El kellene már engedni ezt a győzelem hajhászást.
Meg kell érteni végre, hogy a játékosok 90%-a nem tud minden esetben ráhatással lenni a győzelemre. (Az EU szerveren a játékosok durván 89,92%a zöld, vagy az alatti játékos)
Vagy azért mert nem jól játszik, vagy azért mert nem a megfelelő tierben játszik, vagy azért, mert rossz körülmények között játszik. (Csapat, mm stb.)
Az EU szerver legjobb játékosa (
wot-life.com/eu...61632/)
74%-os WR-el rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 100 csatából 74-et nyer meg, és 26-ot el fog veszíteni. (És hol vagytok ti ehhez)
Én, 1450 wn8al, zöld színnel nagyon nagyon ritkán érzem azt, hogy érdemben tudtam befolyásolni a csata végkimenetelét. Ma 40 csatából csináltam 47.5 % Wr-t ami katasztrófa, jóllehet főleg a nekem diszkomfortos tier IX-ben játszottam, vagy a nekem teljesen idegen tankokkal (VK 28 105)
Különösen nem értem, hogy 10 csatából mit kellene "kivenni".
10 csata nem minta, 10 csata "lóf*sz".
Különösen nem értem, hogy egy Bagó szintű teljesítménnyel (Vagy kicsit felette Werz) mégis mit vártatok mi fog történni.
Bagó neked a 700 wn8adra van 47,3% Wred, és a csatáid 51%-át bukod el. Vagyis jóval jobban kedvez neked a rendszer, mint ahogy illene, hiszen gyakorlatilag a csatáid felét vagy megnyered, vagy döntetlen. Dupla annyi teljesítménnyel nekem a Wr-em 50,94%.
(Forrás: Wotlife,
wot-life.com/eu...stats/)
Bagó ha csak 1 mondatot jegyzel meg abból amit leírtam, legyen ez:
Semmi közöd nincs a győzelemhez vagy a veszteséghez, 0, zéró, nyista, nothing, nic, nichts niente, ничего, 什么, ráhatásod van.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...