7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#260298Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Ilyen egy levajazott meccs. Egy M6A2E1 -es 105-ös lövegéből leadunk tizenhárom lövést, ebből tizenháromszor találjuk el az ellenséget és csak egy megy át. Valószínűleg a dobozokban talált karácsonyfadíszekkel hajigálódzhattam...
Last edit: 7 éve 9 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, DarkRaven73, JackassJana, MegaJani, Sztyepan65
Ilyen egy levajazott meccs. Egy M6A2E1 -es 105-ös lövegéből leadunk tizenhárom lövést, ebből tizenháromszor találjuk el az ellenséget és csak egy megy át. Valószínűleg a dobozokban talált karácsonyfadíszekkel hajigálódzhattam...
A legénységed a kólás doboznak álcázott extra ellátmányként égetett szeszt tolt, keményen!
Last edit: 7 éve 9 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Potrien, DarkRaven73, MegaJani
Ilyen egy levajazott meccs. Egy M6A2E1 -es 105-ös lövegéből leadunk tizenhárom lövést, [...]
És mire adott le az őrmester úr 13 lövést? Type 4, E75 vagy BC12t?
Jogos a kérdés, volt ott KV-5, ST-1 és meg egy Emil I, hát nem K.I.T.T egyik sem. A KV-5 ráadásul oldalt állt, tőlem három lépésre és ott sem vittem át. Ja, és 15:3 lett a vége. Oda.
A protó 90%-ban csak +2-be kerül
A svéd csoda IKV103 ágyúval páncéltörővel nem viszi be egy 5-ös med oldalát
És ami maga a csoda, a SU152 repesszel 22-t sebez egy lighton felülről telibe kapva a búvónyílás fedelet....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Potrien
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."