Jelenleg 49 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Mire sújt le a nerfhammer?

10 éve 8 hónapja #93973 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

...
Az új WT auf E100-ra azt mondták, hogy nincs a neten, mert valami új felfedezés.. De mindegy, hogy mi lesz, az autoloader hiánya nagy kicseszés..

Ismerjük a WG-t, tanulnak a hibáikból... na jó, nem, szóval a nyakamat rá, hogy egy új, Panther alapú FV4005 lesz a végeredmény..

Nagyon remélem, hogy nem.. Kiráz a hideg az FVtől is, remélem normális kinézete lesz :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #94255 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
Tényleg, egyet kifelejtettem: a tier 9-es VK 45.02 B-t is ki fogják venni a játékból, és egy Maus prototípusra cserélik. Még nem tudni mi lesz a VK-val, mert vagy prémium 8-as nehéz tank lehetne, vagy egy alternatív konfiguráció a VK 45.02 A-hoz, ha érkeznek az alternatív testek (alternative hull).

10 éve 7 hónapja #96409 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Sziasztok!

Már egy ideje követem a fórumot, viszont most rátaláltam erre a topicra, ezért gondoltam regisztrálok és én is hozzászólok az egészhez.
Véleményem szerint az egész folyamatos nerfelés és buffolás a játékot magát mérgezi meg, nincs értelme. Azt még csak-csak megértem, hogy van olyan tank, ami a többihez képest gyenge, ezért picit javítják, oké 1x javítják, de minek folyamatosan belepiszkálni a tankokba? Nem vagyok ősWoT-os, de már játszom kb 3-4 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal, eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a játékban nincs és soha nem is volt olyan tank, amire egyértelműen azt tudnám mondani, hogy OP. Mindennek megvan az előnye és a hátránya. Az előnyöket ki kell használni, a hátrányokat megpróbálni taktikával csökkenteni. Ugyanez érvényes az ellenfél tankjaira is, tudni kell, hogy hogyan csökkentsük annak lehetőségét hogy kihasználja a tankja nyújtotta előnyöket, és közben a gyengeségeit kihasználva kell legyőznünk. Ezt a WoT-os közösség nagy része nem képes felfogni, ezért inkább mennek sírni WG bácsihoz, hogy ez meg az túl OP, nerfelni kell, pedig nem OP, csak fogalmuk nincs a vinnyogóknak hogy mit kell ellene tenni. Vegyük például a (béke poraira) nerf előtti KV1-S-t, az egyik legtöbbet OP-zott tankot. A kedvenc tankom volt a játékban, nagyon szerettem, volt vele pár száz csatám, kiismertem a gépet. Jó tank volt, de semmiképpen nem OP, megvolt az előnye, igen megvolt, jó átütés, alfa sebzés és mozgékonyság képében, de ennek megvolt az ára, a páncélja a saját szintjében még úgy ahogy, középkategóriásnak elment, felsőbb szinten a lövegpajzs kivételével akárhol beütötték elsőre, rendkívül szeretett égni és a vezető is könnyen meghalt, nem beszélve a nagy alfához társuló magas töltésidőről (én gyorsítóval, ventivel, és BIA-val 13.21 sec alatt töltöttem),a lassú célzásról és a pontatlanságról. Amint én tapasztaltam a jó tulajdonságai és hiányosságai kompenzálták egymást, volt vele jó stratégia (viszonylag kis távolságból kinézel fedezék mögül, lősz, vissza) és volt rossz ("front line heavynek" használni). Ebből adódóan az is megvan hogyan kellet ellene játszani, a válasz rendkívül egyszerű, le kellet rohanni, az illető valószínűleg lő egyet a támadójába, és aztán jó sokáig tölt, ami alatt valószínüleg kilövik, amennyiben nem tud fedezék mögé bújni, vagy csak szimplán meg kellett lőni a hátső lácközötti részét és már égett is. De ugye mint tudjuk, a játékosok nagy része képtelen rusholni, mert félti a tankja fényezését, hiába ül jobban páncélozott tankban, mint ellenfele, vagy hiába tudna egy rushal és egy bekapott lövéssel kilőni valakit. Ez nem megy. Mi az egyszerűbb? Vinnyogni a WG-nek hogy OP és nerfeljék. Szerintem attól semmi nem lesz OP, hogy nem tudják kilőni, mert nem tudják vagy nem merik a megfelelő stratégiát használni ellene. Nem mellesleg akárki megveheti az OP-nak titulált tankokat. A játékot egyre jobban a vinnyogók irányítják. Már nem ugyanaz mint régen.
Elnézéseteket kérem a hosszú postért, de ezt ki kellett írnom magamból.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, Seewan, Micu, Karika, Balista1

10 éve 7 hónapja #96438 Írta: Karika

Figyelem: Spoiler!

