Akkor ide is bemásolom.
Érdekes, észre sem vettem.
Dear Commander,
Let me first apologize for the wait, but we wanted to thoroughly investigate this issue before we gave you a response.
During the event "special of agony" the dismounting of equipment was supposed to be free of charge, but sadly it seems you actually incurred in expenses.
After gathering all the data and logs we have been able to prepare the appropriate compensation for your gold cost, during the event, and it will be credited into your account as you recieve this email.
We're sorry for any inconvenience this may have caused you, we will work to further improve our events in the future in order to avoid these situations!
Azt vettem a fejembe, hogy az eddig játszott tankokkal, amelyekkel nem sikerült még megszerezni a Tank Ász kitüntetést, sorban visszaveszem őket. Az első ilyen tank az a KV-1. Elég gyenge a statom vele, és akkor még finom fogalmaztam.
A kérdésem az lenne, hogy milyen ágyúval érdemes használni? Felszerelésként gondolom a szokásos heavy cuccok menjenek rá (töltés-, célzásgyorsító, ventilátor)?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Azt vettem a fejembe, hogy az eddig játszott tankokkal, amelyekkel nem sikerült még megszerezni a Tank Ász kitüntetést, sorban visszaveszem őket. Az első ilyen tank az a KV-1. Elég gyenge a statom vele, és akkor még finom fogalmaztam.
A kérdésem az lenne, hogy milyen ágyúval érdemes használni? Felszerelésként gondolom a szokásos heavy cuccok menjenek rá (töltés-, célzásgyorsító, ventilátor)?
Én a 85 mm-essel használom. Nagyon szeretem. Venti, Töltésgyorsító, célzásgyorsító.
Jelenleg 3 skilles legénységgel Örök darab
"A politikusokat viszont nem bántják az effajta dolgok. Nincs gerincük... "
Őrmester Úr!
Sebészeti szempontból a politikus a legjobb alany, mert ugye szívtelen, agyatlan, gerinctelen (mint az Ön is megállapította), nincs vér benne és minden nemű kockázat nélkül felcserélhető a feje a seggével.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, zozo1982, tiger, DarkRaven73, lucha_nDall
"A politikusokat viszont nem bántják az effajta dolgok. Nincs gerincük... "
Őrmester Úr!
Sebészeti szempontból a politikus a legjobb alany, mert ugye szívtelen, agyatlan, gerinctelen (mint az Ön is megállapította), nincs vér benne és minden nemű kockázat nélkül felcserélhető a feje a seggével.
Nem kell cserélgetni, náluk a kettő egy, és ugyan az.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982, tiger, DarkRaven73, lucha_nDall, Pocakovics
Már rég gondolkodom, hogy ideje lenne light tankkal is játszani, de valahogy nem merek belekezdeni.
Van egy majdnem 4 skilles német legénységem(heavy skillek), akik már nagyon unatkoznak. Tehát, ha belekezdenék német ág lenne a vk 28.01 töl indulva.
Van e valaki, aki végig vitte az ágat vagy legalább elért a ru251-ig. Amennyiben van, ha lenne szives leirni tapasztalatait, valamint amikor ideje engedi, egy kicsit gyakorlózni velem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Katjaton
Én a 85 mm-essel használom. Nagyon szeretem. Venti, Töltésgyorsító, célzásgyorsító.
57 mm-essel, csakis... már bocsánatot kérek!
Nahh, miután nem vagyok otthon, és nincs előttem a WoT garázsom, így majd megmondom, én mivel használom. Addig is Bocsánatot kívánok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Már rég gondolkodom, hogy ideje lenne light tankkal is játszani, de valahogy nem merek belekezdeni.
Van egy majdnem 4 skilles német legénységem(heavy skillek), akik már nagyon unatkoznak. Tehát, ha belekezdenék német ág lenne a vk 28.01 töl indulva.
Van e valaki, aki végig vitte az ágat vagy legalább elért a ru251-ig. Amennyiben van, ha lenne szives leirni tapasztalatait, valamint amikor ideje engedi, egy kicsit gyakorlózni velem.
Szia Zsolt!
Szívesen segítenék, de annó amikor megvolt förtelmes rossz voltam vele,
ölég hamar eladtam. A RU-ért azért megérte vele kínlódnom. Igaz mostani fejjel már másképp állnék hozzá
Ha segíthetek vele kapcsolatban, nyugodtan keress, megnézhetjük más lightok ellen mit tud, (ezen kívül majd az összes T6-os megvan )
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz, DarkRaven73
85MM vagy full gold 57mm
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Last edit: 10 éve 1 hónapja by Kopasz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
A SPIC-nél járok. Amerikai ágon a T 49-nél ha szeretni fogod a lightozást feltétlenül próbáld majd ki ezt az ágat is. Illetve ha elfogadsz szakasztársnak szivesen mennék én is veled. Úgy néz ki, hogy megint aktiv leszek a játékban. (nincs hosszú i a gépen)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Kopasz
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...