Jelenleg

21
látogatónk van

2016. július 19. 08:20

T71 - Elemzés

Írta:
(60 szavazat)
19 hozzászólás

Bevezetés - történelmi háttér

Kis barátunkat 1952 és 53 között fejlesztette ki a Detroit Arsenal nevű amerikai hadiipari vállalat az M41 leváltására, azonban a fegyverzete nem bizonyult elég hatékonynak (persze ez korántsem igaz a WG-s változatra), ezért a projektet leállították, miután elkészült az egyetlen fából készült prototípus. Az itt látható fénykép 1953. február 11-én készült a modellről:

Paraméterek

Löveg, lőszerek

Az M1A2 nevű alap ágyút gyorsan át kell lépni, a 128 mm-es alap átütéstől nem igazán fognak a piros tankok (ellenség) megijedni, ezért erről nem is ejtenék több szót. A szintén 76 mm-es kaliberű, de már lényegesen barátságosabb paraméterekkel rendelkező T185-ös táras ágyú adja meg az igazi T71 érzést, ezt később részletesen is ki fogom fejteni.

Extra felszerelések és képességek nélküli, kólával még nem turbózott legénység esetén az alábbi paraméterekkel rendelkezik ez az aljas kis sorozatvető:

  • 76 mm-es kaliber
  • 6 lőszeres táras kivitel
  • Táron belüli alap betöltési idő: 2 másodperc/lőszer
  • 12,34 lövés/perc (elit alakulattal, kólával és fokozott szellőzéssel ez az érték 13,05-re javul, ami 1957-es DPM-et jelent)
  • 19,18 másodperces újratöltési idő, amelyet a fenti szentháromság 17,59 másodpercre tud feljavítani
  • 175/210/38 mm-es páncélátütés (APCR/HEAT/HE)
  • 150/150/185 mm-es alfa értékek
  • 0,37-es alap szórási érték 100 m-en
  • 2,01 másodperces alap célzási idő
  • Ágyú süllyedés: -7 fok lefelé / +20 fok felfelé: tornyozásra korlátozottan alkalmas, viszont a tovaszálló galambokat teljes nyugodtsággal megcélozhatjuk vele
  • és egy kevésbé fontos infó: a löveg súlya 646 kg (könnyű tank - könnyű ágyú)

A tankot sokan alábecsülik, mondván ez csak egy light, kis aranyos, egy nagyra nőtt Luchs, sokat úgyse árthat. Valóban aranyos és cuki, de emellett egy igazi kártevő. Könnyű kiszámolni, hogy ha beadja az RNG mind a 6 lövésünket, akkor átlagosan 900 hp-tól tudjuk megszabadítani az áldozatot, ami felér egy T49-es troll ágyú jól sikerült lövésével, bár itt nyilván nem fogunk annyi modult/legényt/hölgyet kiiktatni, mégis hatalmas a tank élményfaktora. Utána pedig ha találunk fedezéket, nyugodtan és viszonylag gyorsan újra tudunk tölteni a következő felvonáshoz.

Maga az ágyú érzetre sajnos nem a legpontosabb, ezért főleg a távolabbi célpontok esetén érdemes a teljes beszűkülést megvárni (nem tart soká) és sajnos még így is megesik nem ritkán, hogy nem oda megy a lövés ahová szeretnénk. Ez amolyan általános wot-os jelenség, de ennél a tanknál valahogy hatványozottan jelentkezik. Hiába, ez nem egy német TD. 

60 töltényt vihetünk magunkkal alkalmanként, én ennyit még sose puttyogtattam el egy csata alatt. És itt jön egy kényes kérdés: kell-e az arany? Véleményem szerint ha tudjuk, hova kell lőni, akkor nélkülözhető. Ezzel talán néhányan nem fognak egyetérteni, de ez teljesen egyéni kérdés. Ezért nem is azt írom, hogy javasolt, hanem inkább azt, hogy az általam használt lőszer-elosztás: 60/0/0, mivelhogy:

