Ez a pálya erősen versenyben van a legkevésbé szimpatikus címért a Fjords nevezetűvel. Tüzérrel lőni nem lehet, TDvel olyan helyet találni ahonnan lehet valamit látni, tankkal meg mozogni nem nagyon, hacsak nem mész le a tengerpartra amit vagy védenek és meghaltál vagy nem védenek és akkor felrohansz a zászlóhoz aztán jön a tüzérekkel a tilitoli. Túl zárt, túl szabdalt az egész, nekem totál átláthatatlan katyvasz. Tipikusan az a map, amin hiába játszol sok sok kört, még mindig nem tudnád megmondani egy screenshootról hogy az melyik részét ábrázolja. Szerintem.
Osztom a véleményed Rutin75, bár én nem utálom annyira. Nehéz rajta helyezkedni az fix. Könnyű beragadni valahol az ellenséggel szemben. Aztán csak lesheted ahogy a másik oldalon egyszer csak beözönlenek minden előjel nélkül. Ha az elején lemmingesedés van az például szinte mindig bukta.
Erre a pályára tudnátok tipped adni med tankhoz az alsó bázishoz? Valahogy ha oda kerülök szinte mindig halál mert nem tudom hova menjek.Próbáltam a partot próbáltam a másik szélét meg középen azt a dombot is. Eddig a domb jött be legjobban talán de az sem volt az igazi.
Én a sacred Valley nevű mapon vagyok így... A WG nembírja felfogni, hogy elegünk van már az ilyenféle mapokból... Miért nem bírnak berakni még egy olyan mapot mint a Himmelsdorf?
Én se találtam sokáig ezen a mapon a helyem, mostanság középen szoktam végig nyomulni és egészen eredményes tud lenni ez a pofátlan "egyenesen át" taktika. A pálya közepére érve eléggé védve vagy hogy újra átgondolhasd merre tovább: van lehetőség a szélekre kitérni vagy maradni középen.
A városban szépen át lehet menni a másik oldal 2/3 részéig (mind 2 oldalról). Campelőket meglepni, és egy ugrással zászlót foglalni.
A széleken az a baj, hogy aki campel az sokkal nagyobb előnyben van, ezért könnyű leragadni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...