Ez a végleges állapot, mivel és 99% repülőket építek ennél jobban nem lesz koptatva/koszolva stb. ez a végleges állapota.
A hj-s kollégák persze szóvá is tették ezt, de nekem ez az állapot tetszett.
Készült még pár 1/144-es mütyür is, ha valakit érdekel felteszem őket.
Tegyed, tegyed! Repülő is érdekel ám! Koszi, nagyon korrekt a 'viseltessége' azt a legnehezebb eltalálni ugye?
OK. Igen, a sokféle létező techinka és iskola közül el kell döntened neked mi jön be és azt sem kevés idő kikóserolni. Spanyol, északi, flamand, van hazai iskola is - csak párat említsek. Mindegyik irányzaton belül eltérhet a viseletesség és ezt mindenki máshogy éri el. Kb. az építés+alap festés x idő akkor a befejező részletek 20x idő...
csak érzékeltetésül 144-ben ekkora egy JPz IV Hetzer (valamiért a másik képet toltam be ) :
Last edit: 10 éve 9 hónapja by TivadarToth.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Lidercnyomas, lucha_nDall
Ez a végleges állapot, mivel és 99% repülőket építek ennél jobban nem lesz koptatva/koszolva stb. ez a végleges állapota.
Tegyed, tegyed! Repülő is érdekel ám! Koszi, nagyon korrekt a 'viseltessége' azt a legnehezebb eltalálni ugye?
OK. Igen, a sokféle létező techinka és iskola közül el kell döntened neked mi jön be és azt sem kevés idő kikóserolni. Spanyol, északi, flamand, van hazai iskola is - csak párat említsek. Mindegyik irányzaton belül eltérhet a viseletesség és ezt mindenki máshogy éri el. Kb. az építés+alap festés x idő akkor a befejező részletek 20x idő...
csak érzékeltetésül 144-ben ekkora egy JPz IV:
talán picit nagyobb 1:144-ben a JPz IV..., mert ez pont egy Hetzer ... de aranyos kis mütyür, grat hozzá
Last edit: 10 éve 9 hónapja by lucha_nDall.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth
csak érzékeltetésül 144-ben ekkora egy JPz IV:
talán picit nagyobb 1:144-ben a JPz IV..., mert ez pont egy Hetzer ... de aranyos kis mütyür, grat hozzá
Ohh, igazad van, már javítottam, itt pedig a JPz IV:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Lidercnyomas, Szete58, lucha_nDall, ManfredMambo
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...