Szia, engedd meg, hogy ne értsek veled egyet :)

Először is: egy online játék fejlesztése, legyen az szerepjátékos MMORPG mint a WoW, vagy tankos, mint a WoT, organikus folyamat, folyamatos felügyelést kíván a játék fejlesztőitől, és reagálniuk kell arra, ha a játék egyes elemei túlsúlyba kerülnek-e más elemekkel szemben. Fenn kell tartaniuk az egyensúlyt minden téren, és ehhez bele kell nyúlniuk magába a játékba, ha kell, akár a legmélyére is. Ezek az egyensúly különbségek általában akkor keletkeznek, ha valami, például egy tank (még akár ha minimális is) jobban/rosszabbul teljesít, mint a társai. Ezeket ekkor nerfelik/buffolják, aminek következtében egy másik tank lesz jobb/rosszabb, amihez szintén hozzá kell nyúlni, és így tovább. Ez a folyamat nem "rossz", egész egyszerűen ilyen egy online játék egyensúlyozásának rendszere.

Másrészt: igenis vannak illetve voltak egyértelműen OP tankok a játékban. Már az is elég, ha az a bizonyos jármű a saját szintjén veri az összes többi tankot, de olyan is van/volt, ami magasabb szinteken is simán elbánt az ellenfeleivel.

De nem véletlenül uralták nem is olyan rég még a tier 2-es csatákat a T18-asok, és még ma is jobban teljesítenek mint a nagy átlag. Egész egyszerűen olyan jók voltak (kezdők által belőhetetlen erős páncélzat / brutál ágyú, ami simán egylövésezi a saját tierbeli ellenfeleket / elfogatható mozgékonyság kombinációja) a T18-asok, hogy mindenki aki tehette, velük játszott, velük húzta a statjait, mert egyszerű volt velük nagyon jó köröket menni. És ki ne szeretne egy olyan tankkal játszani, amiben könnyű győzni?
Épp ezért nerfelték nemrég ezt a TD-t, és valamikor a jövőben, végleg megoldva a problémáit - vagyis, hogy erősebb mint a társai, illetve, hogy a valóságban tüzér volt, nem TD - ki fogják venni a játékból, és lecserélik.
De ez csak egy a sok OP tank közül. Például ott van még a SU-76I, Pz. II Ausf. J, amik egyértelműen szanaszét szedik az ellenfelet, és még nem is kell igazán jó játékosnak lenni hozzájuk, de ide tartozhat még a BT-SV, a Matilda, a régi Pz. B2, a régebbi Type 59, stb. Ezek a tankok a maguk idejében, de egy-kettő még ma is OP-k voltak.

Harmadrészt: a WG magasról sz*rik a játékosok véleményének 99,99%-ára. Nem érdekli őket az, ha a fórumokon nyavalyognak ez és ez a tank, vagy egész osztály miatt. Ugyanis a fórumokon az arty-k kivételét, a TD nerfelések abbahagyását, vagy további TD nerfeléseket követelők általában egy kicsi, de annál hangosabb csoportja a játékosok zömének.
Amennyire én látom a játék fejlesztői inkább hallgatnak a statisztikákra, illetve egy a játék fejlesztésében is valamennyire részvevő szuperteszterek véleményére, valamint a saját megérzéseikre, mint a fórumokon "vinnyogókra".
Ha hallgatnának rájuk, (szarkazmus on) minden tanknak, egész pontosan csak az "én" tankomnak (elvégre "én" akarok nyerni, és azt is mindig) átlőhetetlen páncélja, mindent átlövő ágyúja (igen, paradoxon), és jó mozgékonysága lenne, és nem lennének a játékban tüzérek, mert azok meg rohadjanak meg ahol vannak. (szarkazmus off)