  1. Alap lőszer: igen jó hatásfokkal működik. Lőjük vele a lightokat, az artykat és a páncélt csak hírből ismerő vadászokat, medeket, valamint a csak nevükben „nehéz” tankokat (pl. AMX-széria), majd amikor rohamozik a csapat, tartsunk velük, flankeljünk nyugodtan, és másszunk bele a keményebb nehéz tankok, torony nélküli lomha TD-k hátsó részébe vagy kedvesen dörgölőzzünk hozzájuk oldalról, kifejezve ezzel az irántuk érzett rajongásunkat, szeretetünket és vonzalmunkat. Nyilván ezt csak akkor tegyük, ha biztosak vagyunk a dolgunkban. Pl. ne Rambozzunk egyedül, mert bár Ő mindig túlélte, de minket ha magányos akciónk közben meglep egy másik ellenséges tank is, akkor nekünk szevasz-tavasz, az az utolsó felvonás. Arra azért készüljünk fel lélekben, hogy ha nagy rush-ok alkalmával az áldozat nem egy kirívóan alacsony győzelmi rátás játékos, akkor hirtelen mi leszünk neki az elsődleges célpont a könnyű sebezhetőségünk miatt. Ilyenkor csak őrizzük meg hidegvérünket, a sebességünk ki fog segíteni minket.
  2. Arany lőszer: néha jól jöhet(ne), de ha a fent leírtak szerint használjuk a tankot, akkor nem lesz rá szükség. Mivel magát a könnyű tankot mint olyat alapból nem a nehéz tankok frontjának átütésére találták ki, alkalmazzuk nyugodtan a fenti praktikákat – lehetőségeinkhez mérten – és virtuális pénztárcánknak nem lesz üres a belseje elseje előtt.

    Nem kell arany?! Nem bizony! :)
  3. Repesz - felesleges. Téma lezárva. 

Az APCR alaplövedék - amely sajnos nem keveset veszít átütéséből távolabbi célpontok esetén - 1219 métert tesz meg másodpercenként (azaz csak tenne, mert a lőszer a gyakorlatban ilyen messzire sose ér el), szemben az arany és a repesz 975 m/s-os sétarepülésével.

Felépítmény

A 25/22/19 mm (elöl/oldalt/hátul) vékonyságú „páncél”, ami nem lesz elrettentő erejű, azonban ahogyan a mellékelt ábra is mutatja, az effektív érték bizonyos szögekben elérheti akár az egészen elképesztő 118 mm-t is.

Nem röhög, ez se tartozik a félelmetes kategóriába, de néha hasznos lehet. És a rejtélyes lepattanók itt is megjelennek néha, erre viszont ne alapozzunk sokat, de a lottó 5-ösnél azért valamivel gyakrabban be fogja adni.

Torony és rádió

A tanks.gg és a wot wiki nem ért egyet az alap toronyforgatási sebességben: 43,8, illetve 42 fokot írnak, nálam pedig fokozott szellőzéssel, de egyéb skillek és kóla nélkül ez az érték 44,8 fok/másodperc. Mivel ezt nem áll szándékomban lemérni, megegyezhetünk abban, hogy a 22 mm-es selyempapír-borítású torony forgási sebessége baráti, és akár teljesen körbeforgatható, ha szükséges.

Alap látótávolságunk 400 méter, én személy szerint fokozott szellőzéssel és távcsővel ezt 449 méterre növeltem meg, ha pedig bedobok egy kólát is, akkor ez további +20 métert jelent, amivel igazi látnokok leszünk, de ez csak néhány a sok lehetséges variáció közül. A fejlesztett rádió 745 méterig „szól” és 120 kg-os (orosz import?).

Motor

Continental AOI-628-2. Ez a fejlesztett motor kódneve, ahol az „OI” karaktersor senkit ne tévesszen meg, semmi köze a japán heavy vonalhoz. Fantasztikus gyorsulást és egy igen szerethető 64,4 km/h-s végsebességet tesz lehetővé a 400 lóerős motor, amely mindössze 498 kg-ot nyom – ami kb. egy fél zsiguli súlya. Tolatási sebességünk 23 km/h, de ha menekülni kell, ezt csak rövidtávon alkalmazzuk, a W billentyű használata ennél jóval hatékonyabb (szakértők által tesztelve).

