megnéztem! Na ha én oda felálnák a legfullosabb tankommal álcahálóval val meg mindenféle álcanövelővel tuti hogy 2percig nem élnék mert egyből beszpotolnának és kilőnének. De azért majd megpróbálom
megnéztem! Na ha én oda felálnák a legfullosabb tankommal álcahálóval val meg mindenféle álcanövelővel tuti hogy 2percig nem élnék mert egyből beszpotolnának és kilőnének. De azért majd megpróbálom
Ugye nem mindegy mivel állsz fel. TD-nek ugye jobb az álcája, mint egy nehéznek. Persze sokan felnyögnének, ha nehézzel állnál oda Bizonyos lassú ,papír mededel, pl (P8. ha oda állsz és értelmes a társaság, nem leszel leanyázva, lévén inkább mesterlövészkedj, mint meghalj az első másodpercekben. Ha nem így van, majd a jobb játékosok most lealáznak úgy is .
Kétszer derítenek fel engem is, villog a lámpa, húzok is fedezékbe, kivéve amikor az SP,nek KO ott annyit vártam. artyk szórnak is rendesen utána.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...