Meg ne engedd aztatat a magzatvízvételi állatságot!
Fájdalmas, magas a vetélés aránya a beavatkozás miatt.
4D ultrahang + vérvizsgálat is mindent kimutat, és el kell fogadnia az orvosnak. Ha a professzor-sintér nem hajlik, keressetek mást.
A 4. osztályt kezdte a gyerök, nála is bepróbálkoztak, mert az asszony túlkoros volt.
Amit Filler írt igaz, gondoljátok meg azért. Amennyiben lenne - ismétlem, lenne - valami az máshogy is kimutatható. Nem tudom Edina milyen fiatal - hölgyeknek, főleg klántagoknak és nejüknek - nincs koruk, de! Amennyiben Edina "túlkoros" (de szépen mondtad Filler!) akkor az életkor végett akarja a doki bebiztosítani magát. Mi épp, hogy megúsztuk az első fiunkkal (Hollandiában magasabb a rizikós életkor), a másodiknál meg azt mondták "ha az elsővel nem volt semmi akkor a másodikkal miért lenne". Jó, hogy én azért amennyire lehetett low profile voltam és nem hoztam a formámat, szóval nem adtam aggodalomra okot a szülésznek!

Nehogy már ezen felhúzzátok magatokat - főleg Edina ne - mert valószínűleg vaklárma, de az idegeskedés, izgalom biztos nem tesz jót! Próbáljatok meg lazítani.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."