Jelenleg

35
látogatónk van

2022. máj. 31. 07:10

Battle Pass 8. szezon (06.01-08.31)

Írta:
(36 szavazat)
59 hozzászólás

Az új szezon a Wargaming és a Warhammer 40000 brigád együttműködésének eredménye.

A háttértörténet egy zord jövőben játszódik, ahol az emberiség egy véget nem érő konfliktusba keveredik, amiben milliónyi világban eretnekek, mutánsok és idegenek fenyegetik létét. A három parancsnok - akik a megfelelő Battle Pass fejezetek befejezte után csatlakoznak hozzánk - ennek a történetnek a főszereplői. A három core járműre rakható jutalom progresszív 3D stílusokat kalandjaik és az általuk képviselt frakciók ihlettél: Unltramarines, Death Guards, Evil Sunz Orks.

2022-ben megszerezhető Tokenek

2022 Alap Battle Pass Fejlesztett Battle Pass Összesen
7. szezon (2022.03-05.) 12 token +9 token 21 token
8. szezon (2022.06-08.) 12 token +9 token 21 token
9. szezon 12 token +9 token 21 token
Összesen 36 token +27 token 63 token

A Tokeneket 2022. december 20-ig kell felhasználni.

Alapvetések

 • A 8. szezon a második a háromból 2022-ben. A Tokeneket 2022. december 20-ig lehet halmozni és elkölteni, utána minden el nem költött Tokenért 100 kötvény kompenzációt kapunk.
 • Figyelem: A Tokenek nem egyenlőek a fejezetek során szerzett jutalmakkal, utóbbiakat az adott fejezet végéig át kell venni.
 • A 8. szezon június 1-től augusztus 31-ig tart. Három egymást követő fejezetből áll majd, melyek mindegyike 50 szakaszt foglal magába.
 • Nyújtsd a legjobb formád a random csatákban Tier VI+ tankokban ülve, gyűjts Battle Pass pontokat és lépj tovább az előrehaladási szakaszokon. A legtöbb játékmódban gyűjthetünk pontokat, ahogy a napi küldetések teljesítésével is.
 • A 8. szezon három új Core járművet is hoz magával: E 100, Object 430U, STB-1. Ezen járművek pont limitje 700 helyett 1.000 pont.
 • Minden teljesített szakaszért értékes alap jutalmakat kapunk, úgy mint választott Bounty felszerelést, prémium napokat, kötvényeket, garázshelyet és sok egyéb mást.
 • Ha még több jutalmat szeretnénk gyűjteni, Fejlesztett Pass-ra lesz szükségünk, hogy hozzáférjünk a Fejlesztett jutalmakhoz. Ez aranyért és pénzért is megszerezhető lesz.
 • A szezonban összesen 21 Tokent gyűjthetünk össze.

A jutalmak

Míg a 8. szezon narratívája új és izgalmas fordulatot vesz, addig mechanikája ugyanaz marad, mint az előző szezonban, kezdve a Battle Pass pontok megszerzésétől egészen a lehetőségig, hogy bármely fejezettel kezdhetünk és kedvünk szerint válthassunk egy másikra.

A szintekhez szükséges pontokat és az elérésükért járó jutalmak ezen az interaktív ábrán nézhetitek meg.

A 3D stílusok

Vadonatúj Warhammer 40000 témájú 3D stílusokat is szerezhetünk a három core tankra: E 100, Object 430U és STB-1.

Az új parancsnokok

Három parancsnok is érkezik a zord jövőből. Az első fejezet teljesítésekor Dolgoth Sepk (Death Guard), a második fejezet után Volusad Thassius (Ultimarines), a harmadiknál pedig Kroglin da Facegrinda (Evil Sunz Orks).

  

Ezen legénységi tagok nemzetisége fixen rögzített (német/szovjet/japán).

A 2D stílusok

Végül de nem utolsósorban, meg kell említeni a három bármire felrakható 2D stílust is, melyek mindegyike jutalomként érkezik majd egy fejezet teljesítése után.

A Cobra

A IX-es brit Cobra a Battle Pass tokenekkel megszerezhető új közepes tank. Azért új, mert ebben a szezonban lehet már elegendő tokenünk (24) arra hogy megvegyük. Statisztikái még véglegesítés alatt vannak.

