A kisöreggel 906 csatám van, 60%-os nyerővel, amit főleg Caesarral, Rezsivel, Axeval hoztam össze szakaszban. Jó kis trollkodások voltak, kár, hogy már nincsenek itt.
A kisöreggel 906 csatám van, 60%-os nyerővel, amit főleg Caesarral, Rezsivel, Axeval hoztam össze szakaszban. Jó kis trollkodások voltak, kár, hogy már nincsenek itt.
Kérem Őrmester Úr szóljon, ha trollkodni kíván, és szerény személyem szívesen emeli, ha az esemény fényét nem is, a létszámot biztosan
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Filler1
Lazulós, egészségeses, egymást szeretős, pihenős, sokatkeresős, meg is találós, vánsotban gazdagos, túlélős, nagykaliberes, összefogós, nyugisos, kávézós, nem rágörcsölős, romantikus-tankozós, kutyacicaboci-simogatós, kirándulós, álombaillős, kardozós-ba.. ja izé.. bádszpenszeres, sokjóidős, zöldellőtavaszos, nyaralós, őszimeghittes, kevéshólapátolós... újból karácsonyozós, bejglizabálós, megintévvégés, jövőreugyanígy ugyanitt ugyanveletekes...
...szerintem!
Részünk legyen benne!
Figyelem: Spoiler!
Néni-kávé - ahogy szereti
Figyelem: Spoiler!
Milyen az új év? Kettö dolgot fogadtam meg: megpróbàllok türelmesebb apa lenni és ha újra békére talàllok azt soha többet nem engedem el. (
Röviden ennyi, telóról írok..,
Szép hétvégét
Tibi, drága! - Drukkolok, hogy mindkét fogadalmad teljesülni tudjon. Levihez kell türelem? - pedig igazi kis angyalnak tetszik a fotókon.
A mi új évünk eddig nem olyan jól indult, először is dolgozni kellett menni, aztán orvoshoz is kellett menni, a 6-a most már mindig az emlékezésé, mióta papó felmentést kapott a földi létből.de azért nem csüggedünk, mert ha soha semmi rossz dolog nem történne honnan tudnánk, hogy mikor jó?
Ki fog ez majd alakulni..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, Samy70, Szete58, Apa1972_hu, Potrien, DarkRaven73, JackassJana, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#263393Írta: Pocakovics
Megválaszolva: Pocakovics
Azért ezt az IKV103-at keresztben kéne felgyömöszölni a magasságos wg ánuszába!
Az ágyú egy kalap sz.r pontosság nincs, a lövedék megáll kávézni a levegőben, a célzásgyorsaság kritikán aluli, átütés mint olyan nem létezik.
Mindez persze 2+-os legénységgel....
Last edit: 7 éve 8 hónapja by Pocakovics.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."