Az GG. S ha az O-I-t ki nem szedik előled, még a Pool is meg lett volna. Ez a csata egy tipikus példája az olyan csatáknak, amikor veled van az RNG. A Bugi első sebzésénél még a sziluettjét sem láttad, a golyó mégis utat talált. Kilövése egy snapshottal történt 400+ méterről. De a Pz IV és az AMD kilövésekor is szinte görbült a röppálya. Ennek ellenére nem akarom elvenni az érdemeidet, mert tényleg kellett a hidegvér és a helyzetfelismerés. A legszebb megmozdulásod számomra az volt, amikor az O-I második sebzése előtt kikerülted a fát, hogy ne áruld el a pozíciódat. Meg ugyebár Ne bántsd a fát...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tas_Lee
Az GG. S ha az O-I-t ki nem szedik előled, még a Pool is meg lett volna. Ez a csata egy tipikus példája az olyan csatáknak, amikor veled van az RNG. A Bugi első sebzésénél még a sziluettjét sem láttad, a golyó mégis utat talált. Kilövése egy snapshottal történt 400+ méterről. De a Pz IV és az AMD kilövésekor is szinte görbült a röppálya. Ennek ellenére nem akarom elvenni az érdemeidet, mert tényleg kellett a hidegvér és a helyzetfelismerés. A legszebb megmozdulásod számomra az volt, amikor az O-I második sebzése előtt kikerülted a fát, hogy ne áruld el a pozíciódat. Meg ugyebár Ne bántsd a fát...
RNG velem volt az biztos . Mindig azt mondom, hogy egy speciális körhöz azért speciális RNG is kell meg persze a fizetett színészek akik csak nyomják neki a W-t. Egyébként az Strv ágyúja nálam több ilyen necces lövést bead, mint bármi más pedig nem a legjobb ágyú papíron. A statok alapján is valahogy több van benne, persze nyilván a sebzést ezer más dolog is befolyásolja.
Mellékletek:
Last edit: 1 éve 5 hónapja by Tas_Lee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Na ez is meglett és szinte hihetetlen, hogy ilyen lazán. Szerintem ez amiatt is van, mert sokan nem tudnak játszani vele és elég alacsony az elvárt (3080). Akármilyen gagyi, szar tanknak gondolják egyesek, mégsem olyan rossz az. Heavy playereknek vállalható.
99.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55, Tank_szemelyzete
Amióta visszajöttem játszani a legszembetűnőbb az az, hogy milyen egyszerű lett a tankhúzás.
41 csatából lett egy stock 50TP-ből 60TP.
Oke x5, x3, személyes tartalék, de régen ezért legalább 200-250 meccs kellett.
Egész jó sessionnel sikerült zárni az 50TP-t ami egy nagyon alulértékelt tank:
Amióta visszajöttem játszani a legszembetűnőbb az az, hogy milyen egyszerű lett a tankhúzás.
41 csatából lett egy stock 50TP-ből 60TP.
Oke x5, x3, személyes tartalék, de régen ezért legalább 200-250 meccs kellett.
Egész jó sessionnel sikerült zárni az 50TP-t ami egy nagyon alulértékelt tank:
Na ja. Most képzeld el, hogy ha valaki nem is játszik annyira jól akkor mondjuk 2x41 csata vagy 3x.
Az még mindig 130 csata alatt van. És aztán Ödönke majd ott forog a 60TP-jével Prohorovka közepén, és nem érti mi a gond.
Én most húzom a TVP-ágat.
Booster ide vagy oda azért stock modulokkal kb életlen reszelővel f*szreszelés.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...