Ide teszem, mert csak egy Tank Ász, de a közjáték miatt szívesen tenném a dühöngőbe.
Észre veszem a csata elején, h innen a wotinforól ismerőssel sorsolt össze a szerencse és ráköszönök.
A csata végén amikor a laggtól körbe körbe megyek resetelés helyett rám ír, h miattam kaptunk ki. A képen látható válasz is ezért született.
Felbosszantott.
Ha nincs ez a közjáték, nem teszem ide a csatát.
Ide teszem, mert csak egy Tank Ász, de a közjáték miatt szívesen tenném a dühöngőbe.
Észre veszem a csata elején, h innen a wotinforól ismerőssel sorsolt össze a szerencse és ráköszönök.
A csata végén amikor a laggtól körbe körbe megyek resetelés helyett rám ír, h miattam kaptunk ki. A képen látható válasz is ezért született.
Felbosszantott.
Ha nincs ez a közjáték, nem teszem ide a csatát.
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja#285095Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Természetesen, most sem hagytam a végére a maraton... egynegyedét. Ami azt illeti, még két óra szundi is belefért az éjszaka! Aztán megkezdve a véghajrát, az XP megsürgetése érdekében sikerült megszerezni a harmadik Pool medálomat is!
Majdnem meglett ingyen a 32-ik premium tankom.
Mára ennyi...pont lemaradtam róla.
Pénzt meg nem adok érte...mint ahogyan eddig se adtam egyért se.
Hát elég nagyot lőttél mellé bocsi....90%-al nem megvenni????
Én még ennyit sem áldozok a WG-re. Éljen azokból akiket érdekel egy ingyenes játékért való pénzköltés
Akkor ha van olyan aki megérdemli,vedd meg neki ajándékként.Jól fossa a pénzt.Vagy boltold le valakivel,hogy utalja az árát,te meg megveszed neki.Tényleg kár lenne veszni hagyni.
Majdnem meglett ingyen a 32-ik premium tankom.
Mára ennyi...pont lemaradtam róla.
Pénzt meg nem adok érte...mint ahogyan eddig se adtam egyért se.
Hát elég nagyot lőttél mellé bocsi....90%-al nem megvenni????
Én még ennyit sem áldozok a WG-re. Éljen azokból akiket érdekel egy ingyenes játékért való pénzköltés
Akkor ha van olyan aki megérdemli,vedd meg neki ajándékként.Jól fossa a pénzt.Vagy boltold le valakivel,hogy utalja az árát,te meg megveszed neki.Tényleg kár lenne veszni hagyni.
Sajnálom...de nem érdekel ez a lehetőség sem, főleg, hogy a számlaszámomat bárkinek is megadjam.
Téma zárolva.
AntTheZ
Látogató
6 éve 9 hónapja - 6 éve 9 hónapja#285107Írta: AntTheZ
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...