Párbeszéd Bodzy-val PM-ből másolva az Ő engedélyével, a teljesség igénye nélkül:
"...-tal le tudom egyeztetni mert neki meg megvan ! Átvertem tőle földért!
" Átvertem tőle földért!" Tök jók, ezek az okos telefonok....
Bakker szóval átveszem tőle goldért. "
Nyaralás előtt asszonyka lelevelezi a szállásadóval a részleteket (apartman). Később elküldte nekem a levelezést, hogy én is tudjam a részleteket (pontosan hol, mikor, mennyiért, stb.)
Kérdezem, hogy hívják a nőt, akihez megyünk. Mondja, Kovács. Mondom oké, de miért úgy címezted az összes levelet, hogy 'tisztelt kovácsoltvaskerítés!". (Én is imádom az okoskütyket, annyit lehet röhögni.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, bodzy, gwr, Sztyepan65
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#214677Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Ballagok a járdám, előttem vagy 10m-rel egy jó nagydarab asszonyka. Érkezik egy 40-s pasas , kemping keróval. Marhára szuszog, fújtat ahogy tekeri. Nagy nehezen megelőzi a csajt, de annak félre kell húzódni, hogy elférjen a biciklis.
Meg is jegyzi csajszi jó hangosan:
- " Mi lenne ha b@***ni is kéne!"
Last edit: 8 éve 11 hónapja by gwr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Sztyepan65
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#214729Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Sajtóhírek! Emlékeztető.
Ma 31 éve, hogy hajnali 01:26-kor gépfegyveres idegenek megtámadtak a kisváros főterén éppen időjárási kísérletet végző , közkedvelt professzort. A professzor a támadást csodálatos módon túlélte, a magára vett védőfelszerelés megvédte. A városi szóbeszéd szerint egy égi jel , vagy a múltból érkező figyelmeztetés hatására viselte . A feltételezést megerősíteni nem tudjuk.