15% eséllyel gyulladunk, jómagam 1200 csatán már túl vagyok vele, de nem gondolnám, hogy 180 esetben megégtem volna, bár az idő mindent megszépít, és erre vonatkozó statisztikát sajnos nem tudok visszakeresni. Érzetre úgy tűnik, nem égett ilyen gyakran.

Felfüggesztés

A fejlesztett lánctalp 56 fok/másodperces forgási értékkel rendelkezik, ebből már látszik, hogy nem elsőnek fogjuk kifejleszteni a kuplungégető képességet. Komolyra fordítva a szót, utóbbi skillre nem is lesz szükségünk. Talajellenállási értékei a tanks.gg szerint:

  • hard: 0,67
  • medium: 0,77
  • soft: 1,44

Hogy a maminak beöltözött Gálvölgyit idézzem, miután a padon ülve szemtanúja volt amint beleborult az úthenger az árokba: „mer mennek, mint az állat” ...na ezzel lehet száguldozni, cikázni, kacsázni kedvünkre, bírja a tank az ilyen jellegű gyűrődést, azonban a mocsaras részek - mint mindenkit - bennünket is visszafognak majd rendesen, ezt vegyük figyelembe.

Álca

A viszonylag nagy profilméret miatt sajnos a tank alap álcázási értéke meglepően gyenge, ki lehet jelenteni, hogy a legrosszabb a tier 7-es lightok között, lásd az alábbi táblázatot:

De! Álcafestéssel és a legénység álcázás képességével mindezt remekül tudjuk ellensúlyozni. Kötelező is lesz ezeket alkalmazni ha lépést akarunk tartani a többi könnyű tankkal. Az álcahálót csak a legelvetemültebbeknek ajánlom, mivel mostanában kevés az olyan pálya, ahol ezt ki is lehetne használni. Ensk, Stalingrad, Kharkov, Himmelsdorf, Ruinberg és az utóbbiak millióegy-féle változatai sajnos nem kedveznek a passzív spot intézményének, és az MM (Minő Meglepő) előszeretettel pakol bennünket ezen pályák valamelyikére, különösen akkor, amikor light-tal játszunk.

Modulok fejlesztése

Szerencsére ennél a tanknál igen gyorsan átléphetjük az idegtépő stock-fázist, mivel a fejlesztett modulok ára mind XP-ben, mind kreditben kifejezve rendkívül kedvező. És itt ezt úgy értem hogy nekünk kedvező, nem a WG-nek. Ráadásul ha a Bulldog-gal már korábban megismerkedtünk közelebbről, akkor a fejlesztett rádiót azonnal fel is rakhatjuk rá.

Ajánlott játékstílus

Azt kell hogy mondjam, itt is igaz hogy a változatosság gyönyörködtet. Megfelelő felszerelésekkel/álcafestéssel/legénységi képzettséggel aktív és passzív spotra egyaránt tökéletesen alkalmas a kis dög, és hála a rendkívül könnyű manőverezhetőségének, ellenséges tankok körbetáncolására is kiválóan alkalmazható. Mivel könnyű tankról beszélünk, nem kell kiemelkedő sebzést produkálni vele a mindennapi „véennyóc” betevőért, ugyanis ha már 1,5 tárat sikerül eredményesen áthelyezni az ellenséges tankokba, akkor a belilulás (élve e szép magyar szó használatával) garantált vele.

Még egy érdekesség: hiába cikázol a legnagyobb pályák túlsó felén 60-nal, és a saját tankjaid egy része betörve az ellenség bázisára hiába van már a gonosz piros artyk orra előtt, az égi áldást legtöbbször Te fogod kapni, és nem a tüzérségtől alig pár lépésre lévő közvetlenül, jól lőhető célpontok. Az RNG és/vagy a nagy splash miatt pedig garantált, hogy az esetek többségében el is fognak találni, nem egyszer villámgyors garázsmenettel ajándékozva meg legénységedet, és ezáltal Téged is. Félnek a lightoktól, ezt megértem, de azért na...

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

  • Távcső. Esetleg periszkóp, de kólával a távcső látótávja is megnő 20 méterrel, ami állandó, szemben a csigaszemmel, amely örökös mozdulatlanságra ítéli ezt a kengyelfutót, és ha figyelembe vesszük az MM fent leírt pályaválasztási problémáit, azt mondom, inkább maradjunk a távcsőnél.
  • Függőleges stabilizátor: Annál is inkább erősen ajánlott, mivel T71-ünk fürge jószág, amellyel gyakran menet közben fogjuk sorozni a gaz pirosakat, ezzel a kiegészítővel pedig a darálás nagyságrendekkel eredményesebb lesz, mint nélküle.
  • Fokozott szellőzés.

