LOL benne vagyok! Köszi, ezt a replayt csak Nemetepst-nek küldtem el, ő bele is rakta a szokásos Epic wins and fails videójába, de akkor ezek szerint mások is megkapták!
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#215612Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Dühöngőbe akartam rakni először, de kínomban már én is csak nevetek rajta...szóval idekerült. Előzmény: a foglalás már percek óta tartott, én bele is döglöttem a resetbe, a protónak 2 perc kellett hozzá, hogy ráeszméljen, ideje csinálni valamit a bázissal, tehát nemcsak a mozgása volt lassú. T34 pedig a pálya túlsó felén szedegette a virágokat, némi extra XP reményében. De amit a protó csinált reset helyett, na az megér egy misét! Gondolom azt hitte, ha körön belülre kerül, akkor megáll a foglalás...csakhogy:
- ez nem az a játékmód volt
- két ellenséges arty leste minden mozzanatát, tehát megállni a nyitott részen, eleve baromság
- a reset pedig érdeklődés hiányában elmaradt. No meg a győzelem is.
E25-tel én is imádok rammolni, na de egy O-Ni-t...viszont a kiscsótány a halála után megborította a japán csodafegyvert, na ez már valami!
én t28 protóval borultam olyan helyen ahol sima tank nem tud.. ja és 2*.. noob vagyok de azért wg kurv@nyukája fejthetne babot a pokol összes konyháján..
Last edit: 8 éve 10 hónapja by amper007.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr