Jelenleg

15
látogatónk van

2022. máj. 13. 12:58

Prémium ajánlat: Type 59, KV-5, FCM 36 Pak 40

(24 szavazat)
18 hozzászólás

VIII ⋅ Type 59 ⋅ Kis csomag ára: 15.700 Ft ⋅ A tank elemzése ⋅ Shop
  VIII ⋅ KV-5 ⋅ A tank ára: 8.000 arany ⋅ A tank elemzése ⋅ Shop
  III ⋅ FCM 36 Pak 40 ⋅ A tank ára: 7.300 arany ⋅ A tank elemzése ⋅ Shop

Utoljára frissítve: 2022. máj. 13. 14:48

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard
  • Tankos
  · 1 éve
  Ha új prémtank jön, akkor az a baj, ha egy régit lehet újból megvásárolni, akkor az is baj. Elmentek ti a picsába, de tényleg! Miért nem lehet az ilyen híreket egyszerűen szó nélkül hagyni? A WG továbbra sem egy nonprofit szeretet szolgálat. Az alkalmazottaknak bért kell fizetni és az egyéb kiadásokat is fedezni kell amihez bevételre van szükségük. Gondolom az itt károgók egyike sem a pénz miatt jár be a munkahelyére, hanem pusztán szeretetből...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  márk.szőke
  • Tankos
  · 1 éve
  Ez a Mr.Sohatöbbetnemlehetkapni tankok királya a 15 másikkal

  Kár hogy akkor teszik vissza amikor már semmit sem ér
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tmate_HUN
   • Tankos
   · 1 éve
   Ez (főleg az első) egyszerűen csak nem igaz.
   https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/type-59-game-store-removal/

   Az utolsó sorokban biztosítanak minket azt illetően, hogy speciális események idején a jövőben is kapható lesz.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    márk.szőke
    • Tankos
    · 1 éve
    Hát ha tudsz angolul olvasni ott van hogy " the tank will not be available for purchase". Nem lesz megvásárolható többet. Speaciális eseményeken osztogatnak. Ezt is tették. Nem baj ha nem érted mi a különbség. Egyébként nem ez az egyetlen ilyen tank. GF idényekben írták, hogy a 13 57f, lekpz GF, sosem lsez megvásárolható a Furyról nem is beszélve aztán mi lett ezekből?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 1 éve
     A kontextusból kiragadás tipikus esete. Az a cikk arról szól, hogy attól az időtől nem lehet BÁRMIKOR megvenni a tankot. Ez a cikk amiről szól, az is egy special event (nem csak az event, amikor gyűjtögetni lehet dolgokat, hanem az is, amikor rövid időre megvásárolható valami, pl ez a tank.).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      márk.szőke
      • Tankos
      · 1 éve
      Nem igaz. Az van benne hogy nem lesz megvásárolható a jövőben. Idézem : " the tank will not be available for purchase". Ezt mondták a GF tankokra is korábban, aztán minden hónapban lassan bent van a shopban.

      Specko eventekre adják nyereményként az elmult években ill.soroláson meg volt szerencslédákban is.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz
       • Tankos
       · 1 éve
       Akkor szintén idézem, de már nem csak egy részét a szövegnek: "While the tank will not be available for purchase, all existing Type 59 owners will keep their tank intact."azaz: Amikor már nem megvehető (bármikor), akkor is a paraméterei változatlanok lesznek. A másik: belinkelned, hogy utoljára mikor volt GF tank kapható?
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        márk.szőke
        • Tankos
        · 1 éve
        Az hogy a paraméterei változatlanok maradnak, akinek megvan, mit befolyásol azon hogy nem lesz megvásárolható? Komolyan kérdezed? GF tank most is van bent a shopban csupaszon https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/ig_388_gl/
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         perretz
         • Tankos
         · 1 éve
         Egy szóval nem írja, hogy nem lesz többet soha megvásárolható, azt csak te érted félre (szándékosan?). Amit linkeltél az nem GF tank, ez az: https://tanks.gg/tank/m-41-90-mm , amire gondolsz, az meg ez: https://tanks.gg/tank/m-41-90-gf Kicsit aljas húzás ugyan, hogy ugyanazokkal a paraméterekkel van GF és sima verzió is, de attól függetlenül, amit most árulnak, az nem a GF tank, hanem a sima.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          márk.szőke
          • Tankos
          · 1 éve
          Öntsünk tiszta vizet a pohárba. A GF tankokról (13 57f, lekpz GF anno azt írták az oldalon, hogy nem lesz többet megvásárolható. AZtán hányszor volt már bent a shopban. Még adventi ajánlat is volt róla https://worldoftanks.com/en/news/premium-shop/advent-calendar-1217-day-23/ Én speciel fekete piacon szereztem be később kreditért. De pl jelenleg is a kötvény bolt állandó tagja ez a tank!!! Jelenleg is megvehető

          A 13 57F is volt a shopban. Én pl valami karvánon vagy fekete piacon szereztem be goldért.

          Aztán ott a FURY. Amiről szintén azt írták, hogy nem lesz soha megvásárolható többet, aztán fél évenként bent vana a shopban

          -A kedvencem a M6A2E1 "Mutant". Ami egy alfa teszter zárt csomagban vásárolható tank volt. Szintén azt írták soha nem lesz megvásárolható és hopp : ebben a hónapban a garázsban megvásárolható goldért....

          Nem csak a type 59-ről írták ezt a nem lesz megvásárolható szöveget
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           bhaalhun
           • Tankos
           · 1 éve
           Még mindig nem érted. Vannak a shopban (nem ingame) pénzért megvehető állandóan ott lévő tankok. Jó példa erre a Löwe. Bármikor(!) akarsz venni egy Löwét, akkor megteheted. Ugyanígy volt a Type59 is.
           Ha mondjuk van valamilyen _esemény_(pl. valami kínai vonatkozású évforduló - vagy bármi), akkor ennek okán ideiglenesen(!) elérhetővé teheti és teszi. Ahogy írva is van az eredeti cikkben is. Utolsó mondat.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            márk.szőke
            • Tankos
            · 1 éve
            Én ezt értem. De akkor te nem érted. A Type 59-et kiszedték a shopból. Akkor még nem voltak időszakosan megvehető tankok. Mindegy mert nem érinti. Azt írja, hogy " the tank will not be available for purchase". Vagyis nem lesz megvásárolható többet. Azt írja, hogy különleges alkalmakkor megszerezhető jutalomként. Így is tettek; vannak versenyek, sorsolások amiknek nyereménye volt sokszor ez a tank. Viszont nem lesz megvásárolható az ígéret szerint, hisz mint írja "" the tank will not be available for purchase". Az az "Nem lesz megvásárolható" . Hoszzú évekig valóban tartották is magukat a fejlesztők, de a pénz nagyon kellett nekik és így vissza tették lásd lootboxok ill itt most a shopban.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             bhaalhun
             • Tankos
             · 1 éve
             Megmondom őszintén, nem emlékszem, hogy mikortól vannak időszakosan vehető tankok a shopban, de a lényeg, hogy kivették a shop (állandó kínálatá)ból, mert akkoriban OP volt, és tele volt vele a T8. Írja is a cikk, hogy ezzel a döntéssel szeretnék balaszolni és egyúttal szinesíteni a magasabb tierű csatákat.Hát nem tudom, nekem nincs erről nyelvvizsgám, úgyhogy csak amolyan felszedett kocaangolos vagyok, de kétszer is beidézed a mondatot úgy, hogy a második felét lehagyod (holott nyilván van valami összefüggés, ha már egy mondat), plusz ez a mondat úgy kezdődik, hogy "While.." (amit szintén kihagysz az idézetedből).. Én ezt a mondatot úgy fordítanám, hogy "Amíg (esetleg: mialatt/miközben) a tank nem (lesz) megvásárolható, minden Type59 tulaj érintetlenül (aka. változatlan statokkal) megtarthatja a tankját." Tehát ennek csak majdnem(!) az a jelentése, hogy "soha többé nem lesz megvásárolható". De nem.
             A cikk utolsó mondata pedig úgy hangzik (az én fejemben), hogy "Elképzelhető, hogy a jövőben a T59 újra elérhetővé válik majd bizonyos speciális események alkalmával, melyeket majd (jó)előre be fogunk jelenteni." Tehát az én értelmezésemben ennek sem az a jelentése, hogy ezen alkalmakkor meg lehet szerezni, de nem a shopból pénzért.
             A WG-nél már az is "special event", ami kb. hetente van mostanában, ami ennek a topiknak a címe is: "Prémium ajánlat: Type 59, KV-5, FCM 36 Pak 40". Tehát nem attól "special event", mert pl. maraton, holidayops, győzelem napja, stb horderejű történet, hanem mert nem "hétköznap", vagyis van valami (amihez nem is kell mondjuk ingame küldinek kapcsolódnia), hanem csak mondjuk akciós a Löwe a shopban, mert teszemazt valami német izébigyó van, és esetleg még be is rakják mellé időszakosan a VK7501K-t. Ennél jobban már nem tudom "elmagyarázni", ne haragudj.