Ajánlott fogyóeszközök

  • Kis- vagy nagyjavító: Mivel az utóbbi időben látványosan megnőtt a HP-veszteséggel + modulsérüléssel + láncolással járó lövések száma a játékban (tanktípustól függetlenül), én javaslom a nagyjavítót.
  • Kóla: +20 méter látótávot, extra mozgékonyságot és pontosabb ágyút kapunk (alapból nem olcsó, de 50%-os akcióban érdemes betárazni ebből és a nagyjavítóból is, 10 rugót szerintem megér). A tűzoltó talán elhagyható, mivel eleve arra törekszünk, hogy ne nagyon vegyenek észre bennünket.
  • Kis elsősegélycsomag.

Ajánlott legénységi képzettségek

Az elit alakulat itt is erősen ajánlott, mint minden tanknál, továbbá:

  • Parancsnok: 6. érzék, álca, felderítő, helyzetfelismerés...
  • Lövegkezelő: álca, pillanatkép, javítás
  • Vezető: álca, sima utazás, javítás

Ezektől természetesen tetszés szerint bárki bármilyen irányba eltérhet, az alkalmazott játékstílustól függően, a fenti összeállítás csak egy támpont.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

  • Viszonylag rövid út a „kifullozott” állapotig.
  • Kiváló mobilitás (irányíthatóság, gyorsulás és végsebesség terén egyaránt).
  • Emiatt tökéletesen alkalmas flankelésre, 1v1 szituációban ő a császár - T34-eket le nem láncolt állapotukban is lazán körbetáncolja, hiába fordulnak utána toronnyal és testtel is, de azért próbáljuk az ilyen jellegű nagyvadakat láncon tartani, nehogy elszökjenek.
  • 700-800 hp-s leharcolt tankokat 10-12 másodperc alatt el lehet vele fogyasztani.
  • Függőség kialakulása – ez egy tipikus „megtartós” tank, nem egy Black Prince :)

Hátrányai

  • A parancsnok és a lövegkezelő töltő is egyben, ezért ha bármelyikük elhal, és már nincs elsősegélycsomagunk, több időt leszünk kénytelenek eltölteni a töltéssel, ami nem fog eltölteni bennünket kellemes érzéssel.
  • A viszonylag nagy motorblokk és lánctalp méret miatt gyakoriak a trackeléssel és motorsérüléssel járó sebző találatok (3 az 1-ben).
  • Kategóriájának egyik legrosszabb alap álcaértéke.

Kiknek ajánlott

Aki szeret könnyűtankokkal játszani, annak mindenféleképpen. Lehet vele sunyítani, lopakodni, becserkészni, körbeautózni, dörgölőzni, ellenséges vadászokkal és artykkal lassúzni, kivégezni, támogatni, egyszóval egy univerzális kis hibridről beszélünk, amit... pardon, akit csak szeretni lehet.

Videó

Sajnos mostanában hanyagolom a T49 miatt, ezért youtube-ra alkalmas replayt 9.15 alatt nem hoztam össze vele, de hála Dobilaci-nak, nem maradunk most sem akciófilm nélkül (köszönet Bodzynak a videó soron kívüli elkészítéséért):


