Az viszont tény, hogy nekem is egyszerűbb a sima rar változatot elkészíteni. Előfordulhat, hogy visszatérek csak a sima tömörített verzára...Meglátjuk.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...