             Egyébként nem nagyon értem, hogy mi a baj azzal, hogy valamit több év után újra meg lehet venni. Az miért volt jobb, mikor kihozták a Defit, aztán aki abban a 3 napban megvette, annak megvolt, aki lemaradt róla, az pedig várhatott rá elég sokat. Még a paywall elé is betettek egy korlátot.
             Az idő is telik, változik a meta, szerintem akik 10 évvel ezelőtt meghozták azt a döntést, hogy ne legyen benn (állandóan) a shopban a Type59, már nem is dolgoznak ott, vagy más(ok is) döntéshozatali pozícióba értek és másképpen gondolkodnak.
             Ha még úgy is lenne, hogy 100%ban igazad van ebben a témában (ami nincs), akkor is ez miért akkora probléma számodra, hogy egy 10 évvel ezelőtti (vélt!) kijelentést szóváteszel és vitatkozol rajta. Egy online játék nemhivatalos fórumán. Gondolom, hogy 10 év alatt hazudtak már neked többen is sokkal fontosabb kérdésekben. Pl. bekapcsolod a tévét, vagy felmész valamelyik hírportálra, akkor nem 10 év, hanem 10 perc alatt sokkal nagyobb/több kamut fogsz hallani/olvasni/látni, mint ez (a "hazugság"). Szóval valamiért (feleslegesen) elég sok energiát beleteszel abba, hogy ebből kikerekíts valamit, de akkor mi is lenne az, amit igazából mondani szeretnél?Vagy inkább miért nem pattintasz ehelyett egy sört (ha 18+ vagy - ha nem, akkor pedig egy fantát) és lövöd ki az _összes_ hype59et a játékban?
             • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
              Tas_Lee · 1 éve
              Lényegében mindkettőtöknek igaza van. Kis történelem óra és időutazás 2012-be. A fenti okból vették ki a Type-ot amit írtatok, annyi volt belőlük a csatában (+MM-t is elcseszte a tier limit miatt), hogy lényegében az döntötte el a meccset, hogy melyik csapatban volt több/melyik volt hajlandó nyomni egy wolfpack pusht. Annak idején a hivatalos Wot fórumokon még valóban szabad véleménynyilvánítás volt (tényleg fejlesztették a játékot, hogy eladhatóbbá tegyék így érdekelte őket a játékosok véleménye), nem cenzúráztak ki minden kritikus kommentet illetve a fejlesztői feedback is elég korrekt volt. A legtöbb esetben ott közölték a fejlesztők a bejegyzésekre adott válaszaikban a változtatások valódi okait - szükség is volt rá az "érdekes" (értsd: balfasz) angol nyelvi megfogalmazásaik miatt. Innen vált egyértelművé, hogy a sokszor előhozott: " nem lesz többet megvásárolható" mondatrészt szó szerint komolyan gondolták, ahogy az is, hogy a speciális eseményeken versenyeket (Fantasy League stb.) , ajándéksorsolásokat, promóciós eseményeket (Tankfest) értettek. Később ugyanez a káros és félreérthető megfogalmazás érte el az E25 és Defender áruldát is. Ennyit a tényekről, a végére egy egyéni vélemény. Ahogy minden más szektorban, itt is elég gyorsan változnak az üzleti érdekek, szóval egy 2012-es ígéretet számon kérni 2022-ben egy üzleti - és nem elvi - alapokon működő társaságtól szerintem láma dolog, el kéne ezt már engedni.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          márk.szőke
          • Tankos
          · 1 éve
          Ok, de akkor is bent volt a shopban adventkor ia azóta meg párszor a Lekpz meg a 13 57f is.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          bhaalhun
          • Tankos
          · 1 éve
          Én pedig azt olvastam ki, hogy (idézem): "the tank will not be", tehát törlik a tankot a játékból. Simán megéri, megveszem, majd törlik. Kreditben kompenzálnak legalább?
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           perretz
           • Tankos
           · 1 éve
           "not"
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    FleiszG
    • Tankos
    · 1 éve
    Es most mi a specialis esemeny?
    Pènzszüke.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.