Jelenleg

44
látogatónk van

2022. szeptember 23. 05:58

[1.18.1] Nyílt teszt szerver #2

Írta:
(5 szavazat)
1 hozzászólás

Az 1.18.1-es frissítés második nyílt tesztje már elérhető:

Frontvonal

A Frontvonal készen áll az előzetes tesztelésre. Az előrehaladási rendszer, az értékek és a nyílt tesztre vonatkozó jutalmak nem véglegesek, és nem biztos, hogy azonosak lesznek a játékmód végleges változatában szereplő értékekkel.

A Frontvonal játékmód harmadik megjelenése 2022 őszén várható, és az alapjai változatlanok maradnak. Mint korábban, most is 30-a-30 elleni egyszintű csatákban kell harcolnod, ahol a támadóknak el kell foglalniuk a védők zónáit, majd el kell pusztítaniuk a nagy kaliberű lövegeket. A második megjelenéshez hasonlóan, az előrehaladás most is 20 szakaszra lesz felosztva.

Minden egymást követő szakasz elérése egyre több jutalmat ad, így még több finomságot szerezhetsz a játékmódban harcolva. Kiválaszthatod, hogy milyen típusú direktívákat kapj jutalmul. Ha teljesítetted a játékmód utolsó szintjét, nagy mennyiségű kötvényt, egy képzési kézikönyvet és egyéb értékes tárgyakat kapsz.

A harci tartalékokat érintő változások

A Frontvonal harmadik megjelenése során a harci tartalékok nem lesznek azonnal felhasználhatók, miután újraéledtél. Azután válnak elérhetővé, ha a harci tartalékok alap telepítési idejének 30%-a letelt.

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 23. 06:00

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gyusziruszomonika · 2 hónapja
    Sziasztok tudja valaki .hogy megy meg a Teszt szerver ??
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.