 • Életerő: 1600 HP
 • Sebzés: 360/490/515 HP
 • Átütés: 268/210/120 mm
 • Tár kapacitás: 4 lőszer
 • Egy lőszer betöltésének ideje a tárban: 1,5 s
 • Ágyú vertikális kitéríthetőség: -10/+13°
 • Végsebesség: 40/25 km/h
 • Torony páncélzat: 130/80/40 mm

Core tankok

 • E 100
 • Object 430U
 • STB-1

Ezen járművek pont limitje 700 helyett 1.000 pont

Pontok szerzése

Random csatákban:

XP helyezésünk Győztes csata Vesztes/döntetlen csata
TOP 3 7 5
TOP 10 5 3

Rangsorolt csatákban:

XP helyezésünk Győztes csata Vesztes/döntetlen csata
TOP 3 7 5
TOP 7 5 3

További pontokat szerezhetünk a bármilyen tierrel teljesíthető napi küldetésekkel is, melyek nehézségi szintje határozza majd meg jutalmunk mennyiségét is:

Küldetés Pontok száma
1. szint 10
2. szint 15
3. szint 20
Bónusz küldetés 25
Speciális (45 küldetés teljesítéséért) 50

Előrehaladási pont limit

Minden jármű rendelkezik egy megszerezhető pont limittel. Mikor elérjük ezt a limitet egy tankkal, ugyanúgy mehetünk vele csatákba, csak már nem kapunk majd Battle Pass pontokat. A limit elérésekor kapunk azonban további pontokat a tank tierjétől függően:

Jármű Pont limit Pont limit jutalom
Tier VI 100 15
Tier VII 250 20
Tier VIII 400 25
Tier IX 550 30
Tier X 700 35
Core tank 1000 35

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 1. 14:39

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mittomen
  • Tankos
  · 5 hónapja
  Sziasztok!Engem érdekelnének vélemények, tapasztalatok a K-91, Object-777 II, a Char futur, és a Phase tankokról. Full átlag játékosnak mondanám magam aki nemigazán költ a játékra, egyetlen vételem a SU-144-22 volt amit nem is bántam meg. sokat játszottam olyan fajta tankokkal amik hasonlóak a felsorolt négyhez (páncélozott orosz td, troll páncélú orosz nehéz tank, hull-downos amerikai tank, és settenkedő francia táras szúnyogok). Az igazság az hogy nem tudok dönteni, és pl a Cobrára esélyem se lesz mert örülök ha 12 tokenem meg lesz. Tehát érdekelnének ezek a tankok, és mindegyikhez lenne már fullos legénységem, szóval lenne mindegyikbe mit pakolni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 5 hónapja
   Átlag játékosnak a Char nem való azzal a legnehezebb játszani. Nézzük a maradékot. A 777 egy átlagos heavy mindegyik szovjet tech tree-s társa jobb nála. Phase 1-l ugyanez a helyzet, tech tree-s hull down meta (Emil II, Conqueror, de a nem túl meta buffolt M103 is) kenterbe veri. A K91PT viszont egyedi darab, nincs hozzá hasonló a tech treeben azon a szinten a 263-n kívül, ami viszont egy rugalmatlan szardarab ehhez képest. Lehet vele snipeolni, top tierként lehet vele frontot tolni. Jó gun, trollpáncél, gyorsan forog, kevés gyenge pont, olcsó lőszer. Azt válaszd.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano
   • Tankos
   · 5 hónapja
   Phase I --- tudom ajánlani, nagyon jó tank, könnyű vele jól játszani + a hull-down játék-metába beleilleik. Ha bírálatot kell mondani róla, az annyi, hogy WG sajátos logikával behozta mellé a Concept 1B-t, amelyik szintén amcsi nehéztank, viszont picit még jobb – cserében nehezebben volt megszerezhető, leginkább unimoknak (ennyit a WG-logikáról). Ettől még a Phase I nagyon jó tank maradt.

   Char futur ---- Szintén tudom ajánlani, főleg, ha tudsz táras tankkal játszani. A tanknak picit hosszú a tár inraclip-töltési ideje, ehhez hozzá kell szokni. Többektől hallottam, hogy a Bourrasque-hoz hasonlítják --- Bourrasque nincsen meg, így ebben nem tudok állást foglalni igazán --- viszont a Bourrasque-nak távolról nézve lényegesen gyorsabb a tár-töltése. A Char futur-ra visszakanyarodva, szerintem nagyon jó tank, amivel átlag-játékos is jól tud érvényesülni, de nem „kezdőbarát” (jómagam tapasztalt átlag-játékosnak vallom magam – 1500 WN8, több mint 5 év játék, közel 20k csata) ---- kezdőbb játékos (úgy 10 k csata alatt) a Phase I-el szerintem jobban jár.


