Jelenleg

22
látogatónk van

Tankos Apukák Fóruma #3

7 éve 9 hónapja #142537 Írta: Jacktor
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 9 hónapja #142540 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

TROLLdoys
Figyelem: Spoiler!

play4stats.com/...olls2/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: krysss81, DarkRaven73, Katjaton

7 éve 9 hónapja #142541 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73

Előzmény topik folytatása...

Bakker... Megint betelt a mókus? :cheer:

Termékeny egy népség vagyunk :)

"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."

Winston Churchill

7 éve 9 hónapja #142545 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Akkor ide is bemásolom.
Érdekes, észre sem vettem.

Dear Commander,

Let me first apologize for the wait, but we wanted to thoroughly investigate this issue before we gave you a response.

During the event "special of agony" the dismounting of equipment was supposed to be free of charge, but sadly it seems you actually incurred in expenses.

After gathering all the data and logs we have been able to prepare the appropriate compensation for your gold cost, during the event, and it will be credited into your account as you recieve this email.

We're sorry for any inconvenience this may have caused you, we will work to further improve our events in the future in order to avoid these situations!

Thank you for your trust,

Your customer service team.

"Nem győzni jöttem, hanem pusztítani!!"

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #142547 Írta: Toydolls2

Előzmény topik folytatása...

Bakker... Megint betelt a mókus? :cheer:

Termékeny egy népség vagyunk :)

Sok grafomán "állat"! :D

TROLLdoys

play4stats.com/...olls2/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Katjaton

7 éve 9 hónapja #142556 Írta: zozo1982
Megválaszolva: zozo1982
Azt vettem a fejembe, hogy az eddig játszott tankokkal, amelyekkel nem sikerült még megszerezni a Tank Ász kitüntetést, sorban visszaveszem őket. Az első ilyen tank az a KV-1. Elég gyenge a statom vele, és akkor még finom fogalmaztam.
A kérdésem az lenne, hogy milyen ágyúval érdemes használni? Felszerelésként gondolom a szokásos heavy cuccok menjenek rá (töltés-, célzásgyorsító, ventilátor)?

Segítségeteket előre is köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

7 éve 9 hónapja #142558 Írta: DarkRaven73

Azt vettem a fejembe, hogy az eddig játszott tankokkal, amelyekkel nem sikerült még megszerezni a Tank Ász kitüntetést, sorban visszaveszem őket. Az első ilyen tank az a KV-1. Elég gyenge a statom vele, és akkor még finom fogalmaztam.
A kérdésem az lenne, hogy milyen ágyúval érdemes használni? Felszerelésként gondolom a szokásos heavy cuccok menjenek rá (töltés-, célzásgyorsító, ventilátor)?

Én a 85 mm-essel használom. Nagyon szeretem. Venti, Töltésgyorsító, célzásgyorsító.
Jelenleg 3 skilles legénységgel :) Örök darab :)

"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."

Winston Churchill

7 éve 9 hónapja #142560 Írta: Pocakovics
Megválaszolva: Pocakovics
"A politikusokat viszont nem bántják az effajta dolgok. Nincs gerincük... :blink:"

Őrmester Úr!

Sebészeti szempontból a politikus a legjobb alany, mert ugye szívtelen, agyatlan, gerinctelen (mint az Ön is megállapította), nincs vér benne és minden nemű kockázat nélkül felcserélhető a feje a seggével.

Ami jó, azt ne javítsd!

A wot ablaka az Elm utcára nyílik
ahol esőben énekel és farkasokkal táncol, a keresztapám...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, zozo1982, tiger, DarkRaven73, lucha_nDall

7 éve 9 hónapja #142566 Írta: Toydolls2

"A politikusokat viszont nem bántják az effajta dolgok. Nincs gerincük... :blink:"

Őrmester Úr!

Sebészeti szempontból a politikus a legjobb alany, mert ugye szívtelen, agyatlan, gerinctelen (mint az Ön is megállapította), nincs vér benne és minden nemű kockázat nélkül felcserélhető a feje a seggével.

Nem kell cserélgetni, náluk a kettő egy, és ugyan az. :whistle:

TROLLdoys

play4stats.com/...olls2/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982, tiger, DarkRaven73, lucha_nDall, Pocakovics

7 éve 9 hónapja #142572 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Csókolom.

Már rég gondolkodom, hogy ideje lenne light tankkal is játszani, de valahogy nem merek belekezdeni. :S
Van egy majdnem 4 skilles német legénységem(heavy skillek), akik már nagyon unatkoznak. Tehát, ha belekezdenék német ág lenne a vk 28.01 töl indulva.
Van e valaki, aki végig vitte az ágat vagy legalább elért a ru251-ig. Amennyiben van, ha lenne szives leirni tapasztalatait, valamint amikor ideje engedi, egy kicsit gyakorlózni velem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Katjaton

7 éve 9 hónapja #142577 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Én a 85 mm-essel használom. Nagyon szeretem. Venti, Töltésgyorsító, célzásgyorsító.

57 mm-essel, csakis... már bocsánatot kérek!

„Engem nem a probléma érdekel, hanem a megoldás!”

7 éve 9 hónapja #142578 Írta: DarkRaven73

57 mm-essel, csakis... már bocsánatot kérek!

Nahh, miután nem vagyok otthon, és nincs előttem a WoT garázsom, így majd megmondom, én mivel használom. Addig is Bocsánatot kívánok :P

Winston Churchill
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

7 éve 9 hónapja #142580 Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67

Csókolom.

Már rég gondolkodom, hogy ideje lenne light tankkal is játszani, de valahogy nem merek belekezdeni. :S
Van egy majdnem 4 skilles német legénységem(heavy skillek), akik már nagyon unatkoznak. Tehát, ha belekezdenék német ág lenne a vk 28.01 töl indulva.
Van e valaki, aki végig vitte az ágat vagy legalább elért a ru251-ig. Amennyiben van, ha lenne szives leirni tapasztalatait, valamint amikor ideje engedi, egy kicsit gyakorlózni velem.

Szia Zsolt!
Szívesen segítenék, de annó amikor megvolt förtelmes rossz voltam vele,

ölég hamar eladtam. A RU-ért azért megérte vele kínlódnom. Igaz mostani fejjel már másképp állnék hozzá :)
Ha segíthetek vele kapcsolatban, nyugodtan keress, megnézhetjük más lightok ellen mit tud, (ezen kívül majd az összes T6-os megvan :) )

"The expendable"
VENTI VIDI VICI
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz, DarkRaven73

7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #142581 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz

85MM vagy full gold 57mm :oops:

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73

7 éve 9 hónapja #142585 Írta: Gyilokzóna
Megválaszolva: Gyilokzóna

Csókolom.

A SPIC-nél járok. Amerikai ágon a T 49-nél ha szeretni fogod a lightozást feltétlenül próbáld majd ki ezt az ágat is. Illetve ha elfogadsz szakasztársnak szivesen mennék én is veled. Úgy néz ki, hogy megint aktiv leszek a játékban. (nincs hosszú i a gépen) :dry:

Csak véletlenül rúgtam be megint!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Kopasz

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.