A régi KV-1S pedig sok szempontból történelmietlen volt (még most is az a KV-85, de ebbe most ne menjünk bele), illetve lássuk be, egy igen jó tank volt: jó mozgékonyság, sőt, kiváló egy nehéz tankhoz képest, brutális tűzerő azon a szinten, amit csak éppen hogy kompenzált a lassú újratöltés, és a páncélja is elfogadható volt a kisebb és hasonló szintű ellenfelek ellen. Persze magasabb szinten ezek már nem voltak olyan kitűnő értékek, de még ott is simán elboldogult (ezt első kézből mondom, egyszer lehoztam vele egy tier 8-as meccset, tank ász, meg minden), holott más tier 6-osok nem boldogultak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: holczermate, adush_eu

10 éve 7 hónapja #96456 Írta: doom13
Nem értem, hogy az OP-ságnak mi köze van a történelmiséghez. És egyáltalán, miért baj az, ha egy tank történelmietlen, ez a World of Tanks és nem a World of Historical Tanks, soha nem állították magukról, hogy csakis olyan tankok kerülnek a játékba, amik léteztek, ha elolvasod néhány tank leírását, látod majd, hogy nagyon sokból egy darabot sem gyártottak. Ez egy játék, nem történelmi tanulmány, amennyiben ott jelenne meg a KV1-S, mint a szovjet hadsereg nehéztankja, én is fenntartásokkal fogadnám az illető munkát.
A vinnyogókról pedig annyit, hogy érdekes módon mindig azok a tankok lesznek nerfelve, amik az adott időszakban a legnagyobb vinnyogás tárgyát képezik. A WG tojna a felhasználók véleményére? Nem hinném. Főleg azért nem, mert a játékosokból él. A probléma itt nem egy adott kereten belüli nerf/buffal van, ezt nevezhetjük balancolásnak is, ezzel semmi baj, bejönnek új patchek, új pályákkal, tankokkal, és a már bentlévők egymáshoz viszonyított erőviszonya adott esetben változhat, ezt lehet korrigálni, a problémát én abban látom, hogy adott egy tank aminek igen látható az erőssége (ez esetben az ágyú), akkor biztos lehet benne az ember, hogy záros határidőn belül nerfelve lesz így vagy úgy. Tehát nem lesz olyan tank a játékban, aminek az ágyúja lenne az előnye, mert amint beteszik, jön a vinnyogás és vagy meghagyják az ágyút, de annyi hátránnyal, hogy nem nevezhető egyértelműen jónak, vagy szimplán lecserélik gyengébbre. Miért? Mert a WG-nek ki kell elégítenie a használóit, és mivel, akinek tetszik, nem szokott folyamatosan írogatni, hogy nerfeljék, viszont aki meg nem tud ellene játszani, az igen, ezért a WG úgy gondolja, hogy a nagytöbbségnek nem jön be így az adott jármű és kezdeni kell vele valamit, mert hogyha nem elégítik ki a vinnyogókat, azok mennek és játszanak mást és nem vesznek prémtankot, goldot prémium accountot és egyebet. Mert kik is szoktak vinnyogni? Jobbára a legfiatalabb játékosközönség. És véleményem szerint bennük van igazán nagy pénz, hiszen mivel nem dolgoznak, nem ismerik a pénz értékét (tisztelet a kivételnek) és hatalmas összegeket képesek ilyesmire költeni. Nekem is nem egy olyan fiatalabb ismerősöm van, aki 50.000 forint felett költött már a játékra. A tankok, amiket példának hoztál az OP-ságra, szerintem nem OPk, csak szimplán szembetűnő előnyük van, ilyen a nagy alfa, a jó páncél,a gyors töltés. Jobbára ezen paraméterek határozzák meg azt hogy mit titulálnak OP-nak, javíts ki ha tévedek, de szerintem még semmit nem neveztek OP-nak olyasmi miatt, hogy jó a talajellenállása, vagy hogy ritkán gyullad. Érdekes módon rejtett statokat senki nem néz, amikor OP.-nak titulál valamit.
Pedig ezen statok ugyanúgy fontosak, miért kell valamit szénné nerfelni, ha annak a szerencsétlen tanknak sajnos olyan előny jutott, amit minden játékos lát?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, öcsifej

10 éve 7 hónapja #96473 Írta: goregrind
Megválaszolva: goregrind

Sziasztok!

