- Köszönetek: 133
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Szia! Én is kb 2 hete kezdtem el újra játszani - bár én nem új acc-al -, szóval nem vagyok teljesen up to date. Amikor elkezdtem, én azt a kérdést tettem fel, amit korrektül PZoli meg is válaszolt, h melyek a mostani metában a effektív tankok. Nem teljesen ezeklet a tankokat írta, amelyeket kérdeztél, viszont a Progetto illetve a V4 jó választás (gondolom a szovjet tankvadásznál a V4-re gondoltál, mert az az Obj. 268-höz képest új).Remélem jó helyre kezdtem új témát
Rengetegen kezdték újra játékot v kacérkodnak gondolattal elkezdik
Én pár napja kezdtem újra, szűz acc-al, rengeteg új gép van. Azon filozok, olasz közepes, angol könnyű, szovjet tankvadász-t fejlesztem
S maaaajd Brit nehezet de az ráér. Arty-nál töprengek még. Szeretnék újra kezdőktől, jó játékosoktol ötleteket olvasni. (mondjuk olasznál már a 2 közepes tank ág elbizonytalanitott
)
A Progetto-t illetően az van, h régen állítólag broken volt (nekem ugyan nincs meg, de ellenfélként elég sokszor találkoztam vele régen is, most is), és kapott egy jelentős dpm nerfet. Ráadásul ezt a nerfet tovább fokozza, ha nem tanulsz meg jól játszani a töltési mechanizmusával, ugyanis minél kevesebb lövédek van a tárban, annál lassabb a töltés, ergo tovább romlik a dmp. Viszont az ágyú kezelhetősége jó, nem egy Leopard, de a táras társaihoz képest elvileg sokkal jobb (a Bat-Chat-hez képest mindenképp), és ha nem tárazol ki, csak indokolt esetben, akkor jól használható. Toronypáncélja nincs, a testpáncél troll, viszont mobilis, ami egy mednél, pláne egy támogató, táras mednél fontosabb szerintem.Tudod nem kell nekem legnépszerűbb tankok, nézegetem adataikat, s próbálok olyant választanni amelyikkel élvezem is játékot. Mondjuk olasz közepesek amikkel piszok bizonytalan vagyok
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...