Ma csak 5 csatára volt időm, de ez a tank egy igazi "hidden gem", ajánlom mindenkinek. Tudom a tier 7 senki földje és olykor feldob tier 9-be, de még ott is elvan vele az ember, mert egész jó a camo-ja - és igaz hogy optika kell rá, mert amúgy vak lenne - de így meg még spotolni is lehet vele. A kis 180 alfás csipkelődést pedig sok tier 9-es ellenfél nem veszi komolyan és nem rád figyelnek, aztán lehet belőlük is falatozgatni. Amúgy az elmúlt napokban elég sokszor voltam top tier, ma az 5 csatából csak egyben kaptam tier 9-et.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, fabyzol3, Mikroby
Miért pont a T100at választottad?
Nem érzed a túl sok light egy csatában hátrányát?
Meg a szar map rotationt?
Mit lehet ezekkel csinálni?
1) Mobilitás, camo, fire power hármas. Van tőle jobb spotter (manti), mobilitásu (rhm), tüzereju (13105/tesak), de ez egyszerre tudja mindet és nincs pályára korlátozva.
2) Ameddig nincs egy másik értelmes az enemyben addig nem. Ha pedig nekünk van 2 is, akkor nem félek használni a loveget. (Tegnap pont highway pályán sikerült 3 lightot is counterelni, mert annyira értették a spotmechanikat)
3) A pályák érdekelnek a legkevésbé lightal. Tundra és Abbey bannolva, a többi nem annyira szar hogy érdekeljen.
4) Alkalmazkodnak kell és kihasznalni a játék adta előnyöket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby, Silent_wanderer
Az eddig lemarkolt tankjaim közül ez lett meg a legnehezebben. Jelenleg itt van a képességeim határa. Többször 94%-ról (volt, hogy 88%-ig), legfájóbban 94,8%-ról estem vissza vele. Végül bevártam a vasárnap délelőttöt, amikor több a gyengébb játékos.
Fabizol3, ha sorra kerül nálad is ez a tank, érdekelne neked mennyire fekszik a stílusa.
49.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, bazsikatoma, Tank_szemelyzete, bobitusz, fabyzol3, Mikroby, Silent_wanderer
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...