- Köszönetek: 130
Szerintem nagyon hiányzik a kommentár! Upsz! ez akkor most negatív visszajelzés lett és ily módon kontraproduktív?mennyire érkezik a meglévőre pozitív visszajelzés.
Szerintem nagyon hiányzik a kommentár! Upsz! ez akkor most negatív visszajelzés lett és ily módon kontraproduktív?mennyire érkezik a meglévőre pozitív visszajelzés.
Komolyra fordítva a szót, szerintem ebben a formátumban és zenével is teljesen egyben volt a videó. Nyilván okulni is lehet belőle. Ettől függetlenül, ha lesz kedved, időd csinálhatnál egy-egy kommentáros-elemzéses verziót is!
( Mindenki számára üdvös lenne, ha inkább így szerezhetnénk meg a tudásodat és nem kell mondjuk az űrgárdista módszerhez folyamodnunk..)
Ian Watson "Űrgárdista" című regényében az Istencsászár hűséges génmanipulált lovagjai behatoltak az eretnek Fulgor Sagramoso fővárosába és úgy vették át a renegát hadúr-osztályú titán felett az irányítást, hogy felfalták az azt irányító princeps agyát.
"űrgárdista módszer"
Ez a video valami fantasztikusan jó lett így a zenével, az utolsó killnél mikor a Type 5 épp kecsesen legurult a hegyről már a szőr is felállt a hátamon.Elkészült a visszajátszás!
Ez a video valami fantasztikusan jó lett így a zenével, az utolsó killnél mikor a Type 5 épp kecsesen legurult a hegyről már a szőr is felállt a hátamon.Elkészült a visszajátszás!
Az a különbség a jó és az unicum játékosok között, hogy utóbbiaknak sokkal több a kreativitása.
Csak azért mondtam ezt, mert egy jó játékosnak is lehet pályaismerete, ismerheti a tankot is, de ha nincs ötlete, hogy egy bizonyos szituációban mit csináljon, akkor annyi... akkor nem képes ilyen köröket menni. Én a legtöbb csatában "a jól bevált" oldalt használom az ismert dombokat az adott tanktípussal... és ha valami szokatlan történik, akkor igen nehéz jól reagálnom rá.
Az a különbség a jó és az unicum játékosok között, hogy utóbbiaknak sokkal több a kreativitása.
Nem tudom, hogy az e a különbség, de nagyon örülök neki, hogy tetszett! : )
itt 3500 volt a ...
erre le van ...
Ez egy tipp, vagy láttál róla infót?
Köszi!