Jelenleg

49
látogatónk van

2022. június 29. 07:14

[RETRO] 13+13 játékos típus, akiket nem feltétlenül kedvelünk (by Celebúr és mások)

(34 szavazat)
1 hozzászólás

1. A MINDENÁRON MEGSZÁLLÓ

A csata elején vagy később, de egyértelműen nyerő helyzetben befoglaló, 0-t sebző harcipracli - nála jobban már csak az összes többi csapattársat szeretjük, akiknek eszük ágában sincs resetelni. Persze mi is megtehetnénk, de hát azért van ott a többi kérődző, hogy mindezt megtegye helyettünk... Megrögzött skót származású pacifista, aki mindenáron megpróbálja a csatát leadott lövések nélkül befejezni, összekötve ezzel a kellemeset a hasznossal - kedvenc könyve a "Spórolás és béke".

Ha pedig saját csapattársunk vállalja magára a foglalás nehéz és hősies feladatát - persze csata elején vagy nyerő szituban - az utálat a tetőfokára fog hágni irányába, ha még be is pötyögi a chat-be az alábbi két bűvös karaktert: GG... Ez a negatív érzés azonban teljességgel jogszerűtlen, mivel kétségtelenül az adott játékos hozta le a csatát, ráadásul nem ritkán kevesebb, mint 3 perc alatt :) Tipp: ha csapattárs szeretne megszálló-plecsnit kapni egyértelműen indokolatlan helyzetben, egyszerűen toljuk ki a körből (nálam a Type 4 Heavy az a tank, amely mind legénységi képzettségeivel, mind felszereléseivel erre a nemes célra lett optimalizálva).

2. A SZERENCSÉS

A játékos, aki 65-tel száguldozva, 400 méterről a Maus-unkra aranylőszert lő, és nem elég hogy eltalál, még be is adja neki a lövést (maximum közeli alfával persze). Magyarázat: a sebzést és a nagy alfát csupán azért hozhatta össze, mert 2 napig megállás nélkül imádkozott Serb reszelőjéhez. Ami pedig az aranylőszert illeti: mégis mit vártunk, talán nagy számban felénk repülő, mosolygó, szívecskés, "I LOVE YOU" feliratú plüssmackókat? Fordított esetben mi is gyakran alkalmazzuk a drága lőszertípust, de az más. Nekünk úgyse fogja beadni, még az ellenséges tank közelébe se érhet a lőszerünk annak mágikus aurája miatt.

3. A MESTERLÖVÉSZ

A játékos, aki szintén 400 méterről 2x lő zsinórban lőszerrekeszt. Ilyenkor általában vagy grátisz 2x-es töltési idő a jutalmunk (egy profinak ez nem lehet akadály a továbbiakra nézve), vagy egy nagy ívben tovaszálló torony látványa fog beégni az idegbajtól már véreres, kiguvadó szemgolyónk előtt található megfáradt retinánkba. Fordított eset itt is előfordulhat, de erről sokszor még csak visszajelzést sem kapunk (esetleg édesanyánk régóta tartó, hangos csuklása adhat némi okot a gyanakvásra).

4. A MESTERLÖVÉSZ TANÁRA

A játékos, aki kritikus pillanatban pont azt a modult és/vagy legénységi tagot lövi ki, amire és/vagy akire épp a legnagyobb szükségünk volna. Lehet, hogy fordítva is megesik, de az más. A Serb reszelőjével való közeli intim viszony itt már több, mint sanszos.

5. A TÜZÉR

Az artysta, pusztán azért, mert ördögi járműve a világon van. Persze magunkat nem utáljuk, pedig többségünk szintén szokott légitámogatni. Primary target - ha meglátjuk, azonnal próbáljuk meg kiiktatni. Nem-nem, félre a bűnös gondolatokkal: csapattárs artyra ez NEM vonatkozik :)

6. AZ OP ÖDÖNKE

A 40k csatás, csakis a repeszt ismerő (ismerő?), így folyamatosan azzal puttyogtató vérvörös zsenigyerek, hiszen amikor neki mindent bead, és a hülyebiztos Defenderével full HP-n 4 killel végigtolja a csatát, mi még csak sebezni se tudunk a minimum két kiválóság-jelű papír tankunkkal (amit Ödön persze vánsotolt még a csata elején).

