Azt a mindenit... kb 7 kilogramm lesz, ha az összes darab benne van?
Tényleg nagyon nívós, gyönyörű darab (én is raktam már össze jó pár Revell modellt), de ez a 300.000 Ft borzalmasan sok.
Azt a mindenit... kb 7 kilogramm lesz, ha az összes darab benne van?
Tényleg nagyon nívós, gyönyörű darab (én is raktam már össze jó pár Revell modellt), de ez a 300.000 Ft borzalmasan sok.
Még vedd hozzá azt, amit ők úgy hívnak, idézem "kényelmes összeszerelési tempó" mert kéthetente jelenik meg egy, azaz havi kettő, az 120 részre számolva 60 hónap, ami 5 év.
Ha így leosztod, öt év alatt kiadni 300 ezret, egyáltalán nem sok Csak ki a franc akar öt éven át építeni egy modellt?
... ja, és mit csinálok egy hétig egy torony felsővel, 2 tank kukucskálóval, csavarhúzóval, egy fémcsipesszel meg egy A3-as lappal?
Nagyon viccesek!
Kikukucskálok a tükörre hogy "na, ki a hülye"?
... ja, és mit csinálok egy hétig egy torony felsővel, 2 tank kukucskálóval, csavarhúzóval, egy fémcsipesszel meg egy A3-as lappal?
Nagyon viccesek!
Épp ez az!
A kényelmes tempó náluk olyan, hogy kéthetente beleépítesz 4-5 alkatrészt
Mire kész lesz, már nem is kell szórakozni az összekoszolással, épp elég lesz letakarítani
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Sat_Okh
Nagyon viccesek!
Akkó 2 db tank periszkúppal:D
Nem vagyok valami jó marketinges, nah
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#217646Írta: Glowing
Megválaszolva: Glowing
Sziasztok!Én elkezdem a modell össze építését.120 számból fog állni mire elkészül,valószínűleg a legdrágább modell lesz .Az alkatrészek jó minőségben vannak elkészítve és szép súlya lesz.7kg 2490ft 1dbújság ára
Első ránézésre úgy voltam vele, hogy kell, de így utólag kicsit túl van árazva akárhonnan nézem. RC Pershing-em 35K volt, és ennek is van súlya. HengLong T-34 úgy tudom 50K körül meg van füsttel, hanggal, lövedékkel 200K-ból pedig más gyártónál teljesen fém RC is van, az pedig vagy 15 kg
Sima makett fém talpakkal, gurulósra, forgósra pedig 20k körül szintén megvan
Mindenesetre, aki építi félévente egy képet felrakhat, hogy milyen
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...