Tessék Mikroby, itt egy nagyobb minta:
Valamiért ez van, közelében nem vagyok a 47%-omnak.
Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled, hogy nem felejtetted el, de elhatároztam, hogy befejezem a felesleges írogatást itt a fórumon. Mindent látok, mindenhol ott vagyok, de csak akkor fogok megnyilvánulni ha moderátori teendőim ezt megkívánják. Teljesen felesleges vitatkozni, csak viszi az energiát, és semmi produktív hatása értelme nincs.
(Erre azért reagálok, hogy ne gondold, hogy át lettél verve:
Nem vagyok a WR elméletének mestere, de így látom: a nyerési százalék bizonyos idő után mindenkinek a saját szintjéhez és 50% felé próbál közelíteni. Ezt úgy képzeld el, mintha egy meteort húzna a gravitáció a földhöz, és te azért küzdenél, hogy ne tegye. Minél jobb játékos vagy annál messzebre tudod tolni a meteort. Ezeket az időket hívják sessionoknak vagyis "szakaszoknak, szezonoknak". Ezek mérete (csataszám) változó. Hogy nálad 50, 100 vagy 150 csata alatt változik a szakasz azt nem tudom, ez ugye változó egy adott embernél is. Hogy mi alapján azt szintén nem tudom. Nyugodt lehetsz a végeredmény az overall nyerési százalékod, tehát azért nem vagy közelében a 47%-odnak mert nem lábaltál ki a negatív sessionból)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...