7. AZ EGYPERCES RAMBO

A csapattárs, aki instant elhal 1 percen belül - ennek az időtartamnak lélektani hatása lehet, mert mindig "Gone in 60 sec" :). Ezután először rojtosra klikkeli a már megfáradt bal-egérgombjával a minimapot, majd miután egerét kicserélte a tartalékra, látván a tömeges érdektelenséget - a még élő társai aktív ekézésébe kezd (földműves a lelkem, na), ami általában csata végéig eltartó, hosszadalmas, idegesítő és fárasztó folyamatot eredményez. Tipp: kérdezzük meg tőle nyilvánosan, vajon mennyit sebzett az adott ütközetben. Ezzel kissé letörhetjük a szarvait.

8. MAPPIKUSZ SZPAMMIKUSZ

A fenti Rambo-típus egy másik jellemző, túlszaporodott alfaja, aki nem feltétlen alkalmazza az 1 perces elhalás szabályát, azonban olyan szintű tudáshalmazra tett szert az elmúlt évek alatt a háború művészetének témájában, hogy kötelességének érzi az összes játékos (ez alatt értsd: minden más emberke, aki tőle eltérő személyazonossággal rendelkezik) taktikai (ki)oktatását a fent említett folyamatos minimap-pingeléssel és egyéb, rendkívül hasznos jó tanácsokkal látja el csapattársait, a csata minden egyes másodpercében. Mindezt persze teljesen önzetlenül, nonprofit módon teszi, ezért teljesen jogosan tiszteletet, köszönetet és megbecsülést várna el hálátlan diákjaitól. Tipp: mivel egészségi állapotunkra igencsak káros hatással van mindkét fent említett egyed, igyekezzünk tiltólistára helyezéssel visszaállítani megzavart lelkünk hőn áhított nyugalmi állapotát. Megjegyzés: folyamatos pingelés közben ez nem is olyan könnyű, mint gondolnánk.

9. A MAGÁNYOS SZINGLI

A marha, aki minden egyes csata után ismerkedő-jellegű párbeszédet kezdeményez a garázsban egy-egy arra érdemes, rendkívül szerencsés egyénnel, különféle nemi- és egyéb betegségeket kívánva neki, majd intim együttlétre ösztönzi az illetőt saját tulajdon legközelebbi felmenő női rokonával. Megoldás: az átküldött jókívánságok udvarias megköszönése, hasonlókat kívánva az üzenet feladójának, majd rávilágítás a tényre: jó eséllyel ő maga és a kiválasztott is azonos nemű, ráadásul a WOT-ozásnak sem a párkeresés az elsődleges célja, így sajnálatos módon nem látni sok esélyt az élethosszig tartó, boldog, békés és harmonikus, utódokkal nagy számban megáldott párkapcsolat kialakítására.

10. A PROFI CSAPATJÁTÉKOS

Az állandóan, csata elejétől kezdve kitartóan segítségért rimánkodó csapattárs, aki olyan szinten nyomkodja az F7-et, hogy fürge kis ujjacskájának állandó haverja lett egy csinos kis hólyagocska (a nyakán is van egy, de az egy másik történet). Majd miután kisegítettük a bajban, belénk lő egy laza 700-ast, mondván: galád módon leloptuk előle a killjét. Igazából megmentettük a hátsóját a biztos garázsmenettől, de ez ilyenkor mellékes és persze nem igaz: mi ténylegesen kitoltunk vele, ez csupán nézőpont kérdése. Reportoljuk magunkat sportszerűtlen játékért, ez a minimum. És kérjünk tőle elnézést.

11. A PÁRBAJOK CARIUSA

A játékos, akivel 1v1-ben harcolva sosem kerülhetünk ki győztesként: nekünk mindig kis alfát ad be az RNG (ha egyáltalán képesek vagyunk sebezni), neki meg persze csakis szigorúan maximum-közeli értéket. Így ő 10 HP-val túléli a párharcot, mi meg örüljünk annak, hogy a saját csapattársak csak sebzés nélküli kritikus találatot tudtak belénk lőni, amikor még élt a tankunk. Sebaj, legalább sikerült leláncolniuk, ez is valami... Fordított helyzetek nincsenek :) - vagyis vannak, de azok a szituációk instant amnéziát okoznak az agyunk megfelelő részében, minden esetben.

