Jelenleg 82 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 7 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Vidám Percek Méreg Ellen !

8 éve 2 hónapja #245698 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

:yk:

Emmm , a képen egy kutya van és egy ember... akkor a mögöttünk ülő az? :idea: :yk: :yk: :scratch: :S
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszifuszi, MegaJani, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245700 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Gyanús vagy... :trollol:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245701 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
En nem latok mogottuk senkit. Akkor csak a fotos lehet
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245702 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Nem minden harmadik ember meleg, nyugi... Kérdés: az eszkimók hány százaléka az? :whistle:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245703 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

:whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Kopasz0721, sandorati, DarkRaven73, Katjaton, Leopardusz, MegaJani, AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245706 Írta: Sztyepan65
Megválaszolva: Sztyepan65
Nagy valószínűséggel a monitor előtt egy ember ül. :evil:
shaking :applause: :banana: :banana:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245708 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Magadra gondoltal? Mert en kijelzo elotr ulok.
;) ;)
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja #245709 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Nagy valószínűséggel a monitor előtt egy ember ül. :evil:
shaking :applause: :banana: :banana:

... aki nem meleg ... :beer2: :talking2: :d2:
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245710 Írta: sandorati

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

:whistle:

bakker, mi is 5en vagyunk !!! :blondy: és csak most esik le, hogy a nagyobbik nővérem miért hasonlít annyira a Lucy Liu-ra... :rofl: :rofl: :rofl:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, treffhetes10, Katjaton, Leopardusz, MegaJani, Sztyepan65
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245712 Írta: Sztyepan65
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Sics, MegaJani, Whiachild
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245713 Írta: Sztyepan65

;) ;)

Na jó. Nem monitor, hanem a virtuálisvalóságotaretinánkeresztülagybapumpálószinesizére gondoltam.
shaking :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, MegaJani, AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245714 Írta: sandorati

;) ;)

Na jó. Nem monitor, hanem a virtuálisvalóságotaretinánkeresztülagybapumpálószinesizére gondoltam.
shaking :)

... vagy ez... mint kijelző :dancing:
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65, AntTheZ
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245727 Írta: sandorati
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Katjaton, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Whiachild
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245730 Írta: sandorati
... ismét egy kis "Gyakorikérdések.hu" szemezgetés,,,; :rofl: és persze a "szakszerű" válaszok... :blondy:

"15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?"
-Egy szó: trágyázd.

"14 éves lány vagyok, lenne néhány kérdésem: a fiúk megtudják-e játszani az orgazmusukat? A nőgyógyász meg tudja-e állapítani, hogy végzek-e önkielégítést? Ha először megyek nőgyógyászhoz mit kérdeznek tőlem? Úgy is teherbe eshetek-e, ha a barátom spermája a combomra került?"
-A válaszok: 1.: persze, minden épeszű fiú tart magánál műgecit. 2.: Igen, meg is ver, ha rájön, de nagyon. 3.: A nevedet és a TAJ számodat. 4.: Persze! grin hangulatjel

"21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem nagyon idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?"
-Persze. Össze is kell ám házasodnod a Csepel bringáddal, mert az úgy illik.

"13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes?"
-Küldd utána az egész füzetet, az a biztos.

"14 éves fiú vagyok, és van egy dolog, ami nagyon idegesít. Az az igazság, hogy barátnő híján néha önkielégíteni szoktam, ám ilyenkor a végén mindig valami ragacsos dolog távozik belőlem, ami nagyon idegesít. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Köszönettel: Dezső"
-Vágd le a tököd öreg, a következő generáció érdekében.

"16 éves fiú vagyok. Már 2 éve járok egy szőke és kék szemű gyönyörű lánnyal. 15éves. Szeretkezni akartunk, de sajnos nem tudtam beléhatolni. Van olyan szer ami kitágítaná a hüvelyét vagy összezsugorítaná a szerszámom?"
-Ajánlanám a ceruzahegyezőt.