Az elemzést írta: Volvo_elcsap

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:42

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    beowolf14
    • Tankos
    · 2 éve
    7évvel, és 40k csatával a hátam mögött mondom: ez egy állat. Távcső, turbótöltő, alacsony zajkibocsájtású kipufogó rendszer van rajta. Ha bokros a pálya bujkál, ha tiszta fut. A legjobb light tank szerintem. Szeretem!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 5 éve
    Azért néztem be ide, hogy megkérdezzem, tényleg ekkora fos ez a tank, vagy csak én csinálok rosszul valamit. Úgy érzem, ennél a tanknál az ágyúcső előtt van bárki a legnagyobb biztonságban. Komplett tárak mennek el úgy, hogy egy se talál. 13 57f, 12t, m41 90gf, type64 után hatalmas csalódás. Még a t49 is pontosabbnak érződik a trollágyújával. Hiába rátartás, hiba autoaim, semmi. Nem lesz kedvenc.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sanyipictures
    • Tankos
    · 6 éve
    Érdekes tank, azt meg kell hagyni, első light tank ágam az amerikai, nem is akarok több lightot húzni, mert nagyon nem az én stílusom, nagyon csapat függő a lightozás, hiszen ha sikerül jó pozícióba kerülni, akkor elvárnám, hogy lőjék a spotomat, amikor ott vannak mögöttem 80 méterre, de semmi...
    Röviden több frusztráció okoz a lightozás, mint a többi osztály, és csak a személyes küldik miatt játszok lighttal.

    Most már akkor a tankról a véleményem: meglepően "érdekes" a tank. Nem tudom egyszerűen leírni, mert olyan kis "izéke" tank.
    A chaffie tetszett a 9.18as patch előtt, nem tudtam mit kell csinálni lighttal, merre kell menni, mire kellene lőni, kell-e egyáltalán lőni, de így is vagy 50 mérkőzés alatt elitre kihúztam a tankot.
    A patch után játszottam a t37-el, nagyon nem szerettem, bár akkor már kezdtem ráérezni a dolgokra, és most itt van ez a valami, amit nem tudok magamban hova tenni, mert nagyon fárasztó vele a játék, de nem tudok rá semmi rosszat mondani, mert kb minden 6. meccsen tudok értékelhető teljesítményt nyújtani, és minden 15en 4000spot, 2300 dmg, 6kill.
    Szóval nagyon ingadozó a teljesítményem vele, de nem szökő-évente egyszer hozok le vele mecset, hanem minden órába egyszer.
    És ezt a teljesítményt a preferált tankosztályimmal se tudom hozni...

    Egyszóval olyan kis "izéke" tank.

    Ami nekem az elején nagyon bántotta a csőrömet, az az, hogy elképesztően pontatlan.
    Női legénység van benne, skilleket és felszereléseket is úgy raktam össze, hogy minden a pontosságot javítsa, hogy ha üldözök egy lightot, vagy flankelek egy papír td-t, akkor találjam is el, mert az átlag 700dmg egy tárból nagyon sorsdöntő tud lenni.
    Ennek ellenére 50-200 méteren belül teljesen rászűkülve sem hajlandó eltalálni a célpontot, ha mégis, akkor vagy pattan, vagy lánctalp.
    Ami azért is idegesítő, mert gyakori helyzet, hogy az ellenséges lightnak marad kb 280 hp-ja, amit max 3 lövésből ki tudnék szedni, látom, hogy megpróbálja az egyik csapattársamat flankelni, és egy tárból ki is tudná végezni, én ilyenkor rárontok, autoaim, belemászok a hátsójába, és 20-50 méterről két lövés lánctalp, egy misztikus pattanó, egy a fölbe, egy pedig a levegőbe, és majd a 6. találja el, és ez idő alatt már ki is szedte a csapattársamat, én meg ott maradok a 20 sec újratöltéssel, ő meg legalább kettőt belém vág...
    És ez a standard felállás a tankkal, rengetegszer volt, hogy bokor takarásában a stug III-at 150 méterről lőttem volna az oldalán, teljesem beszűkült célkereszttel, és a teljes tár vagy mellé, vagy lánctalp.
    A videóban is látszott, hogy sok lövés mellé megy.
    Ja, és én az orosz KV- ágon nevelkedtem, ahol aztán rendesen mellé mennek a lövések...
    Kb 100 csata után az idegeimet megkímélve újraosztottam a skilleket, és a felszereléseket, és a mobilitást, és a passzív scoutolást helyeztem előtérbe, így a csata elején a nehezét túl szoktam tudni élni, spotolok, majd ha gyengülnek a vonalak, akkor tudok vele flankelni, de az is úgy, hogy belemászok az ellen hátsójába, megállok, lassú mozgással kitárazok (persze így is hajlamos a földbe lőni), majd a javított mobilitás miatt, már el is tűntem.
    Ezzel a taktikával sokkal élvezetesebb ezt a tankot használni, és számomra eredményesebb is.