Már egy ideje követem a fórumot, viszont most rátaláltam erre a topicra, ezért gondoltam regisztrálok és én is hozzászólok az egészhez.
Véleményem szerint az egész folyamatos nerfelés és buffolás a játékot magát mérgezi meg, nincs értelme. Azt még csak-csak megértem, hogy van olyan tank, ami a többihez képest gyenge, ezért picit javítják, oké 1x javítják, de minek folyamatosan belepiszkálni a tankokba? Nem vagyok ősWoT-os, de már játszom kb 3-4 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal, eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a játékban nincs és soha nem is volt olyan tank, amire egyértelműen azt tudnám mondani, hogy OP. Mindennek megvan az előnye és a hátránya. Az előnyöket ki kell használni, a hátrányokat megpróbálni taktikával csökkenteni. Ugyanez érvényes az ellenfél tankjaira is, tudni kell, hogy hogyan csökkentsük annak lehetőségét hogy kihasználja a tankja nyújtotta előnyöket, és közben a gyengeségeit kihasználva kell legyőznünk. Ezt a WoT-os közösség nagy része nem képes felfogni, ezért inkább mennek sírni WG bácsihoz, hogy ez meg az túl OP, nerfelni kell, pedig nem OP, csak fogalmuk nincs a vinnyogóknak hogy mit kell ellene tenni. Vegyük például a (béke poraira) nerf előtti KV1-S-t, az egyik legtöbbet OP-zott tankot. A kedvenc tankom volt a játékban, nagyon szerettem, volt vele pár száz csatám, kiismertem a gépet. Jó tank volt, de semmiképpen nem OP, megvolt az előnye, igen megvolt, jó átütés, alfa sebzés és mozgékonyság képében, de ennek megvolt az ára, a páncélja a saját szintjében még úgy ahogy, középkategóriásnak elment, felsőbb szinten a lövegpajzs kivételével akárhol beütötték elsőre, rendkívül szeretett égni és a vezető is könnyen meghalt, nem beszélve a nagy alfához társuló magas töltésidőről (én gyorsítóval, ventivel, és BIA-val 13.21 sec alatt töltöttem),a lassú célzásról és a pontatlanságról. Amint én tapasztaltam a jó tulajdonságai és hiányosságai kompenzálták egymást, volt vele jó stratégia (viszonylag kis távolságból kinézel fedezék mögül, lősz, vissza) és volt rossz ("front line heavynek" használni). Ebből adódóan az is megvan hogyan kellet ellene játszani, a válasz rendkívül egyszerű, le kellet rohanni, az illető valószínűleg lő egyet a támadójába, és aztán jó sokáig tölt, ami alatt valószínüleg kilövik, amennyiben nem tud fedezék mögé bújni, vagy csak szimplán meg kellett lőni a hátső lácközötti részét és már égett is. De ugye mint tudjuk, a játékosok nagy része képtelen rusholni, mert félti a tankja fényezését, hiába ül jobban páncélozott tankban, mint ellenfele, vagy hiába tudna egy rushal és egy bekapott lövéssel kilőni valakit. Ez nem megy. Mi az egyszerűbb? Vinnyogni a WG-nek hogy OP és nerfeljék. Szerintem attól semmi nem lesz OP, hogy nem tudják kilőni, mert nem tudják vagy nem merik a megfelelő stratégiát használni ellene. Nem mellesleg akárki megveheti az OP-nak titulált tankokat. A játékot egyre jobban a vinnyogók irányítják. Már nem ugyanaz mint régen.
Elnézéseteket kérem a hosszú postért, de ezt ki kellett írnom magamból.

Ha feljött a Kv-S téma akkor én is kifejtem a véleményecskémet.
A tier V-VI-os meccsek egyértelmű zsiványa volt az akár 400+os sebzésével. Az újratöltés között igaz h megetted egy gyorsabban töltő harckocsival, de nem véletlenül volt stathúzó és század csatákban annyira menő.
A sebesség-tűzerő kombóval rendelkezett, így előnyhöz juttatta a gyengébb játékosokat is, a profik kezében egy KV-1S platoon meg tudjuk h mire volt képes.
Számomra (is) unalmas volt h egyetlen(!) lövéssel kifektetett egy IV-V. harckocsit, a tier VI. számára meg a fél HP ugrott. Túlzás volt valljuk be, nem volt értelme az óriási alfa sebzése miatt mással játszani, csak rettegni h mikor kapod be akár a bokor mögül érkező 400+dmg-et.
Szerintem is OP volt, örültem h szétcseszték és a pedo játék végetért tier VI-ban.