"9 éves vagyok. Amikor nézem a Micimackót, akkor felizgulok, és az ujjamat a puncimhoz teszem. Egyszer véletlenül felnyomtam. Isteni volt. Ugye nem leszek terhes?"
-Ha brummogást hallasz lentről nagy a baj.

"18 éves fiú vagyok. Nagy problémával küszködöm, mivel a hímvesszőmön nem nőtt ször csak körülötte, és ez engem nagyon bánt. Borotváltam már, de a láthatatlan szőr nem erősödött meg rajta, csak a bőrt sértettem fel. Kérem magyarázza meg betegségem okát, mert így a barátnőmmel sem merek lefeküdni, akivel már 1 éve járok, hátha kinevet. Nem szeretnék a barátnőmnek és a szüleimnek csalódást okozni a betegségemmel."
-Hordj faszparókát. Baszki…

"17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?"
-17 évesen nem tudod, miből lesz a sellő? Gratulálok kismama! grin hangulatjel
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Camper03, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Téma zárolva.
8 éve 2 hónapja #245742 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

... ismét egy kis "Gyakorikérdések.hu" szemezgetés,,,; :rofl: és persze a "szakszerű" válaszok... :blondy:

"15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?"
-Egy szó: trágyázd.

"14 éves lány vagyok, lenne néhány kérdésem: a fiúk megtudják-e játszani az orgazmusukat? A nőgyógyász meg tudja-e állapítani, hogy végzek-e önkielégítést? Ha először megyek nőgyógyászhoz mit kérdeznek tőlem? Úgy is teherbe eshetek-e, ha a barátom spermája a combomra került?"
-A válaszok: 1.: persze, minden épeszű fiú tart magánál műgecit. 2.: Igen, meg is ver, ha rájön, de nagyon. 3.: A nevedet és a TAJ számodat. 4.: Persze! grin hangulatjel

"21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem nagyon idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?"
-Persze. Össze is kell ám házasodnod a Csepel bringáddal, mert az úgy illik.

"13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes?"
-Küldd utána az egész füzetet, az a biztos.

"14 éves fiú vagyok, és van egy dolog, ami nagyon idegesít. Az az igazság, hogy barátnő híján néha önkielégíteni szoktam, ám ilyenkor a végén mindig valami ragacsos dolog távozik belőlem, ami nagyon idegesít. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Köszönettel: Dezső"
-Vágd le a tököd öreg, a következő generáció érdekében.

"16 éves fiú vagyok. Már 2 éve járok egy szőke és kék szemű gyönyörű lánnyal. 15éves. Szeretkezni akartunk, de sajnos nem tudtam beléhatolni. Van olyan szer ami kitágítaná a hüvelyét vagy összezsugorítaná a szerszámom?"
-Ajánlanám a ceruzahegyezőt.

"9 éves vagyok. Amikor nézem a Micimackót, akkor felizgulok, és az ujjamat a puncimhoz teszem. Egyszer véletlenül felnyomtam. Isteni volt. Ugye nem leszek terhes?"
-Ha brummogást hallasz lentről nagy a baj.

"18 éves fiú vagyok. Nagy problémával küszködöm, mivel a hímvesszőmön nem nőtt ször csak körülötte, és ez engem nagyon bánt. Borotváltam már, de a láthatatlan szőr nem erősödött meg rajta, csak a bőrt sértettem fel. Kérem magyarázza meg betegségem okát, mert így a barátnőmmel sem merek lefeküdni, akivel már 1 éve járok, hátha kinevet. Nem szeretnék a barátnőmnek és a szüleimnek csalódást okozni a betegségemmel."
-Hordj faszparókát. Baszki…

"17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?"
-17 évesen nem tudod, miből lesz a sellő? Gratulálok kismama! grin hangulatjel

Ezt láttam magán a Gyakorikérdéseken is, de még most is üt :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, MegaJani
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 45 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 45 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.