Nem kellenek a Mod-ok igazán. Kell egy napi stat és egy többsoros tanklista ...ennyi. De ez a farigcsálás már az idegeimre megy.
... pontosan. Nekem is a napi stat. meg a damage panel kell ...de azok sem használhatóak, folyamatosan újra kell írniuk a srácoknak!
Most találtam működő verziót, úgyhogy megnyugodtam!
... ja, üröm az örömben hogy most meg angol lett tőle a felületem ...
Köszönöm!
A 9.15.1.1 után már majdnem jó minden, csak játszani nehéz egy picikét . Qrvára szaggat a játék!
Proci: AMD A10-8700P Radeon R6, Memoria; 4GB, Videókártya; AMD Radeon R8 M365DX.
Eddig megvoltam közepesre spanolva a grafikával, de most alacsony grafikai beállítássokkal se fasza. Valakinek valami ötlete?
Köszönöm!
A 9.15.1.1 után már majdnem jó minden, csak játszani nehéz egy picikét . Qrvára szaggat a játék!
Proci: AMD A10-8700P Radeon R6, Memoria; 4GB, Videókártya; AMD Radeon R8 M365DX.
Eddig megvoltam közepesre spanolva a grafikával, de most alacsony grafikai beállítássokkal se fasza. Valakinek valami ötlete?
WoT/Updates mappa tartalmának törlése. Töredezettség mentesítés. Szerintem első körben elég lesz ennyi.
Egy olyan kérdésem lenne hogy másnál előfordul-e az a probléma hogy ha szakaszban játszik nem engedi ki a csatából (nem működik az esc gomb) vagy ha ki is engedi azt írja hogy tankok szinkronizálása, de nem engedi tovább... Ilyenkor ALT+F4 és újra kell indítani a gémet.. Többen jelezték akikkel játszottam hogy ilyen problémába ütköznek.. Most 3an vagyunk bent és mindenki más modot használ... Jaktor, Quckbaby, én meg protanki-t... Nálam nincs akadás de a többieknél beáll a játék... Ha felrakják a modot amit átküldtem nekik is akadnak... Ez most a micro patch miatt lehet?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...