Ez a pálya "vidámpark" névre lett elkeresztelve nálunk, erősen pejoratív éllel. Tüzérrel talán még nagyobb halál mint Hummelsdorf, iszonyú kicsi, azonnal spottolnak a vasúti töltésről. A nyugati oldalon a híd alatti szűk rész pillanatok alatt lemming trainek temetőjévé szokott válni, cserébe a keleti oldal sokkal jobban járható vasúti vakvágányai felé a qtya sem jön veled ha TDvel biztosítani akarod. Mediummal/lightel biztos vicces a töltés oldalában rohangászni.
Lentről támadva D1, fentről G0 felé szoktam támadni. Ez azon pályák egyike, ahol a startnál azonnal menni kell, különben elkésel. a győzelem kulcsa szerintem itt az, hogy a rosszabb helyzetben lévő oldal megpróbálja feltartani az ellenséget ahelyett, hogy tovább támadna és elvérezne. A másik ezt felismerve támad. Ezt szoktam írni is, ha már látom.
A töltés oldalában rohangászók nem szoktak sokáig élni. Viszont nem tudom miért panaszkodsz artyval. A9 vagy K3 és senki nem szed ki a végéig. Legfeljebb scout vagy arty ha szerencsés.
A híd alatti temetőt tényleg csak a kezdők szokták megtölteni, ellenben kifejezetten látványos szokott lenni, amikor a K0-ra odacsücsül néhány reménykedő TD. A vasúti sínt tényleg belövik, de őket is.
Úgy vettem észre, hogy ezen a pályán az artykat mindig ugyanoda teszi le (A8). Ma egyszer jött elő ez a pálya, M41-el voltam. Kezdésnél egyből kilőttem az A8-ban levő artyt mindenféle spot nélkül (ebből volt később hackerezés). Ettől eltekintve ezen a pályán nem nagyon szokott pozitív élményem lenni artyval.
Pedig itt nem sok új taktikát láttam mostanában. Mindenki ugyanúgy játszik rajta. Ha ezt megfigyeled és rutinosan meghinted a pálya adott pontjait, gyakorlatilag vakon spot nélkül is nagy károkat okozhatsz. Bár ez sok más pályára is igaz.
Pedig itt nem sok új taktikát láttam mostanában. Mindenki ugyanúgy játszik rajta. Ha ezt megfigyeled és rutinosan meghinted a pálya adott pontjait, gyakorlatilag vakon spot nélkül is nagy károkat okozhatsz. Bár ez sok más pályára is igaz.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...