10 éve 7 hónapja #96481 Írta: goregrind
Minden online játék változik, átalakul, annak se örülne senki ha megkövült (és balanszolatlan) viszonyokkal működne valami éveken keresztül.
Alkalmazkodni kell a kialakult helyzethez, másról szól a játék mint 1-2 évvel ezelőtt így alkalmazkodjatok és játsszatok máshogy-másmilyen harckocsikkal.
Nem egyszerűbb így is élvezni mint a folyamatos sírás-rívás?
Sok a tomatoe randomban és hülye a MM? Ott a század, stronghold, Cw aztán ott lehet bizonyítani a nembot csapatoddal.

10 éve 7 hónapja #96484 Írta: Karika
A történelmi hűség azért fontos, mert ezzel reklámozzák a játékot. Idézem a hivatalos honlapról:

Your arsenal includes more than 220 armoured vehicles from America, Germany, France and the Soviet Union, carefully detailed with historical accuracy.

A játék korábbi egyik vezetője ezt a hűséget egy kicsit lazábban értelmezte, ezért volt/van nekünk T-50-2, WT Auf E 100, E-50M, T28 Prototype, Conqueror GC, és a többi. Ezek vagy soha nem léteztek, vagy közel sem ilyen állapotban, mint a játékban. De egy a vezetőségben történt csere miatt a WG igyekszik ezektől ahol csak teheti megszabadulni, pontosabban ahol van másik jelölt a cserére, ezért történnek majd meg azok a cserék amiket néhány oldallal ezelőtt írtam.
Az igazsághoz persze hozzátartozik hogy MINDEN tankon a játékban van minimum egy, de általában több olyan modul, ami történelmileg nem hiteles. De ez most részletkérdés.
Az OP-sághoz csak annyiban van ennek köze, hogy ha egy tank egy teljesen történelmietlen modul (páncél, ágyú, motor, stb) miatt OP, akkor azt le fogják cserélni egy történelmileg hitelesebbre.

Viszont abban igazad van, hogy a játék közönsége nyilván észleli, ha valamelyik tank jobb a többinél, lásd, hirtelen mindenki elkezd vele játszani, és mindenki aki ellenük játszik, elkezdi szidni őket. Erre fel a WG megnézi a statisztikákat: ha kiugrik a győzelmi arány a szerveren mért összes játékos átlagától (értsd, magasabb mint a kívánt 49%), ergó jó és rossz játékos egyaránt jól teljesít benne, akkor az a tank túl erős, és gyengíteni kell, különben az elégedetlenség miatt csökken a bevétel, pont ahogy te is mondtad. De mi ezzel a probléma? Az hogy az ágyúkat gyengítik általában? Hát persze! Illetve nem, mert sokszor a mozgékonysághoz nyúlnak. Mindegy, vissza térve az ágyúkhoz: a rejtett statok nem befolyásolják annyira egy tank milyenségét, hogy az elegendő legyen egyensúlyozásra, és a páncélhoz csak nagyon(!) ritkán nyúlhatnak, lásd történelmi hűség, fent. Marad az ágyú.
De fontos, nem azért nerfelnek mert nyafognak; azért nyafognak, mert az adott tank érezhetően jobb mint a többi --> nyafognak, vinnyognak miatta --> nerfelik. Nem a közönség határozza meg hogy mi lesz nerfelve és mi nem.
Például: mióta tele van minden fórum azzal, hogy az AMX-40 nagyon gyenge, csinálni kéne valamit. Történt bármi is? Nem. Mert a WG-nél senkit nem érdekel az AMX-40.

Más kérdés az, hogy mi az, hogy "szénné nerfelni". Szerintem itt nagyban közrejátszik a saját szubjektivitásod, vagyis, hogy adott volt egy átlagosnál jobb tank, vegyük példának a KV-1S-t, amit nerfeltek, hogy egy szintre kerüljön a saját tierbeli és osztálybeli tankokkal. A végeredmény egy átlagos, tierjének és osztályának megfelelő tank lett, a KV-85, ami a 100mm-es löveggel szerintem még jobb is mint a régi KV-1S (szintén szubjektív vélemény), illetve a tier 5-ös KV-1S, ami szintén egy megfelelően egyensúlyozott tank.
Az esetek többségében a nerf utáni tank nem lesz pocsék, csak a szintjének megfelelő. Viszont azok, akik korábban játszottak velük, és uralták a csatatereket, visszasírják a régit, ahelyett, hogy alkalmazkodnának az új feltételekhez.
Nekem személy szerint csak egy tank jut eszembe, amit túlságosan is nerfeltek, a SuperPershing, de minden más csak az átlagos szintig lett nerfelve.

