"Az úúúúúúúúúúúúúúúgy vooolt, hogy zenét akartam kérni és küldeni a Bsenyő Pista bááácsiiinaaak, de nem tudtam, hogy lehet-eee... "
/Pandacsöki Boborján/
Lóhalálában - onnantól meg persze gyalog.. - de már itt is vagyok!
Nagyon nagyon nagyon nagyooooon köszönöm a köszöntéseket!
Úgy alakult, hogy van egy kis +bicnicünk, ami elviszi a délutánjainkat.. és a ház körüli hogyishívjákok is maguk alá temettek, az állatsereg körüli mindenféleségekről nem is beszélve.. - zajlik - de azért megvagyok még készenlétileg - csak egy pöcsnyi távolságban.. patch.. khm. na..
Nagyon szere nagyon ölel nagyon köszön!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, CrossMetal1, Szete58, Rallyefan81, Potrien, DarkRaven73
Jönnek a hidegek - nem lesz kinti meló (illetve nem lesz aki csinálja), úgyhogy lőhetjük a falat Potrien tiszteletére!
Nem lesz kinti meló!? És ha jön a hó ki lapátolja el!? Igaz, tavasszal elolvad. És a fagyott kutyasz@r eltávolítása az udvarról az smafu!? Még hogy nincs kinti munka....
Örülünk ám, hogy előkerültél!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Katjaton
Jönnek a hidegek - nem lesz kinti meló (illetve nem lesz aki csinálja), úgyhogy lőhetjük a falat Potrien tiszteletére!
Nem lesz kinti meló!? És ha jön a hó ki lapátolja el!? Igaz, tavasszal elolvad. És a fagyott kutyasz@r eltávolítása az udvarról az smafu!? Még hogy nincs kinti munka....
Bolond ember aki a diót veri, a havat hányja...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrossMetal1, Katjaton
Bolond ember aki a diót veri, a havat hányja...
Az elsővel egyet értek, a másodikkal csak részben.
Szerintem kend csak duplikálja itt a problémákat! Me ha esik a hó nem látszik a kutyaszar..
Tudod mit?! Inkább ne legyen hó! - De ha mégis: Hordja el magát!
A fagyott kutyaszar meg vidám dolog, ugyanis ""sosem kenődik el""! ))))))))
Senkise aggódja az egyet se.. rossz pénz nem vész el.
...és még kávét is hoztam!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, CrossMetal1, Szete58, Rallyefan81, Filler1, DarkRaven73
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#212840Írta: EzTett
Megválaszolva: EzTett
Nagy bánatosságomra múltkor megszűnt a wotinfo-s chat. Persze tudom, hogy 29,7 éve csak én kóringyáctam fel rá és csak saját irományaimra válaszoltam nosztalgiából, de azért még lehet, hogy hiányozni fog.
Jó volt a héten újra strongozni Oli vezetésével és néhány ex-téjefkással és jelenlegi téjefkással. Felelevenítettük a régi élményeket és lőttük rakásra az ellenséget (néha csapattársat).
Last edit: 8 éve 11 hónapja by EzTett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, DarkRaven73, Katjaton
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."