Eddig Ők jelezték hogy átjönnének :
olii1170 treffhetes10 Shiron11 HA5524 Thothem DarkRaven73 magicofmerlin Gunnershun
Cerberos1977 motazor Emerich37 Andzsi072
Kedves Peti, Gábor,
Ugye tegnapelőtt levezettem, hogy reálisan nem tudok eleget tenni a kiírt követelményeknek, amelyek egyébként teljes mértékben normális, és egyáltalán nem megkövetelhetetlen követelmények. Egyszerűen "mindegy", hogy mit szeretnék a játékban, alapvetően az estéimet alárendelem a családnak.
Ezek után jött Peti listája, ahol fel lett sorolva az account-om, és meg kell mondjam, hogy ez nagyon jó érzéssel töltött el. Úgy gondoltam, alszom rá egyet, és most azt gondolom, hogy szeretnék élni a lehetőséggel. Élni, de nem visszaélni. Ezért egyfelől szeretném kérni az átvételem, másfelől viszont kérném, hogy azért, hogy ne nekem kelljen agyalni, vajon eleget teszek-e legalább a minimum elvásároknak, hanem amint felmerül bennetek, akár privátban, szóljatok rám, ha a részvételem kevés, vagy tudtok a helyemre aktívabb, megbízhatóbb játékost. Ha ebben így meg tudunk egyezni, akkor én örömmel kérem az átvételem.
Én valahol értem Pilla (és biztos mások) rossz érzését is, de én azt gondolom, hogy a két klán igen is egy, csak talán a célok lettek mások. Ezzel együtt én továbbra is azt gondolom, hogy miért ne lehetne a Vaterklan-ban csapatozni, sh-zni? Ugyanakkor azt is be kell látni, hogy a Vaterklan egy hatalmas E-100-ként működik: legénység (parancsnok) legyen, aki megmozgatja, inkább csak cammog, és ritkábban lő, bár akkor hatalmasat. A TFK-2 most inkább viselkedik egy T-62A módjára, próbálnak rugalmasan boldogulni. Én most úgy gondolom, hogy ha egy kicsit is hozzá tudok ehhez tenni, akkor próbáljuk meg. Ha az a kicsi amit hozzáteszek viszont inkább "elvételnek" fog tűnni a végelszámolásnál, akkor sértődés nélkül visszalépek.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...