Elnézést hogy ide írom a kérdésemet de úgy gondoltam így hamarabb jut hozzáértő szeme elé!
Nektek sem mutatja a kliens zászlókat az XVM? Csak egy-két játékosnál jelenik meg, néha a harmincból csak nálam. Leszoktak a használatáról vagy valamilyen rendszerprobléma lehet?
Elnézést hogy ide írom a kérdésemet de úgy gondoltam így hamarabb jut hozzáértő szeme elé!
Nektek sem mutatja a kliens zászlókat az XVM? Csak egy-két játékosnál jelenik meg, néha a harmincból csak nálam. Leszoktak a használatáról vagy valamilyen rendszerprobléma lehet?
Köszi az esetleges hozzáértő válaszokat!
Szia!
Egyrészt , aki nem használ xvm-et, annál nem is fogja mutatni, (a képen 30-ból csak tizenkettőnk neve mellett van ott az "X", ez jelzi, hogy xvm-felhasználó), másrészt közülünk is csak négynek van bekapcsolva a zászló. Nekem sincs. Ezért nem mutatja.
Last edit: 6 éve 5 hónapja by Kulikum.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cpt_Sheperd
Az lenne a kérdésem hogy van-e lehetőségem rá és ha igen hogyan tudom a modpackből törölni a Damoklész kardja célkereszt modot?
Előre is köszönöm a választ!
Hali!
Szerintem, ha törlöd a ...\World_of_Tanks\mods\1.4.1.2 mappából azokat a fájlokat, amelyek nevében benne van a "crosshair" (4db van), akkor az alap célzód lesz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kulikum, gabi418
Az lenne a kérdésem hogy van-e lehetőségem rá és ha igen hogyan tudom a modpackből törölni a Damoklész kardja célkereszt modot?
Előre is köszönöm a választ!
Hali!
Szerintem, ha törlöd a ...\World_of_Tanks\mods\1.4.1.2 mappából azokat a fájlokat, amelyek nevében benne van a "crosshair" (4db van), akkor az alap célzód lesz.
Újra segítség kéne.
A 3 mod közül a 10 mp-es 6. érzék nem működik. Átállítottam a beállításoknál a felhasználó hangra, próbáltam tesztelni a hangot de csend volt. A csatában felvillant a lápa, de hang ott sem volt.
Újraraktam a modot, ellenőriztem is hogy a res mappában ott van-e az audiowwben a hangfájl, de az a helyén volt. A számítógépen volt hang az biztos, nem volt lenémítva. Nem értem mért nem működik. Az xwm és a napi stat viszont jól műkszik.
Ötletek?
Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default\
Itt kikeresed a sound.xc fájlt.
Megnyitod és a sound bekezdésnél a true szöveget kell törölni és hejette beírni false.
kb ennyi
Remélem segítettem.
Games\World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\default\
Itt kikeresed a sound.xc fájlt.
Megnyitod és a sound bekezdésnél a true szöveget kell törölni és hejette beírni false.
kb ennyi
Remélem segítettem.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...