12. A TAKTIKUS HŐS

A kemper heavy-tank, aki előre megfontolt, aljas szándéktól vezérelve beáll lövöldözni a bokorból éppen passzív spotot végző light-tankunk mögé, persze szigorúan úgy, hogy minden őt becélzó lövés csak és kizárólag bennünket találjon meg. Alaptalan az utálatunk, mivel valójában nem is alantas célok lebegtek a periszkópja előtt (igen, az álcaháló mellett ez a másik legfontosabb felszerelése): ő csak taktikusan fedezék mögé bújt... mi voltunk rossz helyen, ez nem vitás :)

12+1. A TROLLSZAKASZ

Azon nagytudású, rendkívül tapasztalt játékosok hirtelen összerittyentett halmaza, akik képesek csordába verődni a Pz. I C + Hetzer + Löwe összetételű OP szakaszukkal (könnyűtank + TD + egy igazi rejtett német tartalék: mi ezzel a baj?), bevállalva így a nem megfelelő szakasz-összeállítás által fellépő XP-levonás következményeként megjelenő, szívbemarkoló és kegyetlen krokodil-könnyeket. Ők a WOT hétköznapi hősei. Sőt, nem csekély önfeláldozást bemutatva még egymást is képesek 0-ra leamortizálni már a csata legelején, megelőzendő a tier X-es járművekkel érkező morcos csapattársak csatavesztést előidéző teamkill-jeit. A vérvörös Löwe-tulaj ezután szívesen lövi a kis HP-s szövetséges tankok hátsóját, mert időközben rájött, hogy ott könnyű belőni őket, és mivel távoli rokona az 1. pontban szereplő pacifista alfajnak, ő is az értelmetlen vérontás mielőbbi befejezéséért száll síkra (küszöbön a Nobel-békedíj). Esetleges elhalása után pedig azonnal aktív "noob"-ozásba kezd a chat-en, okosabb, taktikusabb és megfontoltabb játékra ösztönözve ezzel amatőr csapatársait. Végül megkéri apukát, hogy legyen már oly kedves és vásároljon neki egy másik, jóval erősebb prém-tankot, mert a Löwe általában túl hamar ki van lőve - a 200. csatáját már azzal szeretné indítani.

PS: Emberünk a neten olvasta, hogy a kék játékosok már átlag fölötti erőt képviselnek a WOT berkein belül, ergo megnyugvással veszi tudomásul, hogy bizony ő is bekékült...

Az eredeti 12+1 pontos írás folytatása, nagyrészt az olvasók fórum-kiegészítései alapján

12+2. BÚVÁR KUND

Csata elején egy rosszul bevett kanyar után, vagy csak simán nem ismerve a terepadottságokat, a kelleténél mélyebb vízbe szalad, és megfullad. Jellemzően lightok és artyk hajtják ezt végre legtöbbször, főleg Erlenbergen. Pedig a WG igyekszik gyerekbiztossá tenni a pályák vizes felületeit... (Idézve Ynnegaf-tól.)

Kiegészítés by Volvo_elcsap: ilyenkor gyakran megjelennek az önjelölt Baywatch-sztárok is, egy megmagyarázhatatlan belső késztetést érezve a fuldokló után ugrani - a baj ott kezdődik, hogy ezt meg is teszik gondolkodás nélkül, hátha tudnak segíteni... a pozitív végkifejlet azonban nem igazán jellemző :)

12+3. DOGMA

Szigorúan ragaszkodik a szabálykönyvhöz (noha nem jutott túl az Előszón). Számára kőbe vésett igazság, hogy a HT dolga elől lenni, és fogni a sebzést (az mellékes, hogy te AMX 50 100-zal vagy), a LT dolga meg spottolni (még az AMX 40 esetén is). Ha nem ennek megfelelően viselkedsz, akkor reportol, chat-en különféle kedves jelzőket aggat rád, rosszabb esetben beléd is lő. (Idézve Ynnegaf-tól.)

12+4. A SZERENCSECSOMAG (ÁGYÚ-TÖLTELÉK)

Ő itt most az abszolút kakukktojás, mivel egyáltalán nem utáljuk, inkább csak sajnáljuk, de mégiscsak igen gyakori jelenség. Az a szerencsés delikvens, akit az arty szeretetcsomagja olyan szinten telibe trafál, hogy a megszokott leláncolás + HP vesztés + legénységsérülés kombó mellé még benyel egy ammoracket vagy egy kigyújtást is... Senki se higgye azt, hogy a 4 levelű lóhere a St. Patrik nap miatt került be a játékba. (Forrás: Malek.)

