7 éve 4 hónapja#276224Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Dilemma.
Tételezzük fel, hogy ...
A kormányzat mindenkinek ad 1000000 Ft-ot!
- Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a József városi piacon, a pénz Kínába kerül.
- Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.
- Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül.
- Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.
- Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül.
- Ha semmire sem jó elektronikus kütyükre költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.
Én ehhez tartanám magam!
... Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiasságból teszem ...!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PanzerGrey, Leopardusz, Sics, Sztyepan65, Olajozott_menku, dies, Sat Okh
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja#276260Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Megtalátam a nap játékosát. Belém 2-t vágott (csapattársként), de ahogy nézem, más se úszta meg
A vicc az, hogy 4 db csapatsebzős ezres lövést elereszthetett, mire bannolva lett
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 4 hónapja by Celebúr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Megtalátam a nap játékosát. Belém 2-t vágott (csapattársként), de ahogy nézem, más se úszta meg
A vicc az, hogy 4 db csapatsebzős ezres lövést elereszthetett, mire bannolva lett
DE meg is érdemelted, mert BOBJECT-tel mentél (volna) pedózni...
(A másik 2 is biztosan a másik V4-be ment... )
szerk. Egyébként csak poénból megnéztem az illetőt, és még lehet, hogy el is találtam az okot, mert NEM éppen bot-közeli játékosról van szó...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...