Jelenleg

15
látogatónk van

2022. november 28. 07:00

Battle Pass: IX. szezon: Tokenek és pontok beváltása

(2 szavazat)
9 hozzászólás

November 30. 1:30-kor véget ér az idei utolsó Battle Pass szezon is, úgyhogy ezúton szeretnénk emlékeztetni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet 2022 utolsó Battle Pass-szezonjából, mielőtt véget ér. Ha részt vettél ebben a szezonban, akkor vannak Battle Pass pontjaid és tokenjeid, melyeket értékes jutalmakra költhetsz el. Ha azt tervezed, hogy rákapcsolsz a szezon hátralévő részére, a Battle Pass: Erősítés csomag tökéletes választás, hogy extra jutalmakat kapj a játék során!

Mit tegyél a szezon vége előtt

Ha szeretnéd teljesíteni a három fő fejezetet, hogy megszerezd a szezon összes jutalmát, a következő két pontot tartsd szem előtt.

1. Fektesd be az elosztatlan Battle Pass-pontjaidat a nem teljesített fejezetekbe

A IX. szezonban bármilyen sorrendben teljesítheted a fejezeteket, vagyis könnyedén szüneteltethetsz egy fejezetet, hogy egy másikon kezdj dolgozni. Ha anélkül játszol, hogy kiválasztottál volna egy fejezetet, vagy a fejezet szüneteltetve van, tovább gyűjtheted a Battle Pass-pontokat , amelyeket befektethetsz az általad kiválasztott fejezetbe.

Mivel az el nem költött Battle Pass-pontjaid a szezon végén elvesznek, itt az ideje felhasználnod őket a remek alap- és megnövelt jutalmakért. Minden fejezethez tartozik egy király progresszív stílus, az Improved Passszal pedig akár a Jutalom turbótöltőt is megszerezheted.

A Battle Pass-pontokat a Battle Pass felületen költheted el az Aktív fejezet gombra kattintva. Miután aktiváltad, az összes el nem költött Battle Pass-pontodat befekteted az adott fejezet előrehaladásába, és megkapod a jutalmakat a teljesített szakaszokért.

2. Oldd fel a Pontboltot a további jutalmakért

Miután teljesítetted mindhárom fejezet alapjutalom-útvonalát, hozzáférést kapsz a játékbeli bolt egy új jutalomrészlegéhez. Itt elköltheted a szezon során összegyűjtött Battle Pass-pontjaidat a következő jutalmakra:

 • Kötvények
 • 3D-stílusok a Battle Pass előző nyolc szezonjának minden alapjárművére (lásd alább)
 • Egyedi harckocsizó a IV. szezontól

A jutalmak teljes áttekintéséért, beleértve a tárgyak árait is, kérjük, nézd meg a Pontbolttal kapcsolatos útmutatónkat.

A három fejezetből összesen akár 7500 Battle Pass-pontot is összegyűjthetsz. Költsd el őket, mielőtt a szezon véget ér.

Az el nem költött Battle Pass-pontok a szezon végén elvesznek, úgyhogy ne felejtsd el elkölteni őket, ha szeretnéd megkapni a jutalmakat.

Tárgyak tokenekért

A Battle Pass-pontoktól eltérően, amelyek minden szezon végén törlődnek, a Battle Pass-tokeneket egy éven át gyűjtheted. A IX. szezon végén legfeljebb 63 tokened lehet, amelyből 21 az utolsó szezonból szerezhető meg.

December 20-án 21:00-ig van időd beváltani őket a játékbeli bolt Tárgyak tokenekért szekciójának értékes tárgyaira, köztük prémium járművekre és jutalom felszerelésekre. December 20-a után a tokenek eltűnnek a fiókodból.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mire költsd el a tokenjeidet, nézd meg a jutalom járművekre vonatkozó útmutatónkat, melyből megtudhatod, hogy a hét jármű közül melyik lenne a tökéletes választás számodra.

Battle Pass: Erősítés csomag

A Battle Pass: Erősítés csomag tökéletes segítség, hogy további jutalmakat, például egy egyedi harckocsizót szerezz, miközben befejezed a Battle Pass IX. szezonját. A küldetéseket a Battle Pass fejezeteitől függetlenül is teljesítheted, ha már végeztél velük.