Kiegészítés by Volvo_elcsap: nemrég szerepelt egy négylevelű lóherés emblémával felvértezett IS-7 a TŐGY-ben: csata elején full HP-ról ammorack-et lőtt neki egy Grille...

12+5. A VAK MESTERLÖVÉSZ

Aki top tankjával legalább 300 m-es távolságból lövöldöz, esetenként minimum 0,5-es szórású troll lövegével a szélrózsa minden irányába, de elsősorban valamelyik csapattársa felé, akit miután szerencsésen telibe trafál, a „sorry lag” üzenettel próbál nyugtatgatni. A csapat győzelméért bármilyen áldozatra hajlandó. Generálisi képességeit is csillogtatva - bizonyítva, hogy a hályog nem csak a látását homályosította el -, még a kék színt is bevállalja, hogy ha úgy véli, a közte és az ellenfél között lévő csapattársak rohama lanyhulni látszik. Ekkor a „don't camp” szöveggel egyértelműsíti, hogy most a találatai szándékosak voltak. Ténykedése akkor válik igazán meseszerűvé, amikor úgy dönt, hogy a kezdőponttól mégis eltávolodik néhány száz métert. Gyenge látása dacára, feltétlenül ütközik legalább egy csapattárs tankjával, akit akár a kilövésig is képes maga előtt tolni. Amennyiben „kasztjukból” a csapatban többen is jelen vannak, a Hegylakóból megismert „csak egy maradhat” legenda valósággal megelevenedik. Azonnal egymásnak és az okvetetlenkedő csapattársaknak esnek, ezzel megfosztva attól az ellenfelet, hogy jelentősebb damage-re vagy frag-re tegyen szert, mielőtt akár egy tankunkat is spottolta volna. (Idézve Vagabond-tól.)

12+6. MONSTER TRUCK HT

Bármi akadály kerül elé, ő a nagy, lánctalpas szörnyeteg, akinek mindenen és mindenkin át kell tudnia gázolni. Rendszerint kilőtt tankok roncsait tologatja valamelyik szűk utcában, abban a reményben, hogy előbb-utóbb áttör rajta, és mehet tovább harcolni. (Szó szerint idézve Ynnegaf-tól.)

Ezen játékostípus egyik alfajára Ace of spades hívta fel a figyelmet, most tőle idézek: Hiányolom azon nehéz tank játékos kategóriát, aki a másikat kitolja a fedezék mögül az ellenség elé, hogy utána percekig alibizhessen leadott lövés nélkül, úgy totyogva előre-hátra, mintha tudná, hogy mit csinál...

12+7. I'M THE BEST

Az a játékos, aki egész meccs alatt lő minimum 20-at, de abból 2 talál és 0 megy át az ellenséges tankon. Miután véget ért a csata, a top 3-ban lévő emberekre ráír, hogy mekkora retardok, mivel ők tudtak sebezni. Természetesen a replay elküldése a Supportnak mindig hasznos. (Idézve silean2-től.)

12+8. A CHEATERŰZŐ

Ritka, de annál kitartóbb típus. A játékos aki minden egyes random csatát a "fucking WG, don't support the cheaters!/This game is full of cheaters/Kill our XY, he is a cheater" mantrával kezdi és vallásos hevülettől fűtve üldözi az általa csalónak vélt játékosokat, legyen az csapattárs vagy ellenfél (általában mindenki, aki nem ő). Speciális képessége, hogy már a csata kezdete előtt megállapítja az xvm színskálája alapján, hogy ki az a saját csapatból (illetve régebben az ellenfél csapatából is, lásd: később), aki szerinte csaló modot/programot/hacket/ráolvasást használ, és ezt közli is a chatben. Ítéletében megingathatatlan, a kételyek/kérdések/ellenvélemények úgy pattannak le megcáfolhatatlan konteókból összeedzett hitvallásáról, mint a lövedékek a beforgatott Maus oldaláról. Tippek: Ha az ellenfél csapatában van és egy jól irányzott blindshottal/szerencsével kilőjük, jó fedezék/páncél használattal pattintjuk a lövéseit vagy egyéb kezdő-haladó technikát vetünk be ellene, bizton számíthatunk a reportjára + opcionálisan küld a WG felé egy ticketet - csatolva hozzá a replayt - amiben feljelent minket csaló játék miatt, de ez bennünket ne izgasson, mert:

A játékban már egy ideje nincs közös chat random csatában, így alanyunk már nem tudja ezt közölni velünk (pedig szerette ezt tenni, amíg lehetett).

