Szia!
Köszi, hogy megosztottad az építést.
Próbáltad már a Pálma lemosót mint ragasztót? Gyakorlatilag feloldja a műanyagot, kisebb hézagoknál már tömít is (jobb mint a putty), nagyobb hézagoknál a fröccsöntőkeret darabjaival ki lehet tölteni +osra a hézagot, visszadolgozni simán megy. Fogászati szondákat használtam az esetlegesen eltüntetett vonalak visszakarcolására, csiszolni ugye csakis vizes papírral, a kicsi fúrókról nem is beszélve (0,3-1,2-ig, 0,1-es lépésekben; az 1 mm-es gépfegyvert megfúrva kicsit, sokkal szebbé lehet tenni

).
Festékben én az Italeri model Master-t szerettem használni, ha becsomósodott, feltör, lakkbenzin, női harisnyán átszűr és jó is (persze rommá hígítani nem szabad). Ha komolyan gondolod, előbb-utóbb lesz szórópisztolyod; én vettem egyet, anno 18 volt, de megérte; a levegőspray-t most felejtsd el: drága és pontosan akkor fogy ki, mikor a legszebb foltozást csinálod... Egy barkácskompresszor (24 liter, max 8 bar) viszonylag olcsón megvan, csak feltölteni zajos
Átváltótáblázatok nem rosszak, azokkal mászkálhatsz a különböző gyártók és színskálák között.
Sok örömöt kívánok neked, ez egy nagyon élvezhető hobby

!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...