Ennél a kérdésnél "Milyen felbontáson futtattad a tesztet?" válaszd az utolsó, "Egyéb" lehetőséget.
Jacktor:
A két beküldött adatsoromnál felcseréltem a pontszámokat. Van kedved/időd megcserélnéd? (Bár valószínű nem a pontszám a legfontosabb a listán.)
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#261494Írta: Attiska
Megválaszolva: Attiska
Nekem ez így kissé karcsúnak tűnik pontszámügyileg, főleg, hogy 4,3 GHZ-re van húzva a processzor. Meg jó lenne tudni, hogy mi az a NVIDIA Geforce GTX 1060 6 GB 2GB a leírásban, mi is az a 2 GB? Más 1060-as eredmánynél 6 GB 6 GB van.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#261500Írta: mikeszcsabi
Megválaszolva: mikeszcsabi
Üdv, Nekem olyan problémám van, hogy 2 videokártya van a gépemben és a teszt progi nem látja az AMD kártyát csak az alap Intelt. Az intel kártyát pedig nem is használja a játék jelenleg sem. Próbálltam azt is, hogy az eszközkezelőben leállítottam az Intelt, de az AMD-t így se látja a program. Esetleg valami megoldás van erre? Előre is köszi a segítséget.
BIOS-ban tiltsd le az integráltat. Ha nem vagy jártas a dologban keress videós segítséget vagy cikket az alaplapodhoz, vagy végeztesd el hozzáertő szakemberrel vagy ismerőssel
Ennél a kérdésnél "Milyen felbontáson futtattad a tesztet?" válaszd az utolsó, "Egyéb" lehetőséget.
Jacktor:
A két beküldött adatsoromnál felcseréltem a pontszámokat. Van kedved/időd megcserélnéd? (Bár valószínű nem a pontszám a legfontosabb a listán.)
Az ok, de ha csak 10-15 egyéb lesz az mind külön sorban fog megjelenni, mert nem lesz egységes
Jacktor:
Az ok, de ha csak 10-15 egyéb lesz az mind külön sorban fog megjelenni, mert nem lesz egységes
Akkor légy kreatív, állítsd a felbontásodat 1920x1080-ra és futtasd úgy a tesztet, max egy picivel nagyobb lesz a pontszámod a végén. Ennyikehhhh...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...