    Az "izéke" mivolta miatt szerintem próbálja ki mindenki, mert annak ellenére, hogy nem szeretek lightozni, még belőlem is ki tudja hozni a legjobbat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    avus07
    • Tankos
    · 7 éve
    Igazi kedvcsinálóra sikerült az elemzés,már lassan 800 csatánál járok vele,de azt hiszem a függőségem már az elején kialakult ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Celebúr
    • Kiképző
    · 7 éve
    [quote name="nyekkneked"]Volvo, ez az elemzés óriási, köszönöm :great:
    Egyszer régebben megláttam egy csatában, nagyon megtetszett és megszereztem (lévén nőből vagyok, én így választok :P ), azóta ott vár minden nap a garázsban :-)[/quote]
    Örülök, hogy tetszik, mármint nemcsak az elemzés, hanem maga a tank is. Sokszor én is hasonló szempontok alapján fogadtam meg, hogy egy adott tankot kifejlesztek, csak nálam ez általában másképp jött kicsit: pl. ha egy gonosz, számomra még kevésbé ismert tank kilőtt, akkor azt mondtam, nekem ez KELL
    A másik: van itt az oldalon néhány olyan elemzés is, amely szakmailag ugyan tökéletesen rendben van, azonban mégis, kimondottan lehúzza az adott tankot: "kinek ajánlott? konkrétan senkinek" - ilyen és ehhez hasonló negatív tartalmú mondatokkal teletűzdelve. Na egy elemzés szerintem legyen objektív, írjon egy lánctalpas gép pozitív és negatív tulajdonságairól egyaránt, de azért inkább legyen kedvcsináló, mint lebeszélő-jellegű. Remélem, ez összejött most ;-)
    PS: konkrétan a Mausra gondoltam: az elemzése szakmailag teljesen jó, elolvasva rengeteg hasznos infót tudtam meg a tankról, mégis, végigolvasva a cikket, elment a kedvem a vásárlásától. Aztán jött nemrég ez a 15% akció a magas tierű német tankokra, gondoltam, most vagy soha, adjunk neki egy esélyt. És baromira nem bántam meg! :great:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nyekkneked
    • Tankos
    · 7 éve
    Volvo, ez az elemzés óriási, köszönöm :great:
    Egyszer régebben megláttam egy csatában, nagyon megtetszett és megszereztem (lévén nőből vagyok, én így választok :P ), azóta ott vár minden nap a garázsban :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Celebúr
    • Kiképző
    · 7 éve
    [quote name="LazarusShield"]A lőszerelosztáshoz: tegnap Karelián egy T71 (én S-51-gyel voltam) kilőtt rám egy HE-tárat autocélzással, maradt 2 hp-m és utolértem az ágyúval mert nem tudott leforogni a terepviszonyok miatt ...[/quote]
    Ha jól számolom, átlagosan 58-at sebzett lövésenként, szemben a normál lőszer 150-es értékével. Na többek között ezért sem erőltetem a repeszt a T71-ben, mert az esetek többségében csak szívás van vele. Az említett játékos is tanult belőle, ez hétszentség
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PanzerDivisionMarduk
    • Tankos
    · 7 éve
    Bravo! Bravo! Benne van minden, nem hiányzik innen semmi.
    Élvezet volt olvasni ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Rohamnyuszi
    • Moderátor
    • Tankos
    · 7 éve
    Stílusa, tartalma remek :beer2:

    Köszi az időt és a munkát, érdekes olvasmány volt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    hadtjuk
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Volvo_elcsap"]Két csatát mentem vele gyorsan, az első kritikán aluli volt, azt inkább hagyjuk
    A második már sokkal jobb lett: 3 kill, 2k dmg, 2,36k spot dmg: http://wotreplays.eu/site/2822895
    Biztonság kedvéért volt nálam 6 gold lőszer is, de láthatod, hogy nem volt rájuk szükség.[/quote]
    Volvo_elcsap!
    Köszönöm. Otthon megnézem.

Kapcsolódó elemek

  • {youtube}65lTPUFf3us&hd=1|650|370{/youtube}

Tovább a kategóriában: « M24 Chaffee - Elemzés
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.