Van olyan, aki eladásra is készít ilyeneket, de általában a makett építők nagy része nem szereti eladni, mert elég személyes kapcsolat alakul ki a makett és építője között. Legalábbis nálam így működik a dolog.
Kisebb, egyszerűbb makett esetében is van kötődés, de mondjuk képzelj egy egy ilyen volumenű projektet, ami épül majd másfél évig és 800-900 munkaórát rá szánsz.
A méretei:
- hossza: ~104cm
- magassága: ~89cm
- szélessége: 45 cm
Oké...ez igaz....de nekem megfelel kissebbe is ....Én már egy 10-15 centis (test hossz) darabbal is bőven megelégednék! Festeni se kell ilyen durvára...
Még egyszer mondom...nem tudom ez mekkora munka lenne. Pusztán egy álomról van szó, amit magam nem tudnék összepakolni...mert egyszerűen nincs hozzá elég kézügyességem, sem türelmem...Sok mindent adott az élet, de ezek nincsenek közte.
Én egy ilyet raktam össze kb 1 hónap alatt, a festés megint igénybe vett néhány hetet. És én sem vagyok megáldva különösebb kézügyességgel, és idővel sem nagyon, munka és család mellett.
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Maxxsus
Van olyan, aki eladásra is készít ilyeneket, de általában a makett építők nagy része nem szereti eladni, mert elég személyes kapcsolat alakul ki a makett és építője között. Legalábbis nálam így működik a dolog.
Kisebb, egyszerűbb makett esetében is van kötődés, de mondjuk képzelj egy egy ilyen volumenű projektet, ami épül majd másfél évig és 800-900 munkaórát rá szánsz.
A méretei:
Oké...ez igaz....de nekem megfelel kissebbe is ....Én már egy 10-15 centis (test hossz) darabbal is bőven megelégednék! Festeni se kell ilyen durvára...
Még egyszer mondom...nem tudom ez mekkora munka lenne. Pusztán egy álomról van szó, amit magam nem tudnék összepakolni...mert egyszerűen nincs hozzá elég kézügyességem, sem türelmem...Sok mindent adott az élet, de ezek nincsenek közte.
Én egy ilyet raktam össze kb 1 hónap alatt, a festés megint igénybe vett néhány hetet. És én sem vagyok megáldva különösebb kézügyességgel, és idővel sem nagyon, munka és család mellett.
Neked is gratula Toydolls...
Jól néz ki. Fain lett!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
A méretei:
Neked is gratula Toydolls...
Jól néz ki. Fain lett!
Ami a képen van, azt nem én csináltam! Amit én készítettem, kb másfél hétig volt egyben, mert a fiam játszott vele...
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#103822Írta: Maxxsus
Megválaszolva: Maxxsus
Köszi Jacktor Próbálgatok majd válaszolni, de remélem más is fog helyettem, hisz vagyunk azért páran akinek nem idegen a makettezés
USA T-34 sajna se papírból, de még műanyagból sincs szerintem jelenleg :/ Lehet hogy a WOT-os skacok előbb-utóbb megcsinálják, vagy valaki, de egyenlőre nem érhető el. Amúgy létezik egy jó kis program, amivel meg lehet tervezni a papírtankokat bevitt képek s textúrák alapján, de nem 1 perces meló.
Last edit: 10 éve 6 hónapja by Maxxsus.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#104478Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari
Egy félkész bárkám nekem is van. www.makettinfo.hu ott hajók és USS Constitution "old ironsides"
De figyelmetekbe ajánlom a Bismarck Hatvani Laci féle változatát is.
Last edit: 10 éve 6 hónapja by Solinari.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Maxxsus
Erősen gondolkodom rajta, meg egy 1:200 méretarányos halálcsillagon
Ehhez azért már nem csak profizmus kell (mármint a sólyomhoz), hanem megszállottság. Na meg válóper az első év után
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Axekiller01
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...