Hát, tényleg lehetne picit több pálya.
Értem én hogy mi volt a WG célja.
Ugye eddig az volt a gond, hogy amikor feljebb lépett valaki a "homokozóból" azaz 1-3 tier pályáióról, akkor hirten kapott a nyakába egy nagy öntet új és ismeretlen pályát, ahol azt se tudta merre induljon.
Lehet röhögni a lemming train-en, de ... nem mindenkinek hobbija "map strategy" írások olvasgatása
Szóval én tanárként megértem őket és egyetértek avval, hogy fokozatosságra kell törekedni, adagolni szükséges az új dolgokat.
Töröm egy ideje a fejem a problémám..és arra jutottam, hogy:
A:
Kicsit több pálya jó volna
B:
Valami "unlockolós" rendszert javasolnék, vagyis az új tankokhoz hasonlóan az új pályákat is ki kellene előbb nyitni a játékosnak

... xp-ből vagy küldiből ...
( Ez persze némileg megbonyolítaná az MM dolgát, bár... az is egy megoldás, hogy legyenek pályák amiket okvetlenül megkap mindenki .. így amikot megvan az MM mármint a két csapat, akkor az MM megnézi hogy egy vagy több lehetséges pálya van-e ... ha van olyan játékos akinél csak az "alap" pálya lehetséges akkor mindenképp az jön, ha több lehetséges pálya van akkor meg random eldönti melyik legyen. )
**
Provance kivételét hibának tartom, mármint tanári szemszögből.
Értem én, hogy legjobban ezt utálták a noob tomatok
/ És ezalat most tényleg 100-200 csataszám alatti vakegereket értek... /
De ez volt az a pálya, ahol leginkább számított az együttműködés, a csaptjáték... itt volt legikább rákényszerítve mindenki erre ... ergo itt lehetett és kellett megtanulni ezt a műfajt.
Most ez már nincs...
OK, valamennyira Campirovka is jó "tanpálya" ( kéne aki elmegy spotolni, kéne menni a túlso parton .. ösvények használata... ) ... de itt több minden is van tanulni való .. szóval sztem bölcsebb lett volna benn tartani Provanszt a játékban! ( Eselteg lehetne súlyozni h ritkábban adja be.. ? )
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...