Hoztam pár képet amit a 9-12 évesek produkáltak. A famíliában tovább él a német papír-TD imádat.
A Skorpion G beváltotta a reményeket, a Steyr meg messze túlszárnyalta rossz hírét. A kölykök ahogy látom a Skorpion G-vel simán meglövöldözik a 3000 dmg-ket... néha Steyr-el is sikerül.
Tegnap mentem egy karikát a T95-ömmel, nem sokat játszottam eddig vele, a legénység se valami csúcs szuper. Maga a játékom se volt közel se tökéletes, de legalább tudtam darabolni egy ideig
Hoztam pár képet amit a 9-12 évesek produkáltak. A famíliában tovább él a német papír-TD imádat.
A Skorpion G beváltotta a reményeket, a Steyr meg messze túlszárnyalta rossz hírét. A kölykök ahogy látom a Skorpion G-vel simán meglövöldözik a 3000 dmg-ket... néha Steyr-el is sikerül.
Tegnap mentem egy karikát a T95-ömmel, nem sokat játszottam eddig vele, a legénység se valami csúcs szuper. Maga a játékom se volt közel se tökéletes, de legalább tudtam darabolni egy ideig
Volt két nagyon csúnya hiba... az első, amikor a 257 elé kisasszéztam, szándékos volt. Mondjuk úgy, hogy kalkulált veszteség. Utólag belegondolva felesleges is volt, és hülyeség is volt... A másik.... kibalettoztam a T95 elé... pedig tudtam, hogy már ott lesz valahol. Nem érdemeltem meg, hogy egy track -el megússzam... de megúsztam...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrett, FZRPUPU, Ba_nshee
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...