Üdv
Nekem a pályákkal igazából az a bajom,hogy 1-es mapok vagy túl nagyok vagy túl kicsik pl:Mines én artyzom is és így van 1 pici rálátásom.
Az első:
-artyval vagy topgun vagy 5perc és cunter áldozat.
-heavyval még csak csak
-schout hát
-TD az is elmegy de csak max 7-8-ig
Pl:OBJ268 beállt a bozótba /K4/ és a 4 arty kb 3 lövés volt
Szerintem nem rossz hely ez, főleg alacsonyabb tierben gyakori. Tüzérrel kevés a jó hely és hamar a nyakadon vannak a futrinkák (scoutok) ha felengedik őket a hegyre, de vannak ennél lehetetlenebb mappok. Elvileg mediummal tolulni kell fel a hegyre szintén, gyakorlatilag könnyen lehet hogy egyedül maradsz fent és szétkapnak mint hülyegyerek a mikuláscsomagot...
A házak/szőlő felé én szinte sosem megyek, viszont ha TDvel kiírtom a szembejövőket, a sziget felé át lehet kúszni. Így a szemközti párkány TDitől is védve vagy egy ideig. Heavy tankkal is működhet ez, akár a csata elején is ha a szigeten nincsenek komoly erők.
A hill a kulcs, és ha lehet elkerülöm. Megyek szigetelni. Onnan lehet szedni a hillen szkanderező hevyket oldalról. Plusz ha nem jön senki lazán végig lehet menni a szélen mielőtt bárki odaérne (T-34-85). A gond megintcsak az, ha a szőlőben vagy a hillen elvérzik a banda. Akkor vége.
Elárulok egy titkot ami nem is titok ha a csapat jobbról megkerüli a várost mármint a futrinkák és a közepes tankok akkor nagyon könnyen meglehet nyerni ezt a pályát,kivéve ha az ellenség is ara jön ami elég ritka nekem az egyik kedvenc pályám elég sok győzelmem itt van.
Elárulok egy titkot ami nem is titok ha a csapat jobbról megkerüli a várost mármint a futrinkák és a közepes tankok akkor nagyon könnyen meglehet nyerni ezt a pályát,kivéve ha az ellenség is ara jön ami elég ritka nekem az egyik kedvenc pályám elég sok győzelmem itt van.
Kipróbáltam, háromszor. Jöttek velem, mindegyik alkalommal.
Nekem Mines örök klasszikus!Először lőttem itt a legtöbb killem,BT-2 vel,8 at irtottam ki(talán ez volt az első topgunom).mostanába igazán a KV-3al szokott oda tenni de mindig megnyerjük,én is 1,5k sebzés(stock ágyu)meg 2 kill.Mines nekem mindig a kedvencem lesz ,persze himmelsdorf mellett
A falu felé én sem szoktam menni, utálom azt a helyet. Ott mindig rábaszok Egyenesen a hegyre, ott mindig rengetegen vannak nálam, szerintem 8-8 játékos legalább:) Én a torony felé szeretek menni. Ott egy kicsit campelni egy bozótban, ki lehet szedni onnan párat, akik hátul vannak. Aztán irány az ellenfél bázisa, de előtte ha még vannak a hegyen, akkor bekeríteni őket:) Persze ez nem mindig jön össze:D De ez az alaptervem mindig:)
falu a kulcs,a hazak miatt is,artytol vedve vagy nagyreszt es a hillen levoknek is kikell dugniuk az orrukat ha rad akarnak loni..onnantol kezde meg agyaggalamb loveszet
Hát én szinte sose megyek a faluba. Amit én szoktam Mines-on játszani jellemzően:
Északi oldalról szinte mindig megpróbálom megjátszani a k1 pozíciót. Ha oda tudok jutni, és a csapat ad némi támogatást (csak anyni is elég, hogy valami öngyilkos idióta ne rohanjon rám) akkor az F5-ben tologató tankokat valamint ha visszahúzódnak G5-6-ba, megrektelem Ha valami nehéz vassal vagyok, akkor inkább D7 sarka. Meddel néha, ha valami elvetemült a vársoba megy C8-9 felől kiszorítom onnan.
Délről szeirntem nagyon fontos (és sok csapat totál kihagyja és jön is a bukta) hogy az elvetemült játékost, aki K1-be igyekszik J1-2-ből kontroll alatt tarsuk. Aztán a szokásos F4-5 vagy E-F7.
Én az északi oldalról jobban szeretem játszani ezt a pályát.
falu a kulcs,a hazak miatt is,artytol vedve vagy nagyreszt es a hillen levoknek is kikell dugniuk az orrukat ha rad akarnak loni..onnantol kezde meg agyaggalamb loveszet
Fuu egyre szarabbak a pályák már idegeségembe irok ide,borzasztó ensk meg mines !És csodálkozik a WG hogy 2 min egy csata?Ezért is részben.Ezt a kis kis szar mapot miért nem veszik ki a jó mapokat mi nd kivették pl swamp imádtam,de ez nem is lenne baj de aza nyamvadt blacklist se működik rendesen be vaqn jelölve mind a kettő de csak be rak ma 2 szer már mind a 2-re.Ez hogy van,fuuu
Fuu egyre szarabbak a pályák már idegeségembe irok ide,borzasztó ensk meg mines !És csodálkozik a WG hogy 2 min egy csata?Ezért is részben.Ezt a kis kis szar mapot miért nem veszik ki a jó mapokat mi nd kivették pl swamp imádtam,de ez nem is lenne baj de aza nyamvadt blacklist se működik rendesen be vaqn jelölve mind a kettő de csak be rak ma 2 szer már mind a 2-re.Ez hogy van,fuuu
Már le lett írva legalább egymilliószor, hogy a map kizárás csak és kizárólag normál csatáknál működik. Vagyis, ha be van pipálva a támadás/védés, vagy az az egy bázisos szar, akkor azokon a modokon beadhatja a kizárt pályákat. Meg akkor is ha szakaszban mész és a szakasztársnál nincsenek kizárva azok a pályák.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Slandyke, harakiri
Swamp toronymagasan a legbalanszolatlanabb volt az egész játék x éves történetében. Elképzelésem sincs mit szerettél benne
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...