A WG supportja nem képes megbirkózni a bullshitáradattal, ami elönti (és nem is akar).

Ha a saját csapatunkban van, igyekezzünk elkerülni a figyelmét: tetessük idiótának magunkat, halálozzunk el hamar öngyilkos lightként, menjünk ki toptier nehéz tankkal a mező közepére, stb., így elkerülhetjük szégyenteljes "cheater" megbélyegzését és megúszhatjuk a jóval enyhébb és hátbaveregetőbb "retard noob"-bal.

Noha úgy tűnhet, hogy a cheaterűzők száma az idők során csökkent, ez valójában nem így van, hiszen soraikat az újonnan regisztrált játékosok táborának nem csekély része táplálja, nem is beszélve a harcedzett veteránokról, akik játékbeli működésük során inkvizítori hozzáértésre tettek szert a csaló hordák üldözése közben, és ennek eredményeképpen - bár a játék jelentős frusztrációt okoz számukra - itt maradtak, hogy prófétái lehessenek a WOT csalásoktól mentes szent ügyének. (Apróbb módosításokkal LazarusShield-től idézve).

12+9. A RED-LINE CAMPER

(alapötlet: Hunti, kisebb módosításokkal Buzz Lightyear írása következik) NÉMET HT, MT SZNÁJPER - Amikor 0-ra ugrik a meccs elején a visszaszámlálás, már előre röhögök a VK 36.01-en, Tiger (P)-n, VK 30.01-en (P,D,M), Panther-en és társain. Rohanás a piros vonalra, a legsarokba a domb mögé, 600 m-re a tényleges harci cselekménytől, de lelkesen tili-tolizva mintha csinálna is valamit (közben meg mégse). Ha diszkréten rákattintasz a térképen a négyzetre, ahol mindentől távol előre-hátra hokizik, 1 mp múlva a cseten már érkezik a válasz: "ájem sznájper!". Attól, hogy az artyk háta mögött kempel, az ellenfél lightja anélkül szétszedi az artykat, hogy akár egyet is rálőne, rosszabb esetben a semmittevés mellé bőszen elkezd segítséget kérni. Utóbbi teljesítményével egyértelműen kiérdemelte a megtisztelő ARTY-VÉDELMEZŐ-címet is. (Alapötlet: Hunti.)
Vagy a csata elején a Tigerben feszítve kitolja a Hetzert/Stugot a tipikusan TD-hely bokorból, hogy onnan tudjon "mesterlövészkedni". A következő alfaj létezésére Filler1 hívta fel a figyelmet, amit kiegészítettem néhány gondolattal: mi spotterbokorban reszketve ülünk a lightunkkal, folyamatosan felvillantjuk az ellenséges tankokat, de a mögöttünk lévő, pálya szélét jelző piros vonalat kétségbeesetten átlépni próbáló HT-játékos bennünket lő, nem az ellenséget..."sorry, lag"

12+10. A SZEREPZAVAROS HT-JÁTÉKOS

Rendszerint a felderítő/páncélvadász szerepét próbálja felvállalni. Előbbi esetben az 1 perces szabálynak megfelelően játszik, utóbbi esetben igazi lesipuskás, horgász, aki csak a kapásra vár a kezdőkör közelében. Aztán ha lerohanja 3-4 ellenség, akkor meg kiakad, hogy egyedül védi a bázist, és senki nem segít. (Idézve Ynnegaf-tól.)

Utóbbi típus részletezése REJTETT TARTALÉK megnevezéssel, szó szerint idézve Hunyadi_Loveszdandar-tól: A spawn helyet maximum 50 méteres sugarú körben el(nem)hagyó játékos, aki mindentől függetlenül kitart amellett, hogy a bázist nem szabad védtelenül hagyni. Valószínűleg az egyik első csatái között volt, hogy egy már majdnem megnyert csatát elveszíthetett, mert befoglalt az ellenfél. Na ez akkora sokkot okozott ennél a típusú játékosnál, hogy megállt a növésben és 20-30k csatával később is védi a bázist. Mert csak! Tipikusan német tankban lehet velük találkozni. Kedvencük a Maus és Löwe tankok.