VEDD MEG MOST

Teljesítsd az összes küldetést, hogy megszerezd a következő jutalmakat:

 • Akár 1000 Battle Pass-pontot
 • Akár 500 kötvényt
 • Akár 3 képzési füzetet (+20 000 XP-t egy kiválasztott jármű minden legénységi tagjának) minden nemzethez
 • 1 Univerzális képzési kézikönyvet (+250 000 XP-t egy kiválasztott jármű minden legénységi tagjának)
 • 1 Személyes képzési kézikönyvet (+850 000 XP-t egy kiválasztott harckocsizónak)
 • April O'Real jutalom harckocsizóként, Bajtársak készséggel, valamint elegendő XP-vel további két képességre

Ne felejtsd el teljesíteni a küldetéseket a Battle Pass aktuális szezonjának vége előtt, különben az előrehaladásod elveszik.

Még van időd befejezni a Battle Pass IX. szezonját, úgyhogy ne aggódj, ha még dolgoznod kell a zsákmányért. Csak ne feledkezz el róla, hogy a Battle Pass IX. szezonja november 30-án 01:30-kor véget ér, úgyhogy hozd ki a legtöbbet az utolsó 2022-es Battle Pass-szezonból, amíg lehet.

Utoljára frissítve: 2022. november 28. 07:09

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tamás.szabó
  • Tankos
  · 1 éve
  Ez a BP is azoknak jó akik képesek kihagyni egy jóízű éjszakás hetet a melóban, vagy Tp-n lenni covid-gyanúval egész hónapban. Kb. annyira értem rá, hogy lett jutalom cuccom, meg nyertem ezt-azt. De, mint a búcsúban, itt sincs ingyé a "körhinta".
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   A kulcs-szó a rendszeresség. ha minden nap tudtál menni kb 5 csatát, akkor könnyedén meglett.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wakama
  • Tankos
  · 1 éve
  Vessetek meg, de én nem találom, hogy hol válthatnám be a Battle Pass pontjaimat elkezdett, de nem teljesített fejezetek folytatásába. Előre is köszi a segítséget.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MasterRoshi
   • Tankos
   · 1 éve
   Olvasd lentebb. A tokenek melletti pontok nem Battlepass pontok, azokat csak ajándékra válthatod be, ha minden fejezetet megcsináltál. Ha nem jelöltél ki fejezetet és úgy gyűltek a Battlepass pontok, akkor tudod beváltani őket egy új, vagy már elkezdett, de szünelteltetett fejezet elkezdésére vagy folytatására.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wakama
    • Tankos
    · 1 éve
    Thx
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _TANK74_
  • Tankos
  · 1 éve
  Szia Mindenki! Kellene egy kis segítség, előre is köszönöm szépen! Hogy is van ez a "Fektesd be az elosztatlan Battle Pass-pontjaidat a nem teljesített fejezetekbe"??? Mivel van néhány ezer ilyen bánatos pontom, de nem lett kész mindhárom fejezet, ajándékot nem tudok kivenni velük. Viszont itt arról van szó, hogy meg lehetne ugrani néhány szintet... de hogyan is? Előre is köszi a válaszokat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MasterRoshi
   • Tankos
   · 1 éve
   ˝Ha anélkül játszol, hogy kiválasztottál volna egy fejezetet, vagy a fejezet szüneteltetve van, tovább gyűjtheted a Battle Pass-pontokat , amelyeket befektethetsz az általad kiválasztott fejezetbe.˝ Tehát, ha nem választottál ki fejezetet, és úgy gyűltek a pontok, akkor bármelyik fejezetbe beszámítja őket, ha kiválasztod valamelyiket. A jobb felső sarokban a tokenek mellett lévő pontokat csak akkor használhatod fel, ha mindhárom fejezetet megcsináltad, és legénységet, vagy 3D stílust tudsz igényelni belőle.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Expozoli
    • Tankos
    · 1 éve
    Én is pont úgy vagyok, ahogy _TANK74_. Ha jól értem ez a megoldás - "Fektesd be az elosztatlan Battle Pass-pontjaidat a nem teljesített fejezetekbe" - csak azt jelenti, hogy ha még nem aktivizáltad valamelyik fejezetet, és gyűlnek a pontjaid, akkor utólag bármelyikbe beleszámítja az előre haladásnál. És tehát nem lehet megcsinálni, hogy ha nincs valamelyik fejezet végig megcsinálva és ennek érdekében az eddig megszerzett pontokkal ki lehet váltani őket. Kérlek erősítsetek meg ebben! Köszönöm.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     21Megahertz
     • Tankos
     · 1 éve
     Kivenni nem lehet a fejezetre már elköltött pontokat. Ha még nem használtad fel őket, akkor lehet bármelyik fejezetet elkezdeni, folytatni, befejezni.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.