No azért, az sem kutya! Ahogy magam ismerem, nem jutott volna eszembe a doboz készítése, inkább arra fecséreltem volna az időmet, hogy hol tudok ilyen tartó féleséget vásárolni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Maxxsus
Köszönöm szépen, és, ha tudnál pár tippet adni, hogy hogyan kezdjek neki. Ez engem nagyon érdekelne, és ha lenne rá időd, akkor PM-be leírhatnád nekem.
Köszönöm szépen, és, ha tudnál pár tippet adni, hogy hogyan kezdjek neki. Ez engem nagyon érdekelne, és ha lenne rá időd, akkor PM-be leírhatnád nekem.
Az első két topic valamint a tippek trükkök topic sokat segít, de így konkrétan nincs tipp hogy hogyan kezd el. Kezdésnek legyenek meg az eszközeid, nyomtasd ki amit össze akarsz rakni, a többi adja magát Kezd először valami könnyebbel, pl TOG II, azon be tudod gyakorolni a kis fogásokat
Az első két topic valamint a tippek trükkök topic sokat segít, de így konkrétan nincs tipp hogy hogyan kezd el. Kezdésnek legyenek meg az eszközeid, nyomtasd ki amit össze akarsz rakni, a többi adja magát Kezd először valami könnyebbel, pl TOG II, azon be tudod gyakorolni a kis fogásokat
Rendben, megfontolom a tanácsodat. Holnap megveszem a hozzávalókat, és neki is állok. Az állásról, majd írok.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...