60napja nem játszom eme játék remekkel. Az elején viszonylag nehéz volt megállni, hogy ne lépjek be és guruljak csak egy két csatát amiből persze 10-15 lesz. Amikor játszottam akkor ezalatt a 10-15 csata alatt, ha szerencsém volt akkor nem basztam fel magam az orosz RNG csodás világában....de sajnos általában nem volt szerencsém még is játszottam mert hátha majd jobb lesz de nem lett. Szerintem ez a játék komoly függőséget tud ki alakítani, az utóbbi 1-2 évben minden esemény úgy lett meg kreálva, hogyha értékelhető nyereményt szerettél volna elérni, akkor azért minden nap be kellett lépned és játszanod. A marketing részlegük elég ügyes meg kell hagyni. No mindegy a lényeg hogy gondoltam egyet és elkezdtem a „leszokást”, most pedig örülök a sikernek, bár lehet korai még elkiabálni...
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szollo, RedFox69, PZoli, Rohamnyuszi
Kb egy hetes de azóta fel akartam tenni . Szerencsém volt és ugye top tier is voltam de azért nagyon jó csata volt. Hétvégék amúgy is játszhatatlanok mostanság.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Death_leaper, PZoli, Tank_szemelyzete, Slandyke
60napja nem játszom eme játék remekkel. Az elején viszonylag nehéz volt megállni, hogy ne lépjek be és guruljak csak egy két csatát amiből persze 10-15 lesz. Amikor játszottam akkor ezalatt a 10-15 csata alatt, ha szerencsém volt akkor nem basztam fel magam az orosz RNG csodás világában....de sajnos általában nem volt szerencsém még is játszottam mert hátha majd jobb lesz de nem lett. Szerintem ez a játék komoly függőséget tud ki alakítani, az utóbbi 1-2 évben minden esemény úgy lett meg kreálva, hogyha értékelhető nyereményt szerettél volna elérni, akkor azért minden nap be kellett lépned és játszanod. A marketing részlegük elég ügyes meg kell hagyni. No mindegy a lényeg hogy gondoltam egyet és elkezdtem a „leszokást”, most pedig örülök a sikernek, bár lehet korai még elkiabálni...
Amint minden másban, én a szórakozás kapcsán is a mértékben hiszek. Amint el tudod engedni a wn8 és hasonló baromságokat, illetve kikapcsolódásként tekinteni a játékra, úgy szerintem simán beilleszthető a hobbyk táborába.
Én vagy fél évig be sem léptem, most meg kb. ahogy érzem jelleggel. Nem veszítesz semmit vele ha teljesen elengeded, de akkor sem fog végigsöpörni az apokalipszis ha időt szánsz rá alkalmanként.
Ahogy jól esik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Slandyke
4 éve 4 hónapja - 4 éve 4 hónapja#302231Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
[img][URL=http://kepkezelo.com/viewer/sxs4hngjfqhjf938fbnq.jpg][IMG]http://kepkezelo.com/images/sxs4hngjfqhjf938fbnq_thumb.jpg[/img][/URL][/img]Kár, hogy egy ilyen ócska körrel lett meg, de ez is lemarkolva
Pz38(t) (III.tier) STEPPES
Alacsony tierben magas játékélmény.
Volt, hogy a csata folyamán már 8-4 re is vezettek..
A végén 6 mp. volt a befoglalásig ketten foglalták a bázist- Bt-7-art és egy Bt 5.Egymást takarták saját APCR löszerből 2-2 lövés az (egyik ki is gyulladt) és kis segítséggel végük lett.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke, Bulcsu
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...