Tehát aszongya, az egész jobb lett, de lehet, hogy rosszabb, csilivili lett, ami eszi az erőforrásokat, sok új lengyel játékos jött, tankokat buffoltak és nerfeltek, esetleg raktak más tierbe, megjelent a svéd ág, és úgy egészébe véve, dióhéjban, gobalice nem változott semmi, ugyan az a metódus, a gondolkodásmód a készítőktől, ugyan azok a játékmódok, csak a csetben már nem lehet az ellenfelet gyalázni, és ez hiányzik.
Csetnerf
Köszi Őrmi, nem fog remegni az ujjam az install gomb fölött ...
Vannak ilyen szellemi rövidzáras pillanatok.
Pénteken próbáltam meg belépni ide hosszabb kihagyás után, hajnali délután 3 körül, de istenért sem jutott eszembe a jelszó.
Arra emlékeztem, hogy volt benne 3db backspace, de hogy hol ...
valahogy így...
Figyelem: Spoiler!
FURNG [BckS] [BckS] [BckS] MMSiemka69
Valami hasonló, igen ... good old memories ...
2,5 év alatt sok minden változott a játékban?
Valaki összefoglalhatná egy mondatban
Nos, az "Örömködő" topic még csak az ezervalahanyadik hozzászólásnál tart, míg a "Dühöngjünk" rovat már a 3.-dik "előzmény topic folytatása..." címmel található meg...
Mi ez, ha nem a legjobb összesítés a játékról...
Last edit: 7 éve 9 hónapja by sandorati.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Leopardusz, Sics
Nos, az "Örömködő" topic még csak az ezervalahanyadik hozzászólásnál tart, míg a "Dühöngjünk" rovat már a 3.-dik "előzmény topic folytatása..." címmel található meg...
Nem is fogom telepíteni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
Nem is fogom telepíteni!
El ne hidd már!
Azért van az Örömködőben kevesebb poszt, mert aki örül az játszik tovább...
Figyu, hány éve nem játszol? Szerintem nyugodtan csekkolj be!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Leopardusz
Vannak ilyen szellemi rövidzáras pillanatok.
Pénteken próbáltam meg belépni ide hosszabb kihagyás után, hajnali délután 3 körül, de istenért sem jutott eszembe a jelszó.
Arra emlékeztem, hogy volt benne 3db backspace, de hogy hol ...
valahogy így...
Figyelem: Spoiler!
FURNG [BckS] [BckS] [BckS] MMSiemka69
Valami hasonló, igen ... good old memories ...
Szerintem ez inkább az emberi természetről és viselkedésről ad hiteles látleletet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, Katjaton, 19287d58816f35754c4393db64367f89
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#258645Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Gyerekek, lehet nyafizni, hogy hú, de ilyen olyan, meg brrrr, de ez csak egy játék, annak kell felfogni, szórakozásnak, kikapcsolódásnak. Hogy is mondja kedvenc szovjet versmondólányom, aki feltalálta a gyufát: "Tragédiának nézed? Nézd legott
Komédiának s múlattatni fog."
De valóban a kölyökkel játszani ezerszer jobb, hát ne is a helyett tegyük, hisz olyan hamar felnőnek, és jobbak lesznek bármilyen tierben, mint mi.
Last edit: 7 éve 9 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, Szete58, Apa1972_hu, DarkRaven73, Katjaton, -Pannon-, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."