A sima 3-as meghívásos szakaszra gondolsz, vagy a klánra?
A meghívásosnál nekem nem volt vele gond. Majd teszek fel azért egy frissebbet csomagot, ha kijönnek.
Most úgy tervezem, hogy péntekenként teszem fel az új csomagot, hogy hétvégére ott legyen.
Nem tudom pontosan, hogy mi az, ami magyarul kéne és melyik MOD-ot akarod telepíteni.
Ha az enyémről kérdezed, akkor ez elég vegyes... Vannak benne magyarra lefordított részek, van ami angolul van, de von egy, ami pl. orosz és ciril betűkkel jelenik meg.
Mindemellett szerintem minden nagyon beszédes és abszolút nem igényel nyelvismeretet.
kolléga ami olyan mod,hogy nincs lefordítva küld át PM-ben ,s ha tudom szívesen lefordítom neked,de pyc,swf fájlba nem nyúlok bele,mert nagyon sok munka ha nincs meg az alap amiből a készítő csinálta.[/quote
Köszönöm, de nincs szükség fordításra, a modpack nagyszerűen működik és érthető minden
kovka - ugyanez a gond nálam is !!!! a sima meghívásos szakaszra gondoltam igen, és az van ahogy kovka is írja ha kilépek csata után kiírja hogy a tankok frissítése és kész ... ennyi ! ki kelle kapcsolni a játékot és újra indítani......
ez a 9.15.4 - es packra vonatkozik..... az újat most megyek kipróbálni....
ritkán játszom táras tankokkal, ezért eddig nem is nagyon tűnt fel a dolog, de most észre vettem hogy hiányzik a töltény kijelző a játékból..... pld a Chi-Ri nél ez gond mert nem látszik, hogy a 3 töltényből mennyi van a tárban..... a régebbi mód-packokban ez biztos hogy benne volt......
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzKaman
Le tudnád nekem írni, milyen fájlokat kell átemelnem a saját mappáimba, hogy működjön a kis lakat a gold és a free xp-n.
Előre is köszönöm
Ha tőlem is jó a válasz :
Ezt az xvm beállításainál a "hangar.xc"-ben lehet megadni.
Vagyis ezt kell elkommunizálni a csomagból
Figyelem: Spoiler!
Vagy fogod a meglévő saját "hangar.xc"-det megnyitod egy normális editorral (pl. notepead++) , NEM a winydóz sajátjával !
Itt megkeresed és átírod a erre a következő bejegyzéseket :
"enableGoldLocker": true,
"enableFreeXpLocker": true,
"defaultBoughtForCredits": true,
És van lakatod , illetve alapból credítért vásárolsz mindent nem aranyért.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...