Sziasztok!
Azért írok, ha esetleg érdekelne valakit, akkor szoktam készíteni megrendelésre maketteket 1/35 méretben. Mostanában kevés a vevőm, ezért gondoltam kicsit reklámozom a dolgot itt Jacktor engedélyével, egyszer neki is készítettem makettet, illetve a nyereményjátékra is én csináltam a Tiger II-ket, szóval megbízható eladó vagyok.
Az ár általában a makett készlet ára + min 10000 Ft munkadíj. Egy Tigris, Tigris II makett így lehet 20000 Ft is, ha a legolcsóbb készleteket vesszük. (A makett árát el szoktam kérni előlegként, hogy tudjam komoly a vevő szándéka).
Az Instagram-omon vannak fotók az eddigi munkáimról, szinte mindenféle koszolású és álcafestésű makettet tudok csinálni.
Az ebay-emen láthatjátok a jelenleg eladó maketteket (ebayen kívül olcsóbbak)
www.ebay.com/us...fmodel
Emailre mindenféleképpen írjon, akit érdekel ilyen lehetőség:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Illetve vállalok még lövegek, ágyúk, katonai teherautók elkészítését is, de mind 1/35 arányban.
1/16 os tank is lehet, de annak drágább az elkészítése is, mert nagyobb. Illetve esetleg még 1/700-as hadihajó, vagy 1/350-es, ha valaki vállalja, hogy elviszi tőlem személyesen, mert azt nem vállalom becsomagolni a méret miatt.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...