És mi a jó a kész makettekben? Ha stratégiai játékhoz veszed, akkor még megértem a dolgot, mert 4-5 egyforma harckocsit megépíteni, kifesteni unalmas, de így a makettezés legjobb részét bukod el, az alkotást.
Jah és szebbeket lehet csinálni, mint ezek itten.
És mi a jó a kész makettekben? Ha stratégiai játékhoz veszed, akkor még megértem a dolgot, mert 4-5 egyforma harckocsit megépíteni, kifesteni unalmas, de így a makettezés legjobb részét bukod el, az alkotást.
Nincs mindenkinek ideje, kézügyessége.
Valamint nem biztos, hogy tolerálják a lakásban a festék/ragasztó szagot, a sok "szétbakolt" mütyűrt.
Rallye már beelőzött, csak árnyalni tudom a saját példámmal: komolyabb gyerekként, fiatal felnőttként sokat maketteztem. Repülőgépeket, harckocsikat, később papírvárakat. Most is jó érzés visszagondolnom ezekre, de még egyszer ezért nem veszek már szikét és a többit a kezembe... van dolgom más, elég sok, időm meg...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...