Igazából nem tud versenyre kelni Kesumisu modjával ha meg nem sértelek....
Nem gondolom, hogy itt a verseny lenne a cél, csupán megosztjuk a csomagunkat, s segítünk, ahogy időnkből-energiánkból telik.
A SzKaman csomagban sok-sok cucc van, biztosan sokan használják részben-vagy egészben...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzKaman, Blackmoon
Nem gondolom, hogy itt a verseny lenne a cél, csupán megosztjuk a csomagunkat, s segítünk, ahogy időnkből-energiánkból telik.
A SzKaman csomagban sok-sok cucc van, biztosan sokan használják részben-vagy egészben...
Persze nem is ezt mondtam, van aki Coca kólát iszik van aki Pepsit, nincs ezzel gond. Ízlés kérdése, én ezt is kipróbáltam annak idején pár csata erejéig, nem jött be, nem azok vannak benne amik számomra fontosak, ennyi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzKaman
Persze nem is ezt mondtam, van aki Coca kólát iszik van aki Pepsit, nincs ezzel gond. Ízlés kérdése, én ezt is kipróbáltam annak idején pár csata erejéig, nem jött be, nem azok vannak benne amik számomra fontosak, ennyi.
Tudom, csak kicsit kötekedtem... Én a Cocát szeretem, de jöhet a Pepsi is
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzKaman, Blackmoon
Egyáltalán nem sértesz meg. Alapvetően én magamnak csinálom és közben megosztom másokkal.
Köszi a visszajelzést. lehet, hogy most már én is kipróbálom Kesumisu packját
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Blackmoon
- updated XVM's full clan icons pack [NA, EU, ASIA]
- initial compatibility with yesterday's micropatch
- updated YasenKrasen Text extension
- updated Autoaim Indication+ [fixed repair function]
- an attempt to fix to YasenKrasen language problem without text extension selected
Last edit: 4 éve 3 hete by SzKaman.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kesumisu, paripa21, Spuri_1
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...