12+11. AZ ARTY-IRTÓ

(kisebb módosításokkal ArtieCsoka-tól idézve) Amióta ismertté vált a leendő SPG módosítások ténye, ezen egyedek száma nagy mértékben megnövekedett: jellemzően csaták elején egy bizonyos indokkal lövik ki a nem túl szerencsés csapattárs tüzért, de az is előfordul, hogy simán szó nélkül leölik őket. Egy konkrét eset: csata elején, amikor békésen cammogtam (G.W. Tiger - nem a sebességéről híres) a "helyemre", egy arra járó IS-4 rám lőtt, azzal az indokkal, hogy utálja az artykat, majd keresett egy tavat és belefulladt. Legalább én túléltem 60 HP-val. Ő meg kíváncsi volt a halakra.

12+12. AZ ARTY-IRTÓ 2.

(by Volvo_elcsap) Jellemzően küldetés-lázban égő, epic könnyű tank játékosokról beszélünk (tipikus járműve: M5 Stuart, Leopard), akik csata elején azonnal felmérik a játékosállományt, és ha akárcsak 1 db artyt is észlelnek, azonnal, célirányosan megindulnak annak vélt helye felé. Ezen akciójukért gyakran megkapják a felderítő plecsnit is, mivel homlokegyenest az ellenséges bázisra törnek be. Jobb esetben sikerül 1 db sebző találatot leadniuk, de nem ez a jellemző. Hősként halnak meg, és ha számon kérné őket bárki is a csapatból, ők mossák kezüket, csak az arty-irtó küldetést próbálták teljesíteni... Rosszabbik változata az a típusú játékos, akinek fogalma sincs arról, hogy mi is az az arty, és ha van tüzér, ha nincs, ő biza berongyol a pirosok bázisára vérfürdőt rendezni...

12+13. LOW-TIER WARRIOR REROLL

(alapötlet: Horgony1, írás: by Volvo_elcsap) Néhány ezer/tízezer csata után rájön, hogy szalajt a bringa, nem is kicsit, ő meg általában fél perc után lezúg róla és megüti az okos buksiját. Arra nem veszi a fáradtságot, hogy fejlődjön, utánanézzen a dolgoknak, vagy ha mégis, akkor is csak odáig jut el, hogy T67-tel és alacsony tierű lightokkal sznájperkedve kell sokat játszani. Azonban mindennek már nem lesz látványos következménye a statisztikáját illetően, a magas csataszáma miatt. Ilyenkor jön a reroll, bár bizonyos technikai nehézségek miatt jóval egyszerűbb egy 2. fiókot csinálni, és csak ilyen jellegű tankokkal/stílusban tolni. Élvezi csapkodni a fókákat tier 1-2-3-ban, nem is fog sokkal magasabb tierekbe menni, a csúcsot a fent említett T67 jelenti számára. Nem is menne fentebb, mert ott már a játékosok nagy része látná az alacsony csataszámhoz köthető, túl frankó statisztikát, így ő válna az elsődleges célponttá mindenki számára, mint "pathetic reroll". Ezen típusú játékosok szívét rendkívül nagy mértékű öröm és boldogság járja át abból a tényből kiindulva, hogy legalább a kezdő játékosok ellenében tudnak érvényesülni. Kb. mint a 14 éves Pistike, aki még mindig képtelen megtanulni biciklizni, így a két oldalsó segédkereket visszarak(at)ja, kiérdemelve ezzel "az óvodások koronázatlan királya" megtisztelő címet.

12+14. A PROVOKÁTOR HASZONLESŐ

(alapötlet: Ace of spades, haszonleséssel kiegészítve by Volvo_elcsap) A lassú, nehézkes, egyenes vonalban haladó heavy tankunk elé a gyors, jól manőverezhető kicsi tank bevág, jól megkoccan, aztán megsértődik: belénk lő, villog (általában csetel is). Nekünk kellene megállni, mert neki van elsőbbsége, legalábbis szerinte. Ha belénk lő, gondosan ügyel arra, hogy ne sebezzen bennünket, mert az neki kreditlevonással járna, csupán jól felcukkol bennünket. Amennyiben elég jól páncélozott a tankunk, mi meg sem fogjuk érezni az ütközést, ellenben ő nem kevés HP-t fog veszíteni, amiért jár a "zsíros" kompenzáció csata után. Sőt, ha elborul az agyunk és visszalövünk rá, akkor még további extra bevételhez is juttathatjuk szűkös kis költségvetését.


Te melyik típus(ok) vagy?

Utoljára frissítve: 2022. június 29. 07:39

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gyaluskiraly
    • Tankos
    · 1 éve
    Ez most valahogy kicsit cringe cikk lett
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.