Na, faxa, visszafogom magam.
De hát ne fogd vissza magad Trefi, nekem a világon semmi bajom nincs ezzel, és remélem nem haragszol most rám....
biztos túlspiláztam én is, pedig csak egy csajszit küldtem az éhes tekintetű publikumnak, úgy éreztem, nem jött össze, leszedtem.
Hidd el, nem akartam semmi rosszat ezzel, mostanában kicsit (marhára) stresszes a melóhely is a választás, és egyéb előkészületek miatt, akkor, amikor láttam a képhez a hozzászólásod, nem esett jól, de ennyi ! én nem akarok ebből senkivel se konfilkust, sem megjegyzéseket, se haragot pláne... ha én voltam a hülye, bocsánat 
Atis! Nem haragszom egy cseppet sem. Unatkoztam, láttam a postolt képet, trollkodtam. Semmi kifogásolni való nem volt igazából a képen. Inkább csak meglepődtem, mert a fórumnak ezt a sarkát sokszor kifejezetten vicces hangulatban szoktam látni, és lehet hogy túltoltam. Alapból a humorom különben is fricskázó, vannak jó páran akiknek nem jön be (talán az itteni olvasókat nem kell közéjük sorolni
)
Szóval, kérlek, posztolj további is képeket, én is megnéztem azokat és a többieket sem akarom megfosztani a napi kv látványától. 
Bocsánatot kérek, és kérlek vedd semmisnek a tegnap írtakat és folyjon minden a régi mederben, rendben?

El sem hiszed Trefi, hogy mennyire jólesik, amit most írtál!!!
Hidd el, egy minutát sem akartam ezzel szart keverni, szerintem egyikünk sem... És pláne ne Te kérj bocsánatot, én voltam, aki szerintem - mint mondtam - túlspiláztam, de annak hidd el nagyon örülök, hogy ezt a kis szar problémát a hátunk mögött tudhatjuk...
A "fricskázó" poénnal sincs semmi bajom (sose volt), mindenki más karakter, az én poénomat sem értik meg sokszor itt sem, sokszor a saját nejem sem

, pedig baromira nem akarom bántani őt sem, de hiszen ezért szeretem.... ahogy Téged is nagyon csíplek, évek óta toljuk ide a sok marhaságot, szerintem maradjon is így... és ha nem gond, én már ittam is az egészségedre jófajta Szatmári Szilvát, nagyon tuti pia (memóriatörlés folyamatban

), remélem tényleg nincs harag, és eme fricska emlékére küldök is Neked, és a többi ittlakónak egy ilyet;
Jó kávézást mindenkinek !!!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...