... végigolvasva az egész cikket - terebélyesedjen a rálátásom , hogy mi is történt - komolyan mondom, hogy ez minden képzeletet felülmúl... hogy pont joghurtot ken a kutya p@csére, és bekapja, amikor épp in flagranti van, szóval egyszerűen szavakat nem találok...
értem, hogy ezt a szerepet tőlünk keletre a kecskék cipelik, de hogy ez itt nálunk kutya ??? ráadásul KAN?
a nőstény már smafu ???
Hát jah, nem csak zoofil, hanem buzi zoofil. Mi lesz itt a per felolvasásakor. Megrökönyödés és röhögőgörcs.
Az egészben nekem az a durva, hogy légvonalban 6 km-re történt az egész. És, hogy a közelben ilyen barom állatok is élnek (szombathelyi szatírok meg ez, stb.).
Ez az anti szuper"hős"nek a neve mától legyen Birdsmilkman. A képregényt mega Crossed alkotói nyugodtan elkészíthetik. Úgyis csak egy sima keddi nap lenne nekik ez a meló.
Last edit: 8 éve 2 hónapja by Angelus1991ster.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, MegaJani
1. A lábméreted szorozd meg 2-vel, majd adj hozzá 40-et.
2. Az eredményt szorozd meg 50-el és adj hozzá 16-ot.
3. Az így kapott számból vond le a születési évszámod (négyjegyű szám)
Az eredmény első két számjegye a lábad mérete, az utolsó két számjegy pedig az, hogy hány éves vagy…..
Az azért sokba került volna neki, egy többmilliós rendőrkutyát...., kincstári vagyon rongálása cimen lett volna fizetnivalója...
Vicc az egészben, hogy a South Park alkotói, de még a Mr.Pickles alkotói sem találtak még ki ilyet több tucat tudatállapot módosító szer használata után sem. A kurvanagybetűs "élet" az mindig übereli ezeket
1. A lábméreted szorozd meg 2-vel, majd adj hozzá 40-et.
2. Az eredményt szorozd meg 50-el és adj hozzá 16-ot.
3. Az így kapott számból vond le a születési évszámod (négyjegyű szám)
Az eredmény első két számjegye a lábad mérete, az utolsó két számjegy pedig az, hogy hány éves vagy…..
A méret jó, de egy évet fiatalodtam... HAZUGSÁG
Dettó
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Az egészben nekem az a durva, hogy légvonalban 6 km-re történt az egész. És, hogy a közelben ilyen barom állatok is élnek (szombathelyi szatírok meg ez, stb.)..
Az egészben nekem az a durva, hogy légvonalban 6 km-re történt az egész. És, hogy a közelben ilyen barom állatok is élnek (szombathelyi szatírok meg ez, stb.)..
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...