Szerintem lehetne egy új map a játékban.Nekem lenne egy elképzelésem:a pálya közepén egy tó és 4 irányba folyók indulnának ki belőle+az egész pályát erdő fedné,egy ilyen dél-kelet ázsiai dzsungel pályára gondoltam[mint a 2. vh-ban az amcsik harcoltak a japánokkal(ferde szeműek) a dzsungelben].Nem tudom nektek mi az elképzelésetek de szeretném ha írnátok erről.Ja és hogy mit gondoltok az én tervemről.Sziasztok:)
Ez kb egy szép nagy Varázserdőnek hangzik elsőre. Mondjuk 50 méteren belül spotolnának és mindenki szépen kiszedné azt a 2 tankot aki egymást spotolta aztán megint várjuk a bátor idiótákat
Jacktor kérlek szólj NomaxXx-nak vagy más isminek kérlek ha van idejük egy bemutatót NorthWestre készíteni. Medium, Heavy, TD hol van helye, hol nincs, merre érdemes menni velük, stb.
Nem igazán találom a helyem a tankjaimmal.
Kösz!
Ha nem fullban erdősség lenne hanem mondjuk itt ott foltokban "tiszta", plusz patak(meder) akkor nem lenne rossz.
Én egyébként a játékba legjobban a napszakokat hoznám be és az időjárásváltozást.
Képzeljétek el mondjuk himmelsdorfot villámlás és vihar közepette éjszaka...
Adja magát a világítás ki/be kapcsolása, a láthatóság rovására persze, valamint a nightvision mint felszerelés
Jacktor kérlek szólj NomaxXx-nak vagy más isminek kérlek ha van idejük egy bemutatót NorthWestre készíteni. Medium, Heavy, TD hol van helye, hol nincs, merre érdemes menni velük, stb.
Nem igazán találom a helyem a tankjaimmal.
Kösz!
Quickybaby egy egész jó elemzést csinált, amikor végigjárja az új térképet, azt javasolom megnézni. Nekem beváltak a tanácsai (míg Airfield-en nagyon nem!)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balakka001
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...