És még valami, nézd meg ezt a videót , és mond, hogy a Pz. II J nem OP :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: doom13

10 éve 7 hónapja #96492 Írta: doom13
A SuperPershinget véleményem szerint is túlnerfelték. Annak idején minden tele volt azzal hogy túl erős, az igaz, hogy jó frontja van és sok minden nem üti be célzás nélkül,de azért mert nem lehet célzás nélkül belőni a frontját, nem kell kapásból nerfelni. A KV-85 gondolatoddal egyetértek, szerintem is valamivel jobb tank lett belőle, a sebzési potenciálja mindenképpen nagyobb, hiszen míg a régi KV1-S lőtt egy 400-ast 13,21 alatt (amennyiben azzal a pontossággal talált), addig a mostani KV-85 6,27-enként képes kb 250-eseket osztogatni, jóval nagyobb pontossággal. Valószínüleg te félreértettél engem, semmi bajom a KV-85-el, mai napig a garázsban van és az egyetlen tankom amire megcsináltam a 3 csillagot, nekem azzal van problémám, hogy rendkívül sokan össze-vissza használják az OP jelzőt, leginkább olyan tankokra, aminek jó az ágyúja, vagy nem lehet belőni célzás nélkül a frontját és gondolkodás nélkül követelnek nerfelést.

UI: Említetted az AMX 40 problémáját, nem tudom, hogy mennyire hiteles az info, de új top tornyot fog kapni elvileg, tehát igenis foglalkoznak vele.

10 éve 7 hónapja #96493 Írta: doom13
Köszönöm szépen a videót, még soha nem láttam Pz II. J-t csatában, nagyon ritka, erre azt kell mondjam, hogy csakugyan kissé túlságosan elszálltak a játék készítői, amikor megalkották ezt a szörnyeteget.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #96495 Írta: goregrind
Op, op, nerf it pls

AT-2 13 kill
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: doom13

10 éve 7 hónapja #96496 Írta: doom13
Gratulálok a menethez, nem mindennapi teljesítmény.
Ez inkább téged és az ellenfél csapatot minősít, nem a tankot.

10 éve 7 hónapja #96499 Írta: Karika

...
Valószínüleg te félreértettél engem, semmi bajom a KV-85-el, mai napig a garázsban van és az egyetlen tankom amire megcsináltam a 3 csillagot, nekem azzal van problémám, hogy rendkívül sokan össze-vissza használják az OP jelzőt, leginkább olyan tankokra, aminek jó az ágyúja, vagy nem lehet belőni célzás nélkül a frontját és gondolkodás nélkül követelnek nerfelést.

UI: Említetted az AMX 40 problémáját, nem tudom, hogy mennyire hiteles az info, de új top tornyot fog kapni elvileg, tehát igenis foglalkoznak vele.

Igaz, a fórumokon sok olyan topic van, hogy "nerfeljétek ezt, nerfeljétek azt", de szerintem az esetek többségében vagy jogos a követelés, vagy csak rinyálás, amit higgy nekem, nem fogadnak meg. Az FTR blogon ha nézed, szinte minden második összegzőben benne van egy agyament, aki vagy az IS-6-ot, KV-5-öt, vagy a SU-122-44-et szeretné buffoltatni, vagy az artyk eltávolítását követeli a fejlesztőktől. Ezekre a WG-sek egy szimpla "won't happen"-nel szoktak válaszolni :D Szóval amiatt ne aggódj, hogy néhány nagyszájú fórumos miatt egyensúlyoznak tankokat, szó sincs róla.

Az AMX-40-nel valóban elkezdtek foglalkozni, de mióta is pocsék? Két éve került be a játékba vagy három? Szegény kiskacsa nem sok szeretetet kapott ez idő alatt :(

10 éve 7 hónapja #96503 Írta: goregrind

Gratulálok a menethez, nem mindennapi teljesítmény.
Ez inkább téged és az ellenfél csapatot minősít, nem a tankot.

Minden összejött: nem ismerték a gyengepontját és full gyökér low tiereseket kaptam, többször nem lesz ilyen menetem az biztos

10 éve 7 hónapja #96507 Írta: doom13
Kiskacsa egyébként a saját szintje alatt egy gyilkológép, feljebb szegényke max csalinak jó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.