8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242088Írta: gabor622
Megválaszolva: gabor622
Azért ez így ebben a formában nem igaz.
Ott a Rudy példának: sima szellőzés, sima töltés gyorsító, pót kaja és bia: 2309 dpm (kaja nélkül 2202).
Fejlesztett, szellőzés, fejlesztett célzás gyorsítás, bia, pót kaja: ~2415 dpm (kaja nélkül: 2299).
Ez akárhogy is nézzük +1 átlagos sebző találat. Nem változtat rajta? Dehogy nem. És ezt a vasat így simán beviheted a középmezőnybe, a kezdők közé.
Szerinted fair? Szerintem nem. Nem azért mert Rudy-ja van (nekem is van és messze a legjobb a statom vele). Hanem azért mert akár egy 5-ös tankra is felpakolhatja majd ezeket a cuccokat. Igazi fóka vadászat. Elhiheted nem a 10-es mezőnyben lesznek ezek a cuccok, hanem ott ahol keresni lehet megerőltetés nélkül mivel sok a kezdő és a stock tank, illetve skill nélküli legénység.
Ha nem jó topic-ba írtam, akkor az arra jogosult helyezze át. Köszönöm!
Kérdés: miért nem működik jobb klikkre a cső "rögzítése"? Hiába nyomom le, elmozog a cső/torony abba az irányba, ahova nézek az egérrel...
Alap játék + innen Jactor-xvm-stat modok vannak csak fent.
Ha nem jó topic-ba írtam, akkor az arra jogosult helyezze át. Köszönöm!
Kérdés: miért nem működik jobb klikkre a cső "rögzítése"? Hiába nyomom le, elmozog a cső/torony abba az irányba, ahova nézek az egérrel...
Alap játék + innen Jactor-xvm-stat modok vannak csak fent.
Előre is köszönöm a segítséget!
Mert összevonták az autoaim és a turretlock gombjait. Tehát, most mindenképpen azzal tudod meggátolni a torony mozgását, amivel befogsz valakit automatikus célzásra is. Beállításoknál is az autoaimet keresd.
(Ne tőlem kérdezd, hogy miért változtattak ezen... )
Last edit: 8 éve 3 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SharkyPA
Mert összevonták az autoaim és a turretlock gombjait. Tehát, most mindenképpen azzal tudod meggátolni a torony mozgását, amivel befogsz valakit automatikus célzásra is. Beállításoknál is az autoaimet keresd.
(Ne tőlem kérdezd, hogy miért változtattak ezen... )
Köszi a választ!
Ha jól értelmezem, akkor csak annyi a dolgom, hogy az eddig megszokott turretlock gombra (jobb klikk) teszem az autoaim-et? Gondolom, amikor nincs benne célpont, akkor simán lock-olja a tornyot...
Puding próbája az evés.
Még1x
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Hát úgy látom ma reggel is kijött egy kisebb javítás
Természetesen modokat ismét elkúrta
Szerintem elég,ha a "mods" és a "res mods" mappábban átnevezed a 0.9.19.0.1-et 0.9.19.0.2-re.
Én is azt hittem... nekem újra kellett raknom a játékot utána... de lehet én kurtam el valamit
Mondjuk nekem nincs XVM csak 1-2 mod, Kopi stat. meg Wn 8 mérő ami komolyabb a többi csak ilyen-olyan biz basz.De nálam,ahogy nézem minden működik az átnevezéssel.
Srácok, ez valami elképesztő, ami tegnapi micropatch óta megy az accountomon (0.9.19.1).
Kifarmoltam a hónapban az obj 140-et, azóta volt egy 54%-os statom rajta, tegnap óta nincs nyert meccsem vele. Pedig azért farmoltam, hogy játsszak vele.
Lement 39%-ra. Egyszerűen nem számít mennyit sebzek, mennyit ölök, kevés vagyok. Az mm-ben rendszeresen berak 200(!!!) wn8-ú is7-ek mellé, míg az ellenfélnél tobzódnak a 3k-sok. Ez egészen elképesztő, az már megszokott hogy iszonyúan félnem kell akár a t54-ektől is (amíg húztam ezt a szart, addig nekem ezzel az obj 140 szinte belőhetetlen volt), most csak úgy osztják rám a találatokat.
Iszonyú keveset is pattint, de sztem vmi nagy gáz van az mm-el, nagyon kíváncsi lennék a képletre, ahogy összeállítja a csapatokat, mert ez már tuti nem véletlen. Valami nagyon szerencsétlen helyzetbe kerültem, ahonnan mindig a a szarabb csapatba oszt be, vagy én lettem a világ legszarabb játékosa tegnap óta (az sem lehetetlen). De csak tegnap óta van ez, míg egyik klántársam meg tegnap a saját rekordjait nem győzi megdönteni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...