7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja#281725Írta: P_r_e_d_a_t_o_r
Megválaszolva: P_r_e_d_a_t_o_r
Mai 50 csatám átlaga. Biztos valamit rosszul csinálok. Lehet azt hogy nem hagyom abba még úgy se ha szivat a wot
De ha egy nyertes csatában full HP-val zárnál , akkor biztos lehetsz benne , hogy egy balfasz beléd lő. Aki amúgy kevesebbet tett hozzá a csatához mint te.
7 éve 1 hónapja - 7 éve 1 hónapja#281732Írta: P_r_e_d_a_t_o_r
Megválaszolva: P_r_e_d_a_t_o_r
És zavar ez téged? Nem az a lényeg, hogy én béna vagyok hanem hogy 50 csatából csak 18 nyertem meg függetlenül attól milyen szarul játszok. Elmagyarázzam másképen is vagy így megérted....vagy itt már csak akkor lehet nyerni ha te hozod le a csatát? Nálad biztos így megy...sajnálom, hogy nem ütöm meg a te szintedet, de megsúgom nem is szeretném.
És most majd jön az okító szöveged...de ne fáradj nem érdekel. A felháborító az hogy 50 csatából WG nem képes legalább a felét nyertes MM be sorsolni ...ettől teljesen mellékes én milyen szar vagyok , ugyanis nem egyedül játszok hanem 15 másik emberrel.
Továbbá ...nem érdekel az hogy bénán játszom. Vannak emberek köztük én is aki egy bizonyos szint után már nem tud fejlődni. Nállam sokkal szarabb játékosok is vannak a WOt-on akik több csatával kevesebb sikert értek el mint én. A lényeg hogy miért nem lehet legalább a felét nyertes MM be sorsolni. De tudod mit...már nem is érdekel a válasz. Teljesen mellékes. Ez van ezt kell elfogadni, ha meg nem tetszik törölni a játékot.
Már csak azért sem érdekel a válaszod, mert nem a kérdésre válaszoltál. Egyből engem kezdtél bénázni. Ha jól esik neked csak bátran. Lepereg a béna vagy jellemzésed.
Nem 7 csatában több 100 csatában béna voltam...sőt tovább megyek több ezer csatában bénázom.... a kérdés továbbra is az mint az eredeti , hogy ez miért csak 18 nyertes csatához elég mikor 50 csatában egészen pontosan 750 játékos van....
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...