   Object-777 II --- megvolt, de eladtam 12 meccs után --- ennyi kellett, hogy a 50% winrate-t kihozzam vele, de ezalatt „szenvedős” volt vele a játék (pedig 4. skilljük végén járó legénységet tudtam beletenni) és magamhoz mérten átlag alatti teljesítményt hozott, nem volt miért megtartani. Limitált tapasztalatom alapján szerintem – egyéni ízléstől és képességtől függően - jó esetben átlagos tank, de inkább átlag alatti.

   K-91 ---- nincs meg, így nincs tapasztalatom v. véleményem róla.


   Cobráról – elég jó esélyt látok arra, hogy jövőre 9 tokenért lesz megvehető.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mittomen
    • Tankos
    · 5 hónapja
    A Phaseről a nagy kupola, melett azt halottam hogy a torony elejen van ket kis resz a loveg szelein ahol ugy utik at mint kes a vajat, ez mennyire igaz? Mert csatában is volt hogy így ledarálták a csapatom Phase-ét és csak pislogtam. Nyilván gondolom ezzel is lehet side-scrapelni ha elrejtem az alvázát mint az object 777 II-nek, ez a Phase akkor egyértelműen jobb lenne, hiszen gyorsabban tölt, pontosabb, es van gun depje. De még is ott van bennem az, hogy a Phase mindig hamarabb elhult a csatákban mint az object 777 II, legalábbis mikor láttam ezeket harcolni. És hull downban volt a phase, szóval erősen vacilálok.
    A char futur tetszik, de attól félek, míg a fent említett két heavy folyamatosan tud lőni, addig a mai gyors 15:0-ás meccsekhez talán sok az újratöltése, meg a cammoját néztem, és max 38-40re lehetne felhúzni, sok csata után persze így viszont nehéz lesz settenkedni vele.
    Amúgy Én 2016 óta játszom, csak ritkán tudok haladni mert pl ma lett meg a 10ezredik csatám .
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     RockyRuciano
     • Tankos
     · 5 hónapja
     Minden tanknak megvan a maga gyengesége ill. a páncélzatának gyengébb része. Te ismered/megnevezted a Phase I páncélzatának 2 gyengébb részét.Mi következik ebből? Az, hogy tudod, mire kell vigyáznod --- ha pl. a tankot előre-hátra ringatod, akkor a 2 megnevezett páncélrészt nagyon nehéz eltalálni. (szerintem amúgy a Phase I kupolája kifejezetten pici)
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Mittomen
      • Tankos
      · 5 hónapja
      Rendben köszi a segítséget, év végére csak el tudom dönteni, a két heavy vagy a táras szúnyog lesz úgy érzem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz
  • Tankos
  · 6 hónapja
  Ha valaki így akarja követni az előrehaladást van itt egy táblázat. Ne módosítási kérelmet küldj, készíts egy másolatot magadnak (az első menü negyedik menüpontja, angolul Make a copy). Csak a szintet kell módosítani. Az aktuális napot megkezdettnek déltől számolja, tehát délelőtt még a tegnapi nap teljesítései látszanak.
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OCvRQ4l08X9_6Upg_KUUBfLK4fY2JpbU22PHZan-fn8/edit?usp=sharing
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tibor_toldi · 6 hónapja
  És ez így marad? Tehetetlenek vagyunk?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 6 hónapja
   Ticketet írtál a supportnak?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tibor_toldi · 6 hónapja
  Sziasztok. vásároltam goldot és nem kaptam meg, pedig a számlámról levonták. mi a teendő?Köszönöm a választ
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MeGaBigBoy
   • Tankos
   · 6 hónapja
   Úgy tűnik vagy komoly probléma van a wg premium shop-jával, vagy egész egyszerűen úgy döntöttek, hogy ellopják a pénzünket (ld. előző post).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 6 hónapja
    Majdnem idemásoltam egy kommentet a hivatalos WG fórumról a bug megerősítéseként, de aztán láttam hogy te írtad A lopásos vádakat/ijesztegetést mellőzzük, semmi alapja, köszi.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     APUFIRE
     • Tankos
     · 6 hónapja
     tegnap 7500, ma 10000 goldot vettem. Egyiket sem kaptam meg, a pénzt levonták a számlámról. Mi a teendő ilyenkor?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      perretz
      • Tankos
      · 6 hónapja
      Írj ticketet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MeGaBigBoy
  • Tankos
  · 6 hónapja
  Sziasztok! Járt esetleg bárki úgy, hogy a megvásárolt battle pass csomag árát levonták, de nem írták jóvá az accon?Velem ez történt, írtam a supportnak, várom, mit reagálnak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsolt.kotormán
   • Tankos
   · 6 hónapja
   Szia! Én is igy jártam, megvettem a három az egyben csomagot,a pénzt levonta,de semmi nem történt az accomon! azóta történt nálatok változás esetleg, vagy reklamálni kellett a wg-nél?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ifjabb.fürjész.józsef
   • Tankos
   · 6 hónapja
   Énis igy jártam az előbb kb 20 perce még mindig nem irta jóvá se a csomagot se a külön vásárolt goldot ....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MeGaBigBoy
    • Tankos
    · 6 hónapja
    Köszi, akkor legalább annyiban megnyugodtam, hogy nem egyedi eset (bocs! )
    Nekem azóta sincs semmi, pedig eltelt kb. másfél-két óra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi
  • Tankos
  · 6 hónapja
  jó a battle pass a wg azért ezt is kiheréli szép lassan sebaj a 6 milla kredit hejett ad 4.5 et meg kapunk egy csomó haszna vehetetlen matricát amit még el sem lehet adni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tamás.gaál
  • Tankos
  · 6 hónapja
  Az előző BP szezonban össze gyüjtött pontokat vissza fogjuk kapni? Hisz arra azt írják, hogy 2022. nov 30-ig használhatóak el. És most nekem lenullázódott.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Leopardusz
   • Tankos
   · 6 hónapja
   És ugy is van, a shopban most is lehet vásárolni velük, egész a határidőig v amig el nem fogynak
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    róbert.károly.koch
    • Tankos
    · 6 hónapja
    Nekem is eltüntek és a pontok a shopban csak a jelenlegi pontok vannak nyilvántartva. És most is 2022 november 30. a felhasználási idő.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 6 hónapja
     A pontok eltűntek, benne volt a leírásban kezdettől (az automatikus beváltás szabályaival együtt). Szerintem a pontbeváltás funkció működik novemberig, a felhasználható pontok gyűjtése elölről kezdődik minden szezonban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm
  • Tankos
  · 6 hónapja
  Az E100 as skin azért elég menő. Viszont a chaos nak egy t57 / 705a skin sokkal jobb volna. Az orcoknak meg pl is4 / wz 113g ft re skin
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  StraubZ
  • Tankos
  · 6 hónapja
  Ha nem vettem ki a jutalmakat (nemzeti töredék, képzési füzet), akkor azok elvesztek? Esetleg következő szezonban feldobja majd?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 6 hónapja
   Tokenek megmaradnak decemberig.
   A fel nem használt Battle pass pontok elvesztek.
   A ki nem váltott legénységi könyvek, nemzeti töredékek, felszerelések, rózsaszín cuccok az eredeti cikkben leírtak alapján lettek automatikusan kiválasztva.
   (Rules for rewards rész)
   https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/battle-pass-season-7/
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    StraubZ
    • Tankos
    · 6 hónapja
    Köszi, így már érthető.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 6 hónapja
   Azt hiszem mindenből az elsőt adja meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bulcsu
  • Tankos
  · 6 hónapja
  Azért ez a 24 tokenes tank se semmi. Jól be kell "függülni" hogy 2 szezonon át gyűjtögess egy tankra, aminek a "statisztikái még véglegesítés alatt" vannak. Oké látom, hogy szemből erős helyenként döntött átlőhetetlen páncélt, és sok sebzést (arannyal) ígér, lassú teljes újratöltéssel, és célzással szemben. De ha mondjuk egyszer csak nerfelik, akkor lesz sírás és fokcsikorgatás annak, aki 2 szezont grindolt érte. Másfelől, ha meg valamiért nagyon op lenne, akkor meg randomban azért jó lenne, ha nem lenne meg boldog-boldogtalannak... Most úgy nézem , ha csőpályán találkozna két full goldos Cobra, az mintha a két Kranvagn próbálná tornyozni egymást.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda
   • Tankos
   · 6 hónapja
   Nem kell ráfüggeni semmire, mire kivehető lesz meglesznek a végleges statok, ha nem tetszik még mindig bármire költheted a tokeneket.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5
   • Tankos
   · 6 hónapja
   Három szezon alatt kell összegyűjteni, ugyanis még lesz egy és decemberig lehet kiváltani. Azért így egész évben elosztva